• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKUYORUMMMM!

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Kizlar ben vajinal.muayene bile zorla olan biriyim...simdi bana smear testi olan lar o spektum.denen aletin acisi var mi (vajinal.muayene bile zor oldugumu dikkate alarak) acisini anlatabilir mi ? Her an vazgecmek uzereyim

Kizlar ben vajinal.muayene bile zorla olan biriyim...simdi bana smear testi olan lar o spektum.denen aletin acisi var mi (vajinal.muayene bile zor oldugumu dikkate alarak) acisini anlatabilir mi ? Her an vazgecmek uzereyim
Korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok canım, aynı vajinal muayene gibi sinek ısırığı denilecek bir ağrı bile yok hiç bir şey hissetmiyorsun. gönül rahatlığı ile yaptır testini.

Kendini kasmazsan acımaz. Gözlerini kapat başka düşüncelere odaklan. Sahilde gezdiğini filan hayal et ;)

Ben üç kere yaptırdım ve sadece ilkinde acıdı o da doktor ne yapacağını söylemeden birden yaptı korktum kendimi kastım. Diğerlerinde bildiğim için çok rahat geçti. 1 dk bile sürmüyor.

Vajinal muayne sırasında takıyor acı yok kasmazsan cubukla örnek alıp hemen hallediyor 1 dakika bile sürmüyor korkmana gerek yok cnm

aynı vajinal muayene
sadece sert davranırlarsa biraz acır
devlet hastanesindeki doktor benim canımı acıtmıştı
ama sonra özelde bir doktora gittim taktığını anlamadım bile, o kadar nazik davrandı.

Ben de hiç anlamadan bitti canım yalnızca vajinal muayene yapıyor sanmıştım smear testi için örnek de aldım dedi bana :KK57:

Ben baya korktum ama bende anlamadim nerdeyse gitmeyecektim o derece korkuyodum
Işin garibi ben smear testi alındığında daha ilk defa çatala yatmistim hayatımda alttan muayene edileceğini bilmiyordum yeni evliydim, o zaman hiç hissetmedim ama 2. Defa kontrole gittigimde normal muayenede çok gerildim nedense ayağımı ittim ayak koyulan yeri kirmisim :KK48: gerilmeyince hiç sorun olmuyor

Ben vajinismustum yaptırdım hiç acımadı

Işin garibi ben smear testi alındığında daha ilk defa çatala yatmistim hayatımda alttan muayene edileceğini bilmiyordum yeni evliydim, o zaman hiç hissetmedim ama 2. Defa kontrole gittigimde normal muayenede çok gerildim nedense ayağımı ittim ayak koyulan yeri kirmisim :KK48: gerilmeyince hiç sorun olmuyor

Haklisin psikolojik olarak rahat olmak.lazim..ben hicbisey anlamadim hala soktayim nasilda korkmustum... Ama doktorun davranisi cok onemli

vajinal spektrum doğru ölçüler seçildiğinde can yakmayan bir alettir. Kendinizi kasmayın 1 dakika bile sürmez.

Vajinal muayne sırasında takıyor acı yok kasmazsan cubukla örnek alıp hemen hallediyor 1 dakika bile sürmüyor korkmana gerek yok cnm

Canim ben ovulasyon testi aldim ama anlamiyorum bugun adetim yeni bitti bana eczaci pyroclınıce ovulasyon testi verdi ne zaman baslicam yapmaya adetlerim ortalama 32 gun en son adetim 29haziran..ve biliyor musun ikinci kere baska doktora gittim bana pko degilsin dedi esimden sperm testi istedi

Canim ben ovulasyon testi aldim ama anlamiyorum bugun adetim yeni bitti bana eczaci pyroclınıce ovulasyon testi verdi ne zaman baslicam yapmaya adetlerim ortalama 32 gun en son adetim 29haziran..ve biliyor musun ikinci kere baska doktora gittim bana pko degilsin dedi esimden sperm testi istedi
Ovulasyon testi için bir süre var evet ama sunu belirteyim bu gebeligimi adetin 10.günü yaparım dedim sonra bişi dürttü adetten hemen sonra baktım iyiki bakmışım yumurtluyordum enteresan bişi di 10.günden sonra baksaydım kaçrmış olucaktım yani erken döllenme oldu o yüzden coksa istersen adetten sonra başla yapmaya belli olmuyor cünkü

Ovulasyon testi için bir süre var evet ama sunu belirteyim bu gebeligimi adetin 10.günü yaparım dedim sonra bişi dürttü adetten hemen sonra baktım iyiki bakmışım yumurtluyordum enteresan bişi di 10.günden sonra baksaydım kaçrmış olucaktım yani erken döllenme oldu o yüzden coksa istersen adetten sonra başla yapmaya belli olmuyor cünkü

Bugun doktordaydim canim smear icin bakti daha yumurtam yok daha...

Back