Iyde neden korktuğunu da yazsaydin yardimci olurduk
Bebegimin olmamasından canimmIyde neden korktuğunu da yazsaydin yardimci olurduk
Canım çok t.e inş.Daha yeni evli sayılırsınız. Düzensiz mi regl oluyorsunuz. Böyle bir durum varsa Dr görünmeniz iyi olur. İnşallah mutlu sonuçlar alırsınız.
Evet. Her seferinde adetin qecikior we BN her seferinde gebelik testi ypiyorum sonuç negatif düşün 8 aydır bu ypratti benisanırım yine hamile kalmadığını öğrenmekten korkuyor
8 ayda yipratmissa oooo.Evet. Her seferinde adetin qecikior we BN her seferinde gebelik testi ypiyorum sonuç negatif düşün 8 aydır bu ypratti beni
Haklisin kuzuCummm tedavi sürecin devam ediyor 3 aydır bakalm8 aydır evlisin ve 4 kez adet olmuşsun. Bence sen ilk önce bi kadın doğuma gidip tedavi olmalısın canım. Doğum kontrol hapı falan kullan adetin düzene girsin ilk önce sonra çocuk yaparsın..
heh şöyle ilk önce bi tedavini bitir ondan sonra çocuk olur elbette..8 ayda 4 kez adet olman zaten neden sürekli negatif sonucu gördüğünün cevabı.Haklisin kuzuCummm tedavi sürecin devam ediyor 3 aydır bakalm
Kadın psikolojisi sonucta hayatım napaim yiprandim brz cabk saldm kendini sanırım8 ayda yipratmissa oooo.
Olur insallah hayirlisiyla. Sabırlı olun. Dua edin. Allah hayirlsiini versin. .
Kadın psikolojisi sonucta hayatım napaim yiprandim brz cabk saldm kendini sanırım
heh şöyle ilk önce bi tedavini bitir ondan sonra çocuk olur elbette..8 ayda 4 kez adet olman zaten neden sürekli negatif sonucu gördüğünün cevabı.
Amin btnm inş. Bakalm umarm hrkesin hakkında hyrliisi olurSalma salma bak bizim de olmuyor sabrediyoruz dua ediyoruz. Evet 8 ayda 4 kere adet olman büyük sorun. Ilk once onun tedavisi sart.. Hayirlisi insallah..
Allah hayırlısı neyse onu versin canım..3 gün sonrada adet olucam ama kaşıkların.agriyor midem bulanıyor ağzın kuruyor sürekli WC gidiyorum. Acaba diyorum bi umut test yapsam pozitf ckarmi ama neqatf çıkmasından korkuyorum cnm
Amin canım benim bakalım nolcakAllah hayırlısı neyse onu versin canım..
Amin kuzummmm:*Allah hayırlısı neyse onu versin canım..