- 22 Haziran 2015
- 16
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi superkaran
-
Merhaba yorumunuZu 2009 da yapmışsınız ama bende sizin gibi koroid pleksus kistini araştırırken kadınlar kulubüyle tanıştım. Benimde bebeğimde 18 haftalık iken böyle bir kist görüldü doktorum önemli değil geçici bir durum fakat yinede detaylı ultrasonda incelenmesini istedi önümüzdeki hafta detaylı ultrasona giricem bu haftaya kadar bebeğin gelişiminde ve diğer organlarında bir problem gözükmedi sadece bu kistler dışında. Şimdi merak ediyorum sizin evladınız nasıl. Ben ikili testimi ve üçlü testimi yaptırmadım gerçi daha üçlü test için zamanım var siz bu testleri yaptırmışmıydınız. Bütün yorumlarda herkesin bebeğinde geçmiş olduğu yazıyor bu içimi rahatlatıyor. Bebeğimi Allah a emanet ettim ve bekliyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırımmerhaba arkadaşlar ben kadınlar kulubüyle koroid pleksus kistini ararken karşılaştım ve siteyi çok beğendim aranıza katılmak ve başımdan geçenleri sizinle paylaşmak isterim.
Benimde bebeğimde18 haftalık hamileyken maalesef beyninde 5.6 mm ve 5.7 mm aynı tarafta 2 tane koroid peleksus kisti saptandı doktorum önemli bişey olmadığını ayrıntılı ultrasonda incelenmesi gerektiğini eğer başka bir bulguya saptanmassa 24.hafta veya en geç 28.haftaya kadar kaybolacağını söledi ve 24. haftaya ayrıntılı ultrason için randevu verdi.allah kimsenin başına böyle bişey vermesin çok zor bişeymiş elebide söz konusu kendi canınızdan bile çok sevdiğiniz çocuğunuz söz konusu olunca dahada zor.
24.haftaya kadar bekleyemezdim başka bir doktora gittim ayrıntılı ultrasonda icelemeler yapıldı ve pleksus dışında başka bulguya rastlanmadı bu doktorda kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi kaybolur tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi.ama yinede insan çok üzülüyor ya geçmezse ya bişey olursa die düşünmeden duramıyorsunuz ve nihayet ağlaya sızlaya 24. hafta gelmişti o gün sanki kalbim yerinden çıkıcakmış gibiydi ya geçmediyse die ve allaha şükürler olsunki kistler kaybolmuştu geçmişti ve o anda dünyalar benim olmuştu.:sm_cool:
Başına bundan sonra böyle bişey gelen olursa lütfen eğer sadece koroid pleksus kisti varsa ve başka bulgular bulunmamışsa lütfen kendinizi ve bebeğinizi boş yere üzmeyin çünkü bebeğinizide tehlikeye atmış oluyorsunuz benim yaptığım gibi hergün stres hergün acaba geçermii uykusuz geceler ağlamadan 1 saat bile geçirmedim ama sonucunda erken doğum riskiyle karşı karşıya kaldım doktorunuza güvenin yada aklınızda sorular kaldıysa başka bir doktora gidin.
ALLAH İNŞALLAH hepimizin bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı kısmet eder herkese hayırlı doğumlar.
merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulubüyle koroid pleksus kistini ararken karşılaştım ve siteyi çok beğendim aranıza katılmak ve başımdan geçenleri sizinle paylaşmak isterim.
Benimde bebeğimde18 haftalık hamileyken maalesef beyninde 5.6 mm ve 5.7 mm aynı tarafta 2 tane koroid peleksus kisti saptandı doktorum önemli bişey olmadığını ayrıntılı ultrasonda incelenmesi gerektiğini eğer başka bir bulguya saptanmassa 24.hafta veya en geç 28.haftaya kadar kaybolacağını söledi ve 24. haftaya ayrıntılı ultrason için randevu verdi.allah kimsenin başına böyle bişey vermesin çok zor bişeymiş elebide söz konusu kendi canınızdan bile çok sevdiğiniz çocuğunuz söz konusu olunca dahada zor.
24.haftaya kadar bekleyemezdim başka bir doktora gittim ayrıntılı ultrasonda icelemeler yapıldı ve pleksus dışında başka bulguya rastlanmadı bu doktorda kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi kaybolur tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi.ama yinede insan çok üzülüyor ya geçmezse ya bişey olursa die düşünmeden duramıyorsunuz ve nihayet ağlaya sızlaya 24. hafta gelmişti o gün sanki kalbim yerinden çıkıcakmış gibiydi ya geçmediyse die ve allaha şükürler olsunki kistler kaybolmuştu geçmişti ve o anda dünyalar benim olmuştu.:sm_cool:
Başına bundan sonra böyle bişey gelen olursa lütfen eğer sadece koroid pleksus kisti varsa ve başka bulgular bulunmamışsa lütfen kendinizi ve bebeğinizi boş yere üzmeyin çünkü bebeğinizide tehlikeye atmış oluyorsunuz benim yaptığım gibi hergün stres hergün acaba geçermii uykusuz geceler ağlamadan 1 saat bile geçirmedim ama sonucunda erken doğum riskiyle karşı karşıya kaldım doktorunuza güvenin yada aklınızda sorular kaldıysa başka bir doktora gidin.
ALLAH İNŞALLAH hepimizin bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı kısmet eder herkese hayırlı doğumlar.
Bizede aynisini dediler ayrintili ultrason baktirdik doktorumuz bu kist her bebek icin normal ancak kist buyur ise sikinti dedi kist kendiliginden kayboldu suan ayrica doktor degistik ve yeni doktorumuz bu olayi biz hastalarimiza soyleme geregi bile duymuyoruz tabi kisyde buyume olmadigi taktirde gonlunuzu rahat tutun kendiliginden kaybolacaktir
Sakin su guzel anlari izdiraba cevirmeyin gercekleri yaziyorum buraya. soyleme geregi bile bulmuyoruz dedi ikinci doktorumuz kistlerin capini iyi aklinizda tutun 1 ay sonra kalmayacak. bu olay cocuk gelisim surecinde gayet normal dedi doktorumuz
Evwt gönlümüze su serpen bize bu konuda tecrube edindiren ikisi busra hanimdir
kendisi allah bagislasin suan Bebegi ile saglikli huzur lu bir sekilde beraber sizde huzurlu olun
Hiç moralinizi bozmayın benim bebeğimde de 18 haftalıkken görüldü iki taraflı kist detaylı ultrasona girdik herşey normaldi sonra kistler kendiliğinden kayboldu şuan 3 aylık kızımla oynuyorum Yapmanız gereken tek şey sakin olmak ve iyi şeyler düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?