Korona geçirenler lütfen yardımcı olun

Meyve yiyorum doktor c vutamini yazdı aksatmadan alıyorum dahada iyi olacağız inşallah sizede rabbim şifalar versin inşallah

Bende sizin gibi düşünüyorum parol bile ağrı yapmış olabilir tabi covidi de hafife almıyorum hangisinden anlamıyorum ama iki gündür parol almayı kestim

Bende 7.gune kadar iyileştim sandım ama 8.gunde bu ağrı tekrar nuksetti bende sizede geçmiş olsun çok sagolun

Teşekkür ederim sağolun. Evet eşim çok hafif atlattı ben ona nispeten daha ağrılı geçirdim duzeldim derken ağrı geri geldi geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum

Çok sağolun. Kahveyi ve bol su içmeyi uygulayacağım

kahve için belki iyi gelir baş ağriniza
limonun posasina biraz tuz serpip yiyin covitten degil ama migren agrilarima iyi gelir benim tuz limon belki sizde de işe yarar
Aa ilk kez duydum hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim inşallah bendede fayda eder. Kahve ve bol suyuda ekleyeceğim bakalm

Ben koronadan iyilestigimi zannederken bas donmesi illeti kaldi uzerimde. Toparlandim derken bir ay boyunca deli gibi basim dondu yerimden kalkamiyordum. Sonra azaldi ama hala ara ara bas donmesi tutuyor beni. Bir sene olacak neredeyse.
Yaa bir senemi bendede baş agrisinin yanında donmede oluyor kan degerlerim hep düşüyor ondanmi acaba dedim ama covid yapıyor demekki

Aa ilk kez duydum hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim inşallah bendede fayda eder. Kahve ve bol suyuda ekleyeceğim bakalm
baska kullanan varmi bilmem de evde cilginlar gibi migren agrisi gecirdigim bir donemde kendi kendime ilac icat etmeye calisirken bulmustum :)

Tansiyonunuzu ölçün benim babamda tansiyondan kaynaklı başağrıları olmuştu
İç hastalık doktoruna çok sık gidiyorum tansiyondan kaynaklı ağrı enseden vuruyor genelde onu anlayabiliyorum malesef öyle bir ağrı değil teşekkür ederim ama ölçüp yinede bakacağım evde aletim yok ama karantinam daha bugün bitti temin etmeye çalışırım

20 25 gun oluyor Yeni atlattik bizde.ilaç kullanmadım tat koku kaybim
anca geldi ve gecmeyen bas agrilarim anca geçti.
Allah yardimciniz olsun zor bir süreç
Çok sağolun teşekkür ederim evet çoğu kişi hemen toparlayamamis en az 1 aya uzadigindan bahsediyor

Çok sağolun bende limonlu su ve sirkeli su içtim ama sanrm işe yaramadı. Bugün ilk kez çorbanın kokusunu azcik alabildim ve yüzünün az olduğunu farkedebildim tat yok ama tuzmu sekermi şükür anlayabildim yavaş yavaş gelecek demekki

Benimde son 3 gun siddetli baş agrim vardi migrenden beterdi.normalde migrenim var dolorex kullaninca geciyordu ama bu asla gecmedi.4 tane hap aldim bana misin demedi.sonra kendiliginden gecti sabir canim.10.gunden sonra butun agrilar bitiyor
İnşallah geçecek bakalm bugün 10 gün bitti. Şükür hastahanelere düşecek kadar agirlasmadik rabbim daha kötü olanlara şifa versin snra bizlere insallah

baska kullanan varmi bilmem de evde cilginlar gibi migren agrisi gecirdigim bir donemde kendi kendime ilac icat etmeye calisirken bulmustum :)
Benim kolay kolay baş ağrım olmaz ama eşimin migreni var onada soyleyecegim valla dua eder fayda etsinde

Çok yeni geçirdim. Tam iyileştim dedim 2 gün sonrası inanılmaz bel ve bacak ağrısı ile kıvrandım. Parasetamol grubu ağrı kesiciler korona da iyi geliyor. Ben sadece 3 defa çok şiddetli ağrılarımda minoset plus içtim ve ağrı şikayetim bitti. 15. Gün bugün tat ve koku tam anlamıyla hala gelmedi. C ve d vitamini, ev yapımı sirkeyi sulandırıp içmenizi ve kekik çayını kesinlikle öneririm. Bir de udi hindi bal zencefil sıvı alımınıza dikkat edin, sıvı alımı azaldığında da ağrılar artıyor bol su için

Teşekkür ederim. Evet bende parolla idare ettim çok faydasını gördüm ama bu son ağrıda hiç ise yaramadı anlamadım niye öyle oldu belki etkisini kaybetti bende çok kullandım diye. C vitamini kullandım bende ev yapımı sirke içtim kekik çayı falan sağolsun gorumcemde çok önerdi ama sanrm ben bol su icmedim oyuzden böyle oldu bugün hep Su içtim fayda eder inşallah çok sagolun

Valla benim amcam dr kendisi korona olduğunda keçiboynuzu pekmezini yemiyordu damardan alıyordu o derece :) bir de eczaneden b ve d vitamini almıştı onu kullanıyordu size de tavsiye ederim

Valla benim amcam dr kendisi korona olduğunda keçiboynuzu pekmezini yemiyordu damardan alıyordu o derece :) bir de eczaneden b ve d vitamini almıştı onu kullanıyordu size de tavsiye ederim
Ay ciddimisiniz. İlk cocuklar hasta oldu doktora götürdük bizde belirti olmaynca covidden suphelenmedi doktor ben çocuklarıma kecibiynuzu pekmezi veriyorum hergun bir kaşık onlar belkide oyuzden çok hafif geçirdi demekki onun faydası oldu çocuklara ya hiç öle dusunmemistim. Bende içerim çok sağol bilgi için ben c vitamini kullanıyorum d vitamini evde vardı onuda eklerim yanına

Az içiyorum sanırım içmeye çalışacağım çok kötü zonkluyor resmen
Çok geçmiş olsun. Hem emzirdiğiniz için hem bağışıklık düştüğü için çok fazla su içmeniz lazım . Ben emziriyorum oruç tutuyorum ve inanılmaz baş ağrısı çekiyorum su içince ancak toparlıyorum sizde bol bol için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…