Korkuyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rky36
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmiyorum ki ama gelen iltihap apseden boşalır gibi sanki böyle normal bir akıntı değil daha önce de sarı akıntılarım oldu ama böyle değil çok yoğun bu ve sulu bide yeşile döndü artık
Eğer iltihap.falan patladıysada detaylı muayene olman en iyisi olur.. Bilmiyorum ben bu kadın.hastalıkları konusunda.pimpirikliyim çünkü düzenli kontrol olmadığı müddetçe hiçbirşey ortaya çıkmıyor.. Kötü birşey değildir ama için rahat olsun.büyük ihtimalle enfeksiyon vardır.. fitil ve antebiotikle vajinal flora normale döner canım.. Eğer sirke varsa sirkeli suyla her tuvaletten sonra vajinanı yıka.. Elma sirkesi vajina phına en yakın ph derecesine sahip olduğu icin genelde o şekildi temizlik de işe.yarıyor enazından kışıntın rahatlar.canım

Aynen bende o yüzden korkuyorum bu genital konulardan yani düzeni genelde belli olan bi organ böyle olunca tedirgin oluyor insan sanki sirke yakar gibi geliyor çekiniyorum açıkçası galiba akşam özele gidicem açık olur Mu acaba muayene

Sirkeyi sade sürmeyeceksiniz.. yarım çay bardağı sirke 2 su bardağı su Ben hiç su karştırmadan bazen sade sirkeyle siliyorum başta birazk acıtıyor ama düzenli yapınca acıtmıyor mesela sade sirkede .. ama suyla katıp temizlik yapınca hiç acı yanma falan olmuyor.. Su açıyor çünkü sirkeyi.. Yaptığmda hiçbir sorun yoktu uzun süredir sirkeyle temizlik yapmadm ve ne yazık ki idrar yollarımda enfeksiyon oldu antebiotik kullandım bide hamileym

Rabbim size de şifa versin inşallah
Elma sirkesi olur mu peki

Enfeksion var büyük ihtimalle illa kaşıntı olmasi gerekmiyo vajinal enfeksiyon mutlaka tekrar doktora git antibiotik veririler ve geciriyo hemen

Rabbim size de şifa versin inşallah ❤
Elma sirkesi olur mu peki
Amiinn inşaALLAH canım..Evet canım elma sirkesii zaten ama suyla açıp öyle taharetini al.. ❤

Kızlar özele gittim geldim birsürü şey sordu ultrasonla baktı herşey normal dedi rahimde. Mantar için ilaç verdi. İlaçlar;
Gynolomexin
Trivag
Flagyl

Bunlar ne mantarı için mantar mıymış yanı gerçekten

Merhaba ,onlardan ilki mantar için ... diğerleri ise bulaşıcı olan hastalıklar için fitil ,yani bakteriler ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…