- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Nasılsınız simdimerhaba, 4.günümdeyimağrı sızı evresini geçtim sanırım ama nefes alırkem ciğerlerim yetmiyor gibi,sanki sünger yutmuşum Boğazım ise üşütmüşüö gibi ağrıyor.Öksürürken bazen midem kalkıor ve kusuyorum.Bu tarz semptom yaşayıp atlatan var ise Allah rızası için yardım istiyorum.Hastaneye yatmaktan çok korkuyorum
Emzirirken kullanılan antibiyotikler var ama virüse çaresi varmı bilmiyorum enfeksiyon için o antibiyotikler yani biz elimizden geleni yapıyoruz demek için veriyorlar benceAntibiyotik kullanılırkn emzrleblyor yani? O zamn keske ona da verselerdiinsallah tertemz atlatrsnz. Allah yardmcnz olsun⚘
Bende ayniydim karantinam bitti ama ara ara öksürük ve göğüste baskı devam ediyor ciğerlerim dolu sanki ağırlık var resmenmerhaba, 4.günümdeyimağrı sızı evresini geçtim sanırım ama nefes alırkem ciğerlerim yetmiyor gibi,sanki sünger yutmuşum Boğazım ise üşütmüşüö gibi ağrıyor.Öksürürken bazen midem kalkıor ve kusuyorum.Bu tarz semptom yaşayıp atlatan var ise Allah rızası için yardım istiyorum.Hastaneye yatmaktan çok korkuyorum
Merhaba öksürüğünüzün şiddeti nasıldı acaba benim de annem babam ben covid olduk bende belirti yok ama babam öksürüyor o öksürdükçe içim gidiyor şiddetli bi öksürüğü varÇok geçmiş olsun bende korona oldum, benimde dün son günümdü öksürüğüm devam ediyor malesef inşallah gün geçtikçe daha iyi olucaz, moralinizi yüksek tutun bol su meyve tüketin, siz ilaç kullanamadığınız için süreç daha çok uzayabilir .
Yok benim çok şiddetli değil, ara ara biraz öksürük tutuyor sonra geçiyor geçmiş olsun.Merhaba öksürüğünüzün şiddeti nasıldı acaba benim de annem babam ben covid olduk bende belirti yok ama babam öksürüyor o öksürdükçe içim gidiyor şiddetli bi öksürüğü var
Babamda öyleydi malesef hastanenin verdiği ilaçları kullanın babam çok direndi hastaneye bile gitmek istemedi en son iyileşmesi gereken 7.gunden sonra nefes darlığı oldu hastaneye zorla götürdük babamda malesef o ilk gün 8 tane alinan ilaç yüzünden ölmekten korkuyordu ama ilaç yapmıyor kalp krizini malesef korona yapıyor kani pihtilastirarak babamda gitti ciğerlere baktılar ciğerlere inmis ama kanı temizdi kandaki oksijen iyiydi ilaçları kullanmaya başladı kan sulandırıcı kullandı parasetamol olan vermidon mide ilacı ve mucovit c vitamini kullandı hemen iki günde düzelmeye başladı geçti sonra Allah yardımcıniz olsun sizinde mucovit c vitamini solunum yoluna faydası oluyor keçiboynuzu pekmez ve cevizin o iç kabuğunu kaynatıp için o öksürüğe iyi gelirMerhaba öksürüğünüzün şiddeti nasıldı acaba benim de annem babam ben covid olduk bende belirti yok ama babam öksürüyor o öksürdükçe içim gidiyor şiddetli bi öksürüğü var
Merhaba bizde dayanamadık dedik kontrol edilmesi lazım götürdük ciğerinde 2 tane küçük leke oldunu söylediler şuan servise aldılar çok şükür nefes darlığı, göğüste ağrısı falan olmamıştı. Öksürük çok şiddetli ve kusması olmuştu konuştum evdekine göre öksürük kat kat geçti dedi, ağrılarım kalmadı dedi hastaneye gitmesi çok iyi oldu allahtan geciktirmemişiz. Babam da ilaçtan korkuyordu hala atmaya devam ediyormuş öyle dedi midemi kötü yaptı dedi mide koruyucu falan vermişler Allah’ın izni ile çıkar çok zor bi durum gerçekten Allah kimsenin başına vermesin. Çok şükür sizin de babanız iyileşmiş.Babamda öyleydi malesef hastanenin verdiği ilaçları kullanın babam çok direndi hastaneye bile gitmek istemedi en son iyileşmesi gereken 7.gunden sonra nefes darlığı oldu hastaneye zorla götürdük babamda malesef o ilk gün 8 tane alinan ilaç yüzünden ölmekten korkuyordu ama ilaç yapmıyor kalp krizini malesef korona yapıyor kani pihtilastirarak babamda gitti ciğerlere baktılar ciğerlere inmis ama kanı temizdi kandaki oksijen iyiydi ilaçları kullanmaya başladı kan sulandırıcı kullandı parasetamol olan vermidon mide ilacı ve mucovit c vitamini kullandı hemen iki günde düzelmeye başladı geçti sonra Allah yardımcıniz olsun sizinde mucovit c vitamini solunum yoluna faydası oluyor keçiboynuzu pekmez ve cevizin o iç kabuğunu kaynatıp için o öksürüğe iyi gelir
Evet çok ağır geliyor mideyi çok etkiliyor malesef sizde iyiki goturmussunuz çok geçmiş olsun inşallahMerhaba bizde dayanamadık dedik kontrol edilmesi lazım götürdük ciğerinde 2 tane küçük leke oldunu söylediler şuan servise aldılar çok şükür nefes darlığı, göğüste ağrısı falan olmamıştı. Öksürük çok şiddetli ve kusması olmuştu konuştum evdekine göre öksürük kat kat geçti dedi, ağrılarım kalmadı dedi hastaneye gitmesi çok iyi oldu allahtan geciktirmemişiz. Babam da ilaçtan korkuyordu hala atmaya devam ediyormuş öyle dedi midemi kötü yaptı dedi mide koruyucu falan vermişler Allah’ın izni ile çıkar çok zor bi durum gerçekten Allah kimsenin başına vermesin. Çok şükür sizin de babanız iyileşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?