- Emoji Skoru
- 3.465
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok canım, aynı vajinal muayene gibi sinek ısırığı denilecek bir ağrı bile yok hiç bir şey hissetmiyorsun. gönül rahatlığı ile yaptır testini.Kizlar ben vajinal.muayene bile zorla olan biriyim...simdi bana smear testi olan lar o spektum.denen aletin acisi var mi (vajinal.muayene bile zor oldugumu dikkate alarak) acisini anlatabilir mi ? Her an vazgecmek uzereyim
aynı vajinal muayeneKizlar ben vajinal.muayene bile zorla olan biriyim...simdi bana smear testi olan lar o spektum.denen aletin acisi var mi (vajinal.muayene bile zor oldugumu dikkate alarak) acisini anlatabilir mi ? Her an vazgecmek uzereyim
Kizlar simdi geldim doktordan hic acimadi hemde hiçccc
Geçmiş olsun canım insallah sonuclar da iyi cikar
Ben de hiç anlamadan bitti canım yalnızca vajinal muayene yapıyor sanmıştım smear testi için örnek de aldım dedi bana
Işin garibi ben smear testi alındığında daha ilk defa çatala yatmistim hayatımda alttan muayene edileceğini bilmiyordum yeni evliydim, o zaman hiç hissetmedim ama 2. Defa kontrole gittigimde normal muayenede çok gerildim nedense ayağımı ittim ayak koyulan yeri kirmisimBen baya korktum ama bende anlamadim nerdeyse gitmeyecektim o derece korkuyodum
Ben vajinismustum yaptırdım hiç acımadıKizlar ben vajinal.muayene bile zorla olan biriyim...simdi bana smear testi olan lar o spektum.denen aletin acisi var mi (vajinal.muayene bile zor oldugumu dikkate alarak) acisini anlatabilir mi ? Her an vazgecmek uzereyim
Işin garibi ben smear testi alındığında daha ilk defa çatala yatmistim hayatımda alttan muayene edileceğini bilmiyordum yeni evliydim, o zaman hiç hissetmedim ama 2. Defa kontrole gittigimde normal muayenede çok gerildim nedense ayağımı ittim ayak koyulan yeri kirmisimgerilmeyince hiç sorun olmuyor
Vajinal muayne sırasında takıyor acı yok kasmazsan cubukla örnek alıp hemen hallediyor 1 dakika bile sürmüyor korkmana gerek yok cnm
vajinal spektrum doğru ölçüler seçildiğinde can yakmayan bir alettir. Kendinizi kasmayın 1 dakika bile sürmez.
Ovulasyon testi için bir süre var evet ama sunu belirteyim bu gebeligimi adetin 10.günü yaparım dedim sonra bişi dürttü adetten hemen sonra baktım iyiki bakmışım yumurtluyordum enteresan bişi di 10.günden sonra baksaydım kaçrmış olucaktım yani erken döllenme oldu o yüzden coksa istersen adetten sonra başla yapmaya belli olmuyor cünküCanim ben ovulasyon testi aldim ama anlamiyorum bugun adetim yeni bitti bana eczaci pyroclınıce ovulasyon testi verdi ne zaman baslicam yapmaya adetlerim ortalama 32 gun en son adetim 29haziran..ve biliyor musun ikinci kere baska doktora gittim bana pko degilsin dedi esimden sperm testi istedi
Ovulasyon testi için bir süre var evet ama sunu belirteyim bu gebeligimi adetin 10.günü yaparım dedim sonra bişi dürttü adetten hemen sonra baktım iyiki bakmışım yumurtluyordum enteresan bişi di 10.günden sonra baksaydım kaçrmış olucaktım yani erken döllenme oldu o yüzden coksa istersen adetten sonra başla yapmaya belli olmuyor cünkü
Ozaman sen 10.günden itibaren bakabilirsinBugun doktordaydim canim smear icin bakti daha yumurtam yok daha...
Ozaman sen 10.günden itibaren bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?