Üzüldüm sizin adınıza.
Yaş kaç olursa olsun anlayışsız insanlardan hoşlanmıyorum.Herkes içli dışlı olmak istemeyebilir.
Üstelik siz çalıştığınız için vakit bulamıyorsunuz galiba yani bu da son derece doğal bir durum.
Zamanla sizin bu temponuza alışır bence.Sonuçta herkes bir değil.[/QUO
[COLOR="#FF0000"] kayınvalidemin sen böyle devam edersen huzurumuz kaçıcak kelimesi beni çok üzdübende cevap verdim tabiki böyle yaparak eşimle bana müdahale etmeye çalışıyor. buna kesinlikle izin vermem. kaınyınvalidemin yaşı genç anlayışlı olması lazım ama anlayış sıfır.[/COLOR]
Arkadaşlar en sonun da üye olabildim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Eşim kaynımla ve kayınpederinle ortak iş yapıyorlar.Bende bir şirketin muhasabe bölümünde çalışıyorum..nişanlılık dönemimde kayınvalidemle sorunlarımız oldu sizlerde de bu tür sorunlar olmuştur. beğendiğim koltuk takımından makyaj malzemesine kadar surat astı . çünkü kaliteli olduğu için ilk kez evleniyorum tabi her şeyin iyisini istemek hakkım. Beğendiğim eşyalar çok pahalıda değil normal herkesin alabileceği göre kampanyalı şeyler beğendim. Kayınvalidemin surat asmasına anlam veremedik. Evimizi yerleştirirken koltuklarımız yanlış gelmişti. Beğendiğimiz koltuklar değildi. Kayınvalidem kalsın işte bu koltuklar ne var bu koltuklarda güzel dedi oysa yanlışlıkla gelen koltuklar gerçekten kötüydü ama kayınvalidem kalsın da kalsın deyip durdu. her şeye Bende anne benim beğendiğim koltuklar bunlar değil istemem ben bunları sonuçta biz eşimle beğendik dedim surat astı. Kayınvalidem söz dinleyen bir gelin istiyor. Onlara misafir gelince gidip işlerini yapmamamı içli dışlı olmak istiyor bunu davranışlarıyla belli ediyor. Sözle ifade edememesinin nedeni benim mesafeli olmam. Evlendikten sonra problemler olmasın diye bende mesafemi koydum. kayınvalidem kendi ailesi ile çok yakındır. gelip giderler tabi geldikleri içinde bizimde yanımızda olmalarını isterler . işim olmadığı sürece eşimi kırmamak için giderim. Kayınvalidem geçen bu konu hakkında ilk kez konuştu . ben seni çağırdığımda geliceksin tabi bana misafir geliyor gelinimiz olarak sen yoksun nasıl olacak bu böyle sen neden evlendin ailemize mesafeli olmak için mi? Sen böyle yaparsan huzurumuz kalmaz bi bir aileyiz . kayınvalidemle bu konularda hiç anlaşamıyoruz. Eşim bana kesinlikle karışmıyor işin varsa gitme sen çalışıyorusn diyor. Eşimde annesiyle konuşmuş ama kayınvalidem anlamıyor. kayınvalidem bize bu konularda hareketleriyle yada işte böyle söyleyerek baskı yapıyor daraldım artık..altlı üstlü oturduğumuz için eşimle aramda kavga çıkacak diye korkuyorum
Arkadaşlar en sonun da üye olabildim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Eşim kaynımla ve kayınpederinle ortak iş yapıyorlar.Bende bir şirketin muhasabe bölümünde çalışıyorum..nişanlılık dönemimde kayınvalidemle sorunlarımız oldu sizlerde de bu tür sorunlar olmuştur. beğendiğim koltuk takımından makyaj malzemesine kadar surat astı . çünkü kaliteli olduğu için ilk kez evleniyorum tabi her şeyin iyisini istemek hakkım. Beğendiğim eşyalar çok pahalıda değil normal herkesin alabileceği göre kampanyalı şeyler beğendim. Kayınvalidemin surat asmasına anlam veremedik. Evimizi yerleştirirken koltuklarımız yanlış gelmişti. Beğendiğimiz koltuklar değildi. Kayınvalidem kalsın işte bu koltuklar ne var bu koltuklarda güzel dedi oysa yanlışlıkla gelen koltuklar gerçekten kötüydü ama kayınvalidem kalsın da kalsın deyip durdu. her şeye Bende anne benim beğendiğim koltuklar bunlar değil istemem ben bunları sonuçta biz eşimle beğendik dedim surat astı. Kayınvalidem söz dinleyen bir gelin istiyor. Onlara misafir gelince gidip işlerini yapmamamı içli dışlı olmak istiyor bunu davranışlarıyla belli ediyor. Sözle ifade edememesinin nedeni benim mesafeli olmam. Evlendikten sonra problemler olmasın diye bende mesafemi koydum. kayınvalidem kendi ailesi ile çok yakındır. gelip giderler tabi geldikleri içinde bizimde yanımızda olmalarını isterler . işim olmadığı sürece eşimi kırmamak için giderim. Kayınvalidem geçen bu konu hakkında ilk kez konuştu . ben seni çağırdığımda geliceksin tabi bana misafir geliyor gelinimiz olarak sen yoksun nasıl olacak bu böyle sen neden evlendin ailemize mesafeli olmak için mi? Sen böyle yaparsan huzurumuz kalmaz bi bir aileyiz . kayınvalidemle bu konularda hiç anlaşamıyoruz. Eşim bana kesinlikle karışmıyor işin varsa gitme sen çalışıyorusn diyor. Eşimde annesiyle konuşmuş ama kayınvalidem anlamıyor. kayınvalidem bize bu konularda hareketleriyle yada işte böyle söyleyerek baskı yapıyor daraldım artık..altlı üstlü oturduğumuz için eşimle aramda kavga çıkacak diye korkuyorum
dua etki eşin şuan seni anlıyor o kaynana boş durmayacak zamanla eşinin kafasını öyle bi ütüleyecekki eşinin içine acaba yı sokacak ve iş te ozaman başlayacak problem hepsini bizlerde yaşadık akıllı imişsinki hemen mesafeni koymuşsun ama şuan eşin seni anlıyorken yani sen ağır basıyoken naap et geçerli bi neden bul o evden taşın imkansız deme aynısını bende yaptımki benimki çok daha imkansızdı ora kendi evinizse kiraya verin başka yerde kirada otur daha iyi uzak ol yoksa her akşam iş dönüşü kocanın önünü kesip ağlamalar hastalanmalar başlayacak aman dikkatli ol
ayyy valla aynı duruma bende gelirim göz yumsam hatta altlı üstlüyü bırk onlara kalsa aynı evde yaşıycaz ben temizlikçileri olucam
bak sizi bilmiyorum ama ben dışardan bakıldığında aile gelenek göreneklerine hatta gelin sıfatına bile uymayacak zıpır görünümünde biriyim beni hiç bi akrabamız oğluna yakıştırmadı mesela hep kardeşimi uygun gördülerşimdi düşün yani benim gibi birisi insani duygularına yenik düştü ve kayın peder hasta diye yardımı yakın davranmayı kabul etti baktımki kolum bacağım yok hepsini çekmiş sökmüş kaynana şuan başka bi şehirdeyim aile apartmanına gelinlikle girer kefenle çıkardın öle bi kuralları vardı benden sonra eltim komple kaçtı evini sattı hatta o
oooooosizinki baya olaylıymşş yok bende tam tersi çok kuralcı çok saygılı çok hizmetkarımdır sürekli yemekler tatlılar yaparım ev temizlerim falan ama iyiki evlenmeden tanışmışız ailesiyle yani istemeden falan önce şimdiden geerçk yüzünü gördüm mesafemi koydum baktım ki tanıştıktan sonra temizliğe çağırmalar iş yaptırmalar hastayım diyip baktırmalar aman aman dedim artık hiç arayp sormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?