Az içiyorum sanırım içmeye çalışacağım çok kötü zonkluyor resmenGünde kaç bardak su içiyorsunuz?
Su da baş ağrısına çok iyi geliyor 2-3 litre icmenizi öneririm
Çok geçmiş olsun bende korona oldum, benimde dün son günümdü öksürüğüm devam ediyor malesef inşallah gün geçtikçe daha iyi olucaz, moralinizi yüksek tutun bol su meyve tüketin, siz ilaç kullanamadığınız için süreç daha çok uzayabilir .Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Evet 10 gün oldu daha bir gün iyiysem ertesi gün kotulestim çok dengesiz bişey ama bu baş agrisida çekilecek hafiflikte değil resmen uyusamda fayda etmiyor hastalığın başında parol fayda ediyordu acaba etkisinimi kaybetti 10gundur günde 3 tane aldım diye anlamadimKorona böyle bir şey, üzgünüm.
Iyileştim dedikten 10 dakika sonra kendinizi yatakta bulabiliyorsunuz.
Toparlanması 1-2 ay.
Allah şifa versin.
Ben koronadan iyilestigimi zannederken bas donmesi illeti kaldi uzerimde. Toparlandim derken bir ay boyunca deli gibi basim dondu yerimden kalkamiyordum. Sonra azaldi ama hala ara ara bas donmesi tutuyor beni. Bir sene olacak neredeyse.Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı
20 25 gun oluyor Yeni atlattik bizde.ilaç kullanmadım tat koku kaybimtam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?