Özele gitsem çok pahalıya patlar mı acaba ??
Mantarda yeşil akntı olmaz ki beyaz ve peynir kesiği gibi olur bide yoğun kokulumantar olmuşsundur , ilaçalrını düzenli kullan penye çamaşır giy , ve ütüle
Aynen daha önce de enfeksiyon olmuştu evliliğin başlarında yani tahrişe bağlı enfeksiyondu o zaman fitil krem ve hap kullandım geçti bakalım şimdi koşacak ama o zaman akıntı yoktu kaşıntı ve yanla çoktumantar olmuşsundur , ilaçalrını düzenli kullan penye çamaşır giy , ve ütüle
Hadi yaa valla şu anki durumumuza göre biraz pahalıymışbizim burada özel muayne 120 ,00 tl , durumuna göre çokta pahalı değil ama ,
gidersen iyi olur
Evet ama bu sefer hiç koku yok onu da anlamadım yani apseden gelen iltihapta koku olması gerekmez miMantarda yeşil akntı olmaz ki beyaz ve peynir kesiği gibi olur bide yoğun kokulu
Apseniz mi vardı ?Evet ama bu sefer hiç koku yok onu da anlamadım yani apseden gelen iltihapta koku olması gerekmez mi
Bilmiyorum ki ama gelen iltihap apseden boşalır gibi sanki böyle normal bir akıntı değil daha önce de sarı akıntılarım oldu ama böyle değil çok yoğun bu ve sulu bide yeşile döndü artıkApseniz mi vardı ?
İnşallah basit bişeydir ilk defa başıma gelince çok korktum afedersiniz şimdi de sümük gibi yeşil geliyorEnfeksiyondur korkma fitille antibiyotik veriyorlar geçiyor
He kanlı yeşil oluyor korkma kız bana da olmuştuİnşallah basit bişeydir ilk defa başıma gelince çok korktum afedersiniz şimdi de sümük gibi yeşil geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?