Korkuyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rky36
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Kızlar dün sabahtan apseden iltihap boşalır gibi sarı akıntım vardı bugünde aynı şekilde yoğun yeşile döndü. Doktora gittim alttan kontrol etmeden akıntıya bakmadan direk kan testi dedi ve enfeksiyon dedi. Sonuçlar yarına . Hiç böyle birşey yaşamadım. Kaşıntım da çok. Kalabalıktı diye doktor alalacele daha şikayetimi tam dinlemeden geçiştirdi beni. Niyeyse çok korkuyorum. Lütfen tecrübe sahibi olan varsa yazsın

Peçeteyi değdirince hafif kanda geliyo

Ağır enfeksiyon olabilir ama bence farkli bir doktora gorunmelisin. Bu pek ilgilenmemiş malesef.

Valla sabah 7 de gittim doktora anca 12 de girdim içeri sadece iki doktor var zaten. Randevularda hep dolu. Acaba yarın da diğerine mi gitsem bilemedim ki

Uzman değilim ama yeşil renk akıntı ilhitap yada enfeksiyon tarzı şeylerden kaynaklanabiliyor. Çok kaşıdıysanız tahriş olmuştur kanama ondan olabilir. Endişe etmeyin. İçinize sinmediyse başka bir doktora gidin .

Yok hiç kaşimadım ama tahrişte var kendim baktığımda yoğun kızarıklık ve böyle yara gibi şeyler gördüm. Vajinadan da sürekli iltihap dökülüyor

Özele gitsem çok pahalıya patlar mı acaba ??

mantar olmuşsundur , ilaçalrını düzenli kullan penye çamaşır giy , ve ütüle

İdrar sonuçlarım çıkmış netten baktım anlayan var mı

Eklentiler

• FD1CC280-EF8C-4216-8243-5747879A2010.png
    248 KB · Görüntüleme: 46
  • 858769CC-2A30-43DF-8B32-5384E975EAB5.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 5CE3829A-8A6E-4C32-81D3-1FACD1E4C23C.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 50
Mantarda yeşil akntı olmaz ki beyaz ve peynir kesiği gibi olur bide yoğun kokulu

Aynen daha önce de enfeksiyon olmuştu evliliğin başlarında yani tahrişe bağlı enfeksiyondu o zaman fitil krem ve hap kullandım geçti bakalım şimdi koşacak ama o zaman akıntı yoktu kaşıntı ve yanla çoktu

Mantarda yeşil akntı olmaz ki beyaz ve peynir kesiği gibi olur bide yoğun kokulu
Evet ama bu sefer hiç koku yok onu da anlamadım yani apseden gelen iltihapta koku olması gerekmez mi

Konu sahibi özele gidip daha detaylı muayene olun büyük ihtimal enfeksiyon oldunuz vajinal muayene ve smear testyle doğrulanrsnz..

Enfeksiyondur korkma fitille antibiyotik veriyorlar geçiyor

Apseniz mi vardı ?
Bilmiyorum ki ama gelen iltihap apseden boşalır gibi sanki böyle normal bir akıntı değil daha önce de sarı akıntılarım oldu ama böyle değil çok yoğun bu ve sulu bide yeşile döndü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…