var adData = {google_width: 336,google_height: 280,google_click_url: '
https://adclick.g.doubleclick.net/a...6157966853511074\x26adurl\x3d',google_ait_url: '
https://googleads.g.doubleclick.net...AITNAME_\x26value\x3d_AITVALUE_',redirect_url: '
https://adclick.g.doubleclick.net/a...pc&utm_campaign=anne_sallagitsin',visible_url: 'keyfinyerinegelsin.com/sallagitsin1',destination_url: '
http://keyfinyerinegelsin.com/salla...utm_campaign\x3danne_sallagitsin',link_target: '_top',google_template_data: {rendering_settings: {'format': '336x280'},'adData': [{'layout': 'Custom','creationContext': 'AUTHORING_TOOL:UNKNOWN','preU2Urls': 'true','displayUrl': 'keyfinyerinegelsin.com/sallagitsin1','destinationUrl': '
http://keyfinyerinegelsin.com/salla...sallagitsin','FLAG_client_side_flag_overrides': '[{\x22name\x22 : \x22uses_octagon_sdk\x22, \x22value\x22 : true}]','Custom_layout': '
https://tpc.googlesyndication.com/s...7029931/336x280.html?csp\x3der3','versionInfo': '7.3.2'}]}};(function(){var m=this,q=function(a,c,b){a=a.split(".");b=b||m;a[0]in b||!b.execScript||b.execScript("var "+a[0]);for(var d;a.length&&(d=a.shift())

a.length||void 0===c?b=b[d]?b[d]:b[d]={}:b[d]=c},r="closure_uid_"+(1E9*Math.random()>>>0),aa=0,ba=function(a,c,b){return a.call.apply(a.bind,arguments)},ca=function(a,c,b){if(!a)throw Error();if(2c?1:0};var v=function(a,c){this.I=a;this.A=c;var b=document.documentMode;this.H=b&&10>b;this.b={};this.f=!1},A=function(a,c){var b=c.n;switch(c.t){case 1:var d=c.d,b=y(a,b);b.u(d);break;case 2:var d=a,e=y(d,b);e.v=!0;z(d,b)}},y=function(a,c){a.b[c]||(a.b[c]={v:!1,j:[],u:null});return a.b[c]},z=function(a,c){var b=y(a,c);if(b.v){for(var d=b.j.length,e=0;ef)return"";a.h.sort(function(a,b){return a-b});d=null;b="";for(var g=0;g
ladiesinlavenderAktif ÜyeÜye
↑
Valla nasıl teşekkür etsem az sana. Dediğin gbi dr'lar önemsemedikçe de üzülüyo insan sanki basite alıyo gbi bizim için çok önemli olan bu olayı. Allah razı olsun senle konuştukça bebeğimi sevip geçicek annecim korkma deyip bebeğide kendimide teselli ediyorum:)
Rabbim sana hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bebişinede mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür diliyorum..
Sendende Allah razı olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagina almak nasip olur sanada banada. Bende teşekkür ederim iyi dileklerin için. biraz bile rahatlatabildiysem seni ve bebisi ne mutlu bana. Bundan sonra çoook sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah çabucak su gibi geçsin bu günler
20 Haziran 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
20 Haziran 2016
Konu Sahibi : kedir

PpatyaaYeni ÜyeÜye
↑
Sendende Allah razı olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagina almak nasip olur sanada banada. Bende teşekkür ederim iyi dileklerin için. biraz bile rahatlatabildiysem seni ve bebisi ne mutlu bana. Bundan sonra çoook sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah çabucak su gibi geçsin bu günler
Teşekkür ederim. İnşallah inşallah iyi dileklerin için çok saol.
20 Haziran 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
2 Temmuz 2016

kedirAktif ÜyeÜye
29. Haftadayım.yaşadığım şehirden farklı ilde çalışan Perinatoloji uzmanı kistlerin geçmiş olduğunu söyledi çok sevindm mutlu oldum ki ilk gören oydu. Sonra kendi şehrimde olan ve doğumuma girecek olan doktora gittim kistler için var dedi. İlk başta görmemiştibu hekim, perinatoloji uzmanı dedi diyince görmüştü. Şimdi baktığında ise tek kist varmış gibi konuştu pek önemsemedi. Moralim gene bozuldu. Perinatoloji uzmanına inanmak istiyorum Adam varken yok demezdi ki ya iyi de bu doktor ne gördü. Kafam çok karışık ve mutsuzum.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
2 Temmuz 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
4 Temmuz 2016

PpatyaaYeni ÜyeÜye
↑
29. Haftadayım.yaşadığım şehirden farklı ilde çalışan Perinatoloji uzmanı kistlerin geçmiş olduğunu söyledi çok sevindm mutlu oldum ki ilk gören oydu. Sonra kendi şehrimde olan ve doğumuma girecek olan doktora gittim kistler için var dedi. İlk başta görmemiştibu hekim, perinatoloji uzmanı dedi diyince görmüştü. Şimdi baktığında ise tek kist varmış gibi konuştu pek önemsemedi. Moralim gene bozuldu. Perinatoloji uzmanına inanmak istiyorum Adam varken yok demezdi ki ya iyi de bu doktor ne gördü. Kafam çok karışık ve mutsuzum.
Genişletmek için tıkla...
Ben çok araştırdım bu konuyu günlerce uğraştım özele gidiyorum normalde fakat devlet hastanesinde çalışan arkadaşımı ziyarete gittiğimde o ultrasonda farketti kisti hatta bizede gösterdi fotoğraflarını çekip daha sonra kendi dr'uma attım o da detaylıda bakalım dedi radyoloji uzmanıyla beraber baktılar ikiside küçük bişey olduğunu ve 24.haftada kaybolucağını eğer doğumdan sonra bile kaybolmasa bi sıkıntı yaratmıcağını söylediler. Bunlarla yetinmeyip kadın doğumcu arkadaşımın hocasına gittim eğitim araştrmada doçent kendisi o da baktı ve bebeğin sağlıklı olduğunu bu kistin artık çoğu gebelikte izlendiğini söyledi. Bu rahatsızlık ne zmn geçer dediğimde bunu bi hastalık yada rahatsızlık olarak görme çok basit bişey bu dedi sakın kafana bile takma geçicek geçmese bile bu bebeğini etkilemicek müdahale gerektirmicek dedi. Bu kdr dr gezdikten sonra biraz rahatladım. Ama kisti ben görüyorum siz görmediniz mi yani dr hala var demiş ya keşke hangisi deseydiniz biraz içiniz rahat ederdi. Umarım geçmiştir yaşayan bilir o korku dolu günleri içinizi rahat tutun başka bi sıkıntısı olmasın bu geride kalıcaktır. 2 hafta sonra bnmde kontrolüm var inşallah kaybolur ozmna kadar.
4 Temmuz 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
- (function(){var h,l=this,aa=function(a){var b=typeof a;if("object"==b)if(a){if(a instanceof Array)return"array";if(a instanceof Object)return b;var c=Object.prototype.toString.call(a);if("[object Window]"==c)return"object";if("[object Array]"==c||"number"==typeof a.length&&"undefined"!=typeof a.splice&&"undefined"!=typeof a.propertyIsEnumerable&&!a.propertyIsEnumerable("splice"))return"array";if("[object Function]"==c||"undefined"!=typeof a.call&&"undefined"!=typeof a.propertyIsEnumerable&&!a.propertyIsEnumerable("call"))return"function"}else return"null";else if("function"==b&&"undefined"==typeof a.call)return"object";return b},m=function(a){var b=aa(a);return"array"==b||"object"==b&&"number"==typeof a.length},n=function(a){return"string"==typeof a},ba=function(a,b,c){return a.call.apply(a.bind,arguments)},ca=function(a,b,c){if(!a)throw Error();if(2b?1:0};var da=Array.prototype.forEach?function(a,b,c){Array.prototype.forEach.call(a,b,c)}:function(a,b,c){for(var d=a.length,e=n(a)?a.split(""):a,f=0;fparseFloat(z)){y=String(B);break a}}y=z}var ra=y,la={},sa=function(a){ma(a,function(){for(var b=0,c=r(String(ra)).split("."),d=r(String(a)).split("."),e=Math.max(c.length,d.length),f=0;0==b&&f2*this.h&&I(this),!0):!1};var I=function(a){if(a.h!=a.i.length){for(var b=0,c=0;b
Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by Brivium