- 20 Eylül 2013
- 237
- 101
- 123
- 34
- Konu Sahibi evlivekedili
-
evet var. adet döneminde bazı kadınlar kol altı kısımlarında beze cıkartır yada memede şişlik olabilir. adet ile bunlar gecer. zaten onlar yeni olulşum degil lenf bezlerinin kendi bogumcuklarının şişmesinden kaynaklıdır.Merhaba kizlar,
Yaklasik 2 haftadir sag tarafimda tam olarak nerede oldugunu kestiremedigim bir agri basladi. Sadece belirli hareketleri yaptigimda hissedebiliyordum, kas agrisi gibi. Ciddiye almadim gecer diye ama agri daha belirgin olmaya basladi. PMS doneminde oldugum icin goguslerim zaten sis ve hassasti ama bu agrinin sag gogsumden geldigini farkettim. El muayenesi sonucu buyuk bir kitle buldum ve cok telaslandim. Dun doktoruma gittim o da muaeyene ile kitleyi buldu. Carsamba gunu ultrasona giricem. Doktorum hormonlardan dolayi olabilecegini, telaslanmamami soyledi. Aile gecmisimizde de kanser yok ama yine de cok korkuyorum.
Basina boyle birsey gelen var mi? Tesekkur ederim simdiden.
geçmiş olsun korkma.Merhaba kizlar,
Yaklasik 2 haftadir sag tarafimda tam olarak nerede oldugunu kestiremedigim bir agri basladi. Sadece belirli hareketleri yaptigimda hissedebiliyordum, kas agrisi gibi. Ciddiye almadim gecer diye ama agri daha belirgin olmaya basladi. PMS doneminde oldugum icin goguslerim zaten sis ve hassasti ama bu agrinin sag gogsumden geldigini farkettim. El muayenesi sonucu buyuk bir kitle buldum ve cok telaslandim. Dun doktoruma gittim o da muaeyene ile kitleyi buldu. Carsamba gunu ultrasona giricem. Doktorum hormonlardan dolayi olabilecegini, telaslanmamami soyledi. Aile gecmisimizde de kanser yok ama yine de cok korkuyorum.
Basina boyle birsey gelen var mi? Tesekkur ederim simdiden.
benimde sol göğsümde var geçen yıl çıktı ultrasonla bakıldı büyük ihtimal yağ bezesi dedi doktor ama biyopsiye cesaret edemedim ne yalan söyleyeyim ha bu arada pms dönemlerinde şişiyor ve ağrısı koluma vuruyor
Geçmiş olsun
Geçen birisi ile tanıştım 12 kisti varmış ve nerede ise sıfır beden modunda göğüsleri vs küçük
Yıllardır varmış kontrol ediliyormuş sıkınt yok dedi
Insallah saolun :)Gelmiş geçmiş olsun.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?