Korona geçirenler lütfen yardımcı olun

Nasılsınız simdi

Merhabalar benimde 2. Günüm bugün. Dün baş ağrısı boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ile test verdim pozitif çıkmışım. Bugün baş ağrım gitti ama burnum bi tıkalı bi akıyor. Hapşırma boğaz ağrısı var. Sesim de gidik..8 haftalık hamileyim doktorum oksapar iğne yazdi. Onu kullanıyorum bir de c vitamini d vitamini filan.. Rabbim hepimizi yardımcısı olsun Inş iyiye giderim her geçen gun

Antibiyotik kullanılırkn emzrleblyor yani? O zamn keske ona da verselerdi insallah tertemz atlatrsnz. Allah yardmcnz olsun⚘
Emzirirken kullanılan antibiyotikler var ama virüse çaresi varmı bilmiyorum enfeksiyon için o antibiyotikler yani biz elimizden geleni yapıyoruz demek için veriyorlar bence

Bende ayniydim karantinam bitti ama ara ara öksürük ve göğüste baskı devam ediyor ciğerlerim dolu sanki ağırlık var resmen

Merhaba öksürüğünüzün şiddeti nasıldı acaba benim de annem babam ben covid olduk bende belirti yok ama babam öksürüyor o öksürdükçe içim gidiyor şiddetli bi öksürüğü var

Merhaba öksürüğünüzün şiddeti nasıldı acaba benim de annem babam ben covid olduk bende belirti yok ama babam öksürüyor o öksürdükçe içim gidiyor şiddetli bi öksürüğü var
Yok benim çok şiddetli değil, ara ara biraz öksürük tutuyor sonra geçiyor geçmiş olsun.

Babamda öyleydi malesef hastanenin verdiği ilaçları kullanın babam çok direndi hastaneye bile gitmek istemedi en son iyileşmesi gereken 7.gunden sonra nefes darlığı oldu hastaneye zorla götürdük babamda malesef o ilk gün 8 tane alinan ilaç yüzünden ölmekten korkuyordu ama ilaç yapmıyor kalp krizini malesef korona yapıyor kani pihtilastirarak babamda gitti ciğerlere baktılar ciğerlere inmis ama kanı temizdi kandaki oksijen iyiydi ilaçları kullanmaya başladı kan sulandırıcı kullandı parasetamol olan vermidon mide ilacı ve mucovit c vitamini kullandı hemen iki günde düzelmeye başladı geçti sonra Allah yardımcıniz olsun sizinde mucovit c vitamini solunum yoluna faydası oluyor keçiboynuzu pekmez ve cevizin o iç kabuğunu kaynatıp için o öksürüğe iyi gelir

Merhaba bizde dayanamadık dedik kontrol edilmesi lazım götürdük ciğerinde 2 tane küçük leke oldunu söylediler şuan servise aldılar çok şükür nefes darlığı, göğüste ağrısı falan olmamıştı. Öksürük çok şiddetli ve kusması olmuştu konuştum evdekine göre öksürük kat kat geçti dedi, ağrılarım kalmadı dedi hastaneye gitmesi çok iyi oldu allahtan geciktirmemişiz. Babam da ilaçtan korkuyordu hala atmaya devam ediyormuş öyle dedi midemi kötü yaptı dedi mide koruyucu falan vermişler Allah’ın izni ile çıkar çok zor bi durum gerçekten Allah kimsenin başına vermesin. Çok şükür sizin de babanız iyileşmiş.

Evet çok ağır geliyor mideyi çok etkiliyor malesef sizde iyiki goturmussunuz çok geçmiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…