korkuyorum..

eşinin işyerine gidiyorlar birlikte , babasının arabası onlardaydı kuzenimde babasının arabasını getirmek için arbaya biniyor , eşide kendi arabalarıyla peşinden geliyor kahvaltıya gideceklermiş arabayı bırakıpta , eşi ışıklara yakalanıyor kuzenim geçiyor yokuş aşağı e5 te gayet normal bir hızla giderken araba savruluyor taklalar atıyor ve karşı şeride uçuyor karşı şeritte de otobüsün üstüne düşüyor ters bir şekilde , araç zaten kağıt olmuş , eşi ışıklardan çıkar çıkmaz görüyor koşuyor can havliyle bulup çıkarıyor ama kuzum oracıkta melek oluyor
Allah ım okurken neler hissettim ardında kalanlar kimbilir ne halde çok üzüldüüümmm :KK61::KK61::KK61:

merhaba , önceki konumu okuyan olmuştur belki , kuzenimi çok kötü bir trafik kazası sonucu 14 gün önce kaybettik , iki çocuğu kaldı geride , hala hepimiz şoktayız. 14-15 gün sonunda bugün ilk defa akşam dışarıya çıktım 10 dakikalığına falan kapıdan dışarı adımımı atar atmaz korkudan titredim resmen , karanlıktan sessizlikten rizgardan korktum , arkama bile bakamadım , karanlığı seven birisiyim normalde yalnız çıkarımda ama arkama bakmadan koşa koşa eve kaçtım , baya rüzgar var yaşadığım yerde şuan camlardan gelen seslerden bile korkar oldum, sizce ne yaomalıyım neden böyle oldum , bu geçici bi durum olabilir mi ?

geçici bu durumun kuzenini kaybettiğinden dolayı bu durum, çok seviyordun sanırım onu, bende senin gibi olmuştum ama geçici yani

Rabbim hepinize sabır versin..geçici bir durum olabilir acınız daha çok yeni..

Allah yardımcın olsun canım.. Ben de 3 sene önce dedemi tuhaf bir ilginç ölümle kaybettim.. Çok fena olmuştum doktorlardan getiremiyorlardı.. Çok ilaçlar da kullandım raporlar aldım... Kafamı masaya koyduğumda işyerinde sanki biri omzuma dokunuyor gibi hissederdim.. DAha neler neler.. Akşam olmasın isterdim aşırı bir korku ürperti vardı içimde.. Çok zor atlattım... Rabbim sizlere sabırların en büyüğünü versin o yavruları da Allah babasız bırakmasın inşallah...

Allah yardımcın olsun canım.. Ben de 3 sene önce dedemi tuhaf bir ilginç ölümle kaybettim.. Çok fena olmuştum doktorlardan getiremiyorlardı.. Çok ilaçlar da kullandım raporlar aldım... Kafamı masaya koyduğumda işyerinde sanki biri omzuma dokunuyor gibi hissederdim.. DAha neler neler.. Akşam olmasın isterdim aşırı bir korku ürperti vardı içimde.. Çok zor atlattım... Rabbim sizlere sabırların en büyüğünü versin o yavruları da Allah babasız bırakmasın inşallah...
dün bütün gece korkuyla yatmaya çalıştım ama sabaha kadar uyuyamadım ne zaman güneş doğdu o zaman uyuyabildim , zaten öldüğü gün kafayı yedim zorla sakinleştirici iğne yaptılar , o gün ruh gibi dolaştım ama sonrası patlam noktasıydı iğnenin etkisi geçtikten sonra kendimi kaybettim , 15 gün oldu yavaş yavaş toparlanmaya çalışırken birde bu korku çıktı başıma , final dönemindeyim eğer kötü geçerse okulumda uzayacak , sıkıştım kaldım ne yapacağımı şaşırdım . amin canım sağol

dün bütün gece korkuyla yatmaya çalıştım ama sabaha kadar uyuyamadım ne zaman güneş doğdu o zaman uyuyabildim , zaten öldüğü gün kafayı yedim zorla sakinleştirici iğne yaptılar , o gün ruh gibi dolaştım ama sonrası patlam noktasıydı iğnenin etkisi geçtikten sonra kendimi kaybettim , 15 gün oldu yavaş yavaş toparlanmaya çalışırken birde bu korku çıktı başıma , final dönemindeyim eğer kötü geçerse okulumda uzayacak , sıkıştım kaldım ne yapacağımı şaşırdım . amin canım sağol

Kendi sağlığını düzelt şu an psikolojini düzeltmen önemli.. Okul uzasa da bir şekilde bitecek.. Sen iyi ol da gerisi gelir.. Hayatta sağlıktan öte ne var ki... Sen sağlıklıysan sevdiklerine faydan olabilir...

öncelikle başınız saolsun

bende 5 sene evvel gencecik teyzemi kaybettim 22 yaşında ve kalp krizinden

bende de ondan sonra piskolojik sıkıntılar başladı 3 ay hiç bir gece uyuyamadım

uykusuzluk çok zor sonra geçti

ALLAH yardımcınız olsun etkisindesiniz sizde geçer inşallah

öncelikle başınız saolsun

bende 5 sene evvel gencecik teyzemi kaybettim 22 yaşında ve kalp krizinden

bende de ondan sonra piskolojik sıkıntılar başladı 3 ay hiç bir gece uyuyamadım

uykusuzluk çok zor sonra geçti

ALLAH yardımcınız olsun etkisindesiniz sizde geçer inşallah

Kim bilir neler çektiniz sizde , o ortamdan nasıl etkilendiniz , ben kalabalığa milletin başsağlığına gelmesine dayanamaz oldum , insan içine çıkmayı hiç istemiyorum , o akşam korkudan uyuyamadım zaten zar zor uyuyordum şimdi de fazla uyuma durumu başladı kafamı kaldıramıyorum. amin inşallah sağol canım

Kim bilir neler çektiniz sizde , o ortamdan nasıl etkilendiniz , ben kalabalığa milletin başsağlığına gelmesine dayanamaz oldum , insan içine çıkmayı hiç istemiyorum , o akşam korkudan uyuyamadım zaten zar zor uyuyordum şimdi de fazla uyuma durumu başladı kafamı kaldıramıyorum. amin inşallah sağol canım
Ölüm soğuk çok sğoğuk

ama kaçınılmaz gerçek

tabii aniden ve gencecik bir sevdiğinizi kaybedince kabullenmesi çok zor

sanırım o gerçekliği kabul etmek lazım anca bu şekilde atlatırsınız birde gidene bol dua :KK43:

Ölüm soğuk çok sğoğuk

ama kaçınılmaz gerçek

tabii aniden ve gencecik bir sevdiğinizi kaybedince kabullenmesi çok zor

sanırım o gerçekliği kabul etmek lazım anca bu şekilde atlatırsınız birde gidene bol dua :KK43:
Kabul edememek büyük problem, sanki şimdi çıkıp gelecekmiş gibi hala

kızlar , kuzenim yengelerimin ve diğer kuzenlerimin rüyasına giriyormuş sürekli , sizce bu neye işarettir bilen varmı ? ne yapmak lazımdır ?

nasıl görüyorlar, hayır istiyordur belki
benim için ağlamayı bırakın , çocuklarıma sahip çıkın diyormuş.
evine gidiyorlarmış rüyada kapıyı o açıyormuş sonrasında yok oluyormuş.
kardeşimin rüyasına da girmiş , sarılmış kardeşim bırakmamış , bırak beni daha kendi kardeşime sarılıcam sonra gidicem demiş

benim için ağlamayı bırakın , çocuklarıma sahip çıkın diyormuş.
evine gidiyorlarmış rüyada kapıyı o açıyormuş sonrasında yok oluyormuş.
kardeşimin rüyasına da girmiş , sarılmış kardeşim bırakmamış , bırak beni daha kendi kardeşime sarılıcam sonra gidicem demiş
yaaa :KK43: ben çok duygulandım:KK43: :KK61::KK61::KK61:
onun için zaten hayır yapıyorsunuzdur mutlaka ve de çocuklarınada inanıyorumki sahip çıkıyorsunuzdur, rahmetli sağken diyemediklerini dedi belkide:KK43:
arkadaşımın babası öldüğünde annesi her gün mezarı başına gidiyormuş ve bir süre sonra rahmetli " gelme artık beni rahatsız ediyorsun" demiş ve bir daha eşi de seyrek gitmiş:KK43:
Allah ım nur içinde yatırsın , inşallah eşine evlatlarına ve sizlere sabır güç kuvvet ihsan eylesin :KK61::KK61::KK61:

X