Korkuyorummmm,tüp Bebeği şehir Dişinda Yaptiranlar

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
41
Kızlar ben ilk mikroenjeksyon denememi yaptırıyorum ve ankarada ama çok korkuyorum transferden sonra araba ile yolculukedicem acaba sakıncası varmı yani sarsıntı etkilermi 2 gece klıp öyle yola çıkacağız ama yinede çok endişeliyim acaba sarsıntı etkiler ve tutmassa falan filan , tecrübesi olan yada bilen arkadaşlar bana fikir verirseniz çok memnun olucam.

MERHABA

Bende yolculuk yapıyorum , önemli olan 48 saat anladığım kadarıyla onuda zaten dinlenerek devam edeceksin.
en iyi durumu dr bilir onun fikrini almanda yarar var.Ben duydum tranfer günü uçak yolculuğu ve hatta tren yolculuğu yapan var.Ya çalışanlar.
Tranferden sonra dikkat edilmesi gerekenler ( kendi deneyimlerinden yazıyorum)
İshal olmamaya dikkat
ilaç saatıne dikkat
BOL SU İÇMEYE dikkat
Ağır kaldırmamaya dikkat
hızlı yürümemeye diikat

yolculuk sırasunda bol bol mola verin.
haydi başarılar.

Aktuelcim çok teşekkür ederim.Umarım tutar yoksa acaba arabadanmı diye yoksa içimde şüphe kalır .

canım korkma rahat olmaya calıs ben de asılamadan 1 gün sonra arabayla 9 saatlik yolcukuk yaptım ama hep yatarak
pozitif olmak cok önemli burda anlatmıstım bayagı biz asılamadan sonra esimle bozustuk ve yaklasık iki hafta hic konusmadık ve benim moralin cok bozuktu hep genelde hergün agladım

moralimi yüksek tutmaya calıstım ama böyle morale ihtiyacım oldugu bir dönemde esimin beni yalnız bırakması bana küs olması cok agırıma gitti ve kısacası hep üzüntüyle gecti

ve tutmadı asılama tabiki...ben buna baglıyorum..moralim iyi olsaydı tutardı tabi allah bilir ama neyse....

o yüzden bu dediklerimi sakın unutma

moralin hep yüksek olsun hep pozitif ol tamam mı

canım korkma rahat olmaya calıs ben de asılamadan 1 gün sonra arabayla 9 saatlik yolcukuk yaptım ama hep yatarak
pozitif olmak cok önemli burda anlatmıstım bayagı biz asılamadan sonra esimle bozustuk ve yaklasık iki hafta hic konusmadık ve benim moralin cok bozuktu hep genelde hergün agladım

moralimi yüksek tutmaya calıstım ama böyle morale ihtiyacım oldugu bir dönemde esimin beni yalnız bırakması bana küs olması cok agırıma gitti ve kısacası hep üzüntüyle gecti

ve tutmadı asılama tabiki...ben buna baglıyorum..moralim iyi olsaydı tutardı tabi allah bilir ama neyse....

o yüzden bu dediklerimi sakın unutma

moralin hep yüksek olsun hep pozitif ol tamam mı

Canım benim üzüldüm gerçekten böyle zamanlarda kan yutsalar kızılcık şerbeti içtim demeleri gerkirken birde böyle üzmüyorlar mı? umarım birdahakine herşey yolunda gider canım. Allah bebişlerimize tutunma gücü versin...

Canım benim üzüldüm gerçekten böyle zamanlarda kan yutsalar kızılcık şerbeti içtim demeleri gerkirken birde böyle üzmüyorlar mı? umarım birdahakine herşey yolunda gider canım. Allah bebişlerimize tutunma gücü versin...

aynen canım aynen öyle ama bazen erkekleri anlamak böyle zor iste...

olsun hayırlısı olsun....vardır bunda da bir hayır diyorum...

seninki inşaallah tutacak canım iyi düşün tamammı mutlu mutlu gecir bekleme süresini

iyi haberlerini paylasmak dilegiyle......

merhabalar..öncelikle hayırlı sonuçlar diliyorum..ben transferden 4 saat sonra arabayla istanbuldan izmite geldim..doktorlar kalkabilirsin dedi ama araba yolculuğu çok zor oluyor sancın olduğu için arabanın sarsıntısı tuz biber oluyor ama sen 2 gün sonra yola çıkıcaksın oyüzden korkma benim sonucum dış gebelik oldu bebeğim tutundu ama malesef yanlış yere tutunmuş miniğim..herşeyin hayırlısı araba yolculuğunu kafana takma bence o olacaksa hiçbir engel tanımaz zaten..bide bol bol kayısı falan ye sakın kabız olma ben oldum çok fenaydı kabus gibiydi..herşeyin hayırlısı canım..umarım Rabbim hayırlısıyla nasip eder bebeğini..sevgiler

esinticim sana doktorun micromu dedi benımkı normal klomen pergly tedavısı verdı 2 ay sonra rahım fılmı ve ignelı asılama nasıpse eşimide ürolojiye yönlerdırdı hayret ettım ben en az tüp demesını beklıyodum

Merhaba kızlar
Okuduğum kadarıyla hepimizde aşağı ykaru aynı sorunları yaşıyoruz. Bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor. Sen anlayış beklerken. Nelerle karşılaşıyorsun. Tutunacak dal arıyorsun bakmışın ki o dal kırılmış. Aslında onlarda çok geriliyor. Çok belli etmiyorlar ama. Oysaki karşılıklı konuşup paylaşarak bunu aşmak varken bu gerginlik neden olsun. Ama işte erkekler.Hİçbirşey kitabında yazdığı gibi olmuyor. Sen geriliyorsun o geriliyo sonra kzılca kıyamet kopuyo. Oysaki moralinin iyi olması lazım, rahat olman lazım derken. Bi bakmışsın hedef şaşırmışın. Kısaca bu işler zor işler kızlar. Hem maadi yönden hem manevi yönden yıkılıyorsun. Rabbim sabrimizi ve hoşgörümüzü artırsın.

canım transferden sonra iki gün kalavakmışsın zaten o yüzden için rahat olsun önemli olan 48 saat yolculuk sırasında da yatarak ve sık mola vererek gelirseniz iyi olur tabii rabbime sğın verende o alan da o inşallah bişey olmaz tarnsfer sonrası uçak ve tren seyahati yapanlar dahi var hiç kafanı yorma moralini oldukça yüksek tut ağır kaldırma fazla eğilip doğrulma ki karın kasların çok hareket etmesin bol su iç ishal olmamaya çalış ben onun için sürekli kayısı ve kayısı kompostosu içtim ıkınmamaya dikkat et yükseklere uzanma en önemlisside morall hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzz

Canım benim hiç korkma ben transferimin 3. günü 4 saatlik uçak yolculuğu yaptım tutmuştu hemde 2 tane tutmuştu ama malesef düşük oldu!yani anlayacağın yamurdan korkarken tolu ya tutuldum.Bu yüzden yaradan kısmet etikten sonra tutar canım önemli olan o günün gelmesidir.Sen moralini hep yüksek tut.

X