- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Benim ikisi öyleydi geçen sene cerrahi operasyonla alındıKizlar merhaba hepinize
Derdim 20 lik dislerim. Tamamen yatık ve gömülü az once gittiğim doktor çene cerrahina gitmemi söyledi. Yaklasik 40 dakika sürüyormus ama benim asil korktugum sinire cok yakin dedi ve dudakta dilde uyuşma kalabilir zedelenirse dedi boyle bir risk varmis.
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konusma uyusukluk falan cok korktum acikcasi.bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim
Ertelemeyin bence.Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Çektir kurtul. Erteleme bence. 2 güne geçiyor zaten.Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Mantıklı benim doktorum erkekti. 5 dış aldı. Bi sorun yaşamıyorum uyuşukluk vserkek doktora git bir dişci arkadas erkek doktorlar daha az hasar verir diş cekiminde güçlüler dogru sekilde bastırır alırlar demişti
Benim zor oldu 1 haftada ancak iyilestimÇektir kurtul. Erteleme bence. 2 güne geçiyor zaten.
Banada aynen boyle söylemişlerdi ve 40 dakikada hallettiler..Kizlar merhaba hepinize
Derdim 20 lik dislerim. Tamamen yatık ve gömülü az once gittiğim doktor çene cerrahina gitmemi söyledi. Yaklasik 40 dakika sürüyormus ama benim asil korktugum sinire cok yakin dedi ve dudakta dilde uyuşma kalabilir zedelenirse dedi boyle bir risk varmis.
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konusma uyusukluk falan cok korktum acikcasi.bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim
Bir de size tavsiyem işlem olduktan sonra ağrı kesici yazıyor doktor onu hemen alın ve için geciktirmeyin. Ben ilk disimi aldirdigimda otobüsü kaçırdım eve döneme dim hemen allahım kabus gibiydi ağırdan acıdan geberdim. Metrobüste falan ağlaya ağlaya geldim hep.Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Sadece 1 dış mi 40 dakika sürdü?Banada aynen boyle söylemişlerdi ve 40 dakikada hallettiler..
Uyuşma filan kalmaz merak etme ama gerçekten sancılı bi dönem..
Bian önce aldir kurtul..
Şifalar dilerim
Banada aynen boyle söylemişlerdi ve 40 dakikada hallettiler..
Uyuşma filan kalmaz merak etme ama gerçekten sancılı bi dönem..
Bian önce aldir kurtul..
Şifalar dilerim
Yok 4 tane biri 20likSadece 1 dış mi 40 dakika sürdü?
bende çok çekiniyordum canım 10 yıl çektim ağrıyı belki daha fazla işinde iyi olan bir doktor varmış onu tavsiye ettiler gittim 15 dakika sürdü. uyuşma oldu ama 2 saatte geçti.yemek yememem gerekiyor zaten bir şey olacağını sanmıyorumKizlar merhaba hepinize
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konuşma uyuşukluk falan cok korktum acikcasi.bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?