KORKUYORUM

mert-safir

anne aday adayı:)))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
549
448
Kızlar ben çok kötü durumdayım.ben 2, 5 yıllık evliyim doktor TV eşimden dolayı çocuğumuzun olmayacağını döyledi.ben aileme zaten düşkünüm artık dahada düştüm onlardan başka kimsemyok çocuğum olursa aileme bağımlılığım biraz azalır belki diyodum çünkü benimki hastalık boyutunda.ama anne olamayacağımı öğrendiğim günden beri bende ömür boyu yalnız kalcam korkusu olaştu kimsesiz kalcam düşünüyorum bazen cenazemi bile sahiplencek evlatlarım olmuycak.bazen n ağlama krizlerine giriyorum hayatım bomboş geliyor.benim bu hayatta kotktuklarım hep başıma geldi ben yalnız kalmaktan çok korkmuşumdur artık ilerde yalnız kalma düşüncesi beni iyice yıprattı.psikoloğa ihtiyacım var ama eşim izin vermiyor gitmeme nedenini bilmiyorum

Eşinizin karşı çıkma nedeni nedir?Gerekçe olarak neyi öne sürüyor?

henüz bizimde bebeğimiz yok ..
bebek yok diye hayatın sonu değilki ..
eşinle mutlu olmayı öğrenmelisin..
aile baska sey,eş baska ..

Çocuğun olmaması boşanma sebebidir.Eşinizde çocuk olmadığı için kendini suçlu hissediyorsa bu evliliğinize de yansır.Eğer evliliğinizi bunun yüzünden sürdüremeyecekseniz Kocanız da kabul ederse sperm bankasından da hamile kalabilirsiniz.

Saçma bakıyorsun olaya. 7 çocuğu olduğu halde yaşlılığında hiçbir çocuğunun sahip çıkmadığı bir kadın tanıdım. Yalnız öldü.

Çocukmuş eşmiş oymuş buymuş... Bunlar senin yalnız kalmamanı garanti edemez asla.
Hayırlı bir ömür dile kendin için. Tek başına güçlü durmayı bilmek mesele. Çocuğun olsa sana bakacağı ne malum? Türlü türlü senaryo var hayatta. Garantimiz yok. Bunun farkına var.
Ayrıca başka doktorlara da git. Çocuğun olmaz denen bir akrabam 2 çocuk doğurdu. Doktorlar şaşırdı buna. Sen acayip karamsar bir tipsin. Aş bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…