• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Arkadaşlar en sonun da üye olabildim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Eşim kaynımla ve kayınpederinle ortak iş yapıyorlar.Bende bir şirketin muhasabe bölümünde çalışıyorum..nişanlılık dönemimde kayınvalidemle sorunlarımız oldu sizlerde de bu tür sorunlar olmuştur. beğendiğim koltuk takımından makyaj malzemesine kadar surat astı . çünkü kaliteli olduğu için ilk kez evleniyorum tabi her şeyin iyisini istemek hakkım. Beğendiğim eşyalar çok pahalıda değil normal herkesin alabileceği göre kampanyalı şeyler beğendim. Kayınvalidemin surat asmasına anlam veremedik. Evimizi yerleştirirken koltuklarımız yanlış gelmişti. Beğendiğimiz koltuklar değildi. Kayınvalidem kalsın işte bu koltuklar ne var bu koltuklarda güzel dedi oysa yanlışlıkla gelen koltuklar gerçekten kötüydü ama kayınvalidem kalsın da kalsın deyip durdu. her şeye Bende anne benim beğendiğim koltuklar bunlar değil istemem ben bunları sonuçta biz eşimle beğendik dedim surat astı. Kayınvalidem söz dinleyen bir gelin istiyor. Onlara misafir gelince gidip işlerini yapmamamı içli dışlı olmak istiyor bunu davranışlarıyla belli ediyor. Sözle ifade edememesinin nedeni benim mesafeli olmam. Evlendikten sonra problemler olmasın diye bende mesafemi koydum. kayınvalidem kendi ailesi ile çok yakındır. gelip giderler tabi geldikleri içinde bizimde yanımızda olmalarını isterler . işim olmadığı sürece eşimi kırmamak için giderim. Kayınvalidem geçen bu konu hakkında ilk kez konuştu . ben seni çağırdığımda geliceksin tabi bana misafir geliyor gelinimiz olarak sen yoksun nasıl olacak bu böyle sen neden evlendin ailemize mesafeli olmak için mi? Sen böyle yaparsan huzurumuz kalmaz bi bir aileyiz . kayınvalidemle bu konularda hiç anlaşamıyoruz. Eşim bana kesinlikle karışmıyor işin varsa gitme sen çalışıyorusn diyor. Eşimde annesiyle konuşmuş ama kayınvalidem anlamıyor. kayınvalidem bize bu konularda hareketleriyle yada işte böyle söyleyerek baskı yapıyor daraldım artık..altlı üstlü oturduğumuz için eşimle aramda kavga çıkacak diye korkuyorum

Üzüldüm sizin adınıza.
Yaş kaç olursa olsun anlayışsız insanlardan hoşlanmıyorum.Herkes içli dışlı olmak istemeyebilir.
Üstelik siz çalıştığınız için vakit bulamıyorsunuz galiba yani bu da son derece doğal bir durum.
Zamanla sizin bu temponuza alışır bence.Sonuçta herkes bir değil.

Üzüldüm sizin adınıza.
Yaş kaç olursa olsun anlayışsız insanlardan hoşlanmıyorum.Herkes içli dışlı olmak istemeyebilir.
Üstelik siz çalıştığınız için vakit bulamıyorsunuz galiba yani bu da son derece doğal bir durum.
Zamanla sizin bu temponuza alışır bence.Sonuçta herkes bir değil.[/QUO

[COLOR="#FF0000"] kayınvalidemin sen böyle devam edersen huzurumuz kaçıcak kelimesi beni çok üzdü:43: bende cevap verdim tabiki böyle yaparak eşimle bana müdahale etmeye çalışıyor. buna kesinlikle izin vermem. kaınyınvalidemin yaşı genç anlayışlı olması lazım ama anlayış sıfır.[/COLOR]

Son düzenleme:
Eşinle sorun yaşamadığın sürece aynen böyle devam et. İlla ki anlayacaktır. Bu arada eşine de iki de bir annen şöyle yaptı böyle dedi diye şikayet etme sakın. Erkekler böyle şeylerden pek hoşlanmaz.:20:

Arkadaşlar en sonun da üye olabildim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Eşim kaynımla ve kayınpederinle ortak iş yapıyorlar.Bende bir şirketin muhasabe bölümünde çalışıyorum..nişanlılık dönemimde kayınvalidemle sorunlarımız oldu sizlerde de bu tür sorunlar olmuştur. beğendiğim koltuk takımından makyaj malzemesine kadar surat astı . çünkü kaliteli olduğu için ilk kez evleniyorum tabi her şeyin iyisini istemek hakkım. Beğendiğim eşyalar çok pahalıda değil normal herkesin alabileceği göre kampanyalı şeyler beğendim. Kayınvalidemin surat asmasına anlam veremedik. Evimizi yerleştirirken koltuklarımız yanlış gelmişti. Beğendiğimiz koltuklar değildi. Kayınvalidem kalsın işte bu koltuklar ne var bu koltuklarda güzel dedi oysa yanlışlıkla gelen koltuklar gerçekten kötüydü ama kayınvalidem kalsın da kalsın deyip durdu. her şeye Bende anne benim beğendiğim koltuklar bunlar değil istemem ben bunları sonuçta biz eşimle beğendik dedim surat astı. Kayınvalidem söz dinleyen bir gelin istiyor. Onlara misafir gelince gidip işlerini yapmamamı içli dışlı olmak istiyor bunu davranışlarıyla belli ediyor. Sözle ifade edememesinin nedeni benim mesafeli olmam. Evlendikten sonra problemler olmasın diye bende mesafemi koydum. kayınvalidem kendi ailesi ile çok yakındır. gelip giderler tabi geldikleri içinde bizimde yanımızda olmalarını isterler . işim olmadığı sürece eşimi kırmamak için giderim. Kayınvalidem geçen bu konu hakkında ilk kez konuştu . ben seni çağırdığımda geliceksin tabi bana misafir geliyor gelinimiz olarak sen yoksun nasıl olacak bu böyle sen neden evlendin ailemize mesafeli olmak için mi? Sen böyle yaparsan huzurumuz kalmaz bi bir aileyiz . kayınvalidemle bu konularda hiç anlaşamıyoruz. Eşim bana kesinlikle karışmıyor işin varsa gitme sen çalışıyorusn diyor. Eşimde annesiyle konuşmuş ama kayınvalidem anlamıyor. kayınvalidem bize bu konularda hareketleriyle yada işte böyle söyleyerek baskı yapıyor daraldım artık..altlı üstlü oturduğumuz için eşimle aramda kavga çıkacak diye korkuyorum

Cnm istedigi kadar soylesin sen sakin altan alip taviz verme 1-2 derken alisak mecbu
sen onunla degil ogluyla evlisin ne o oyle geldeyince gel git diyince git esine de kararli oldugunu hissettirsen hic bisey olmaz
ama sakin taviz verme sen 24 saat el divanda dursan zaten yaranamasin hep daha fazlasini isterler uzak dur

Onlara misafir gelince gidip işlerini yapmamamı içli dışlı olmak istiyor bunu davranışlarıyla belli ediyor.

Yapmanızı mı istiyor yapmamanızımı özellikte buraya takıldım

dua etki eşin şuan seni anlıyor o kaynana boş durmayacak zamanla eşinin kafasını öyle bi ütüleyecekki eşinin içine acaba yı sokacak ve iş te ozaman başlayacak problem hepsini bizlerde yaşadık akıllı imişsinki hemen mesafeni koymuşsun ama şuan eşin seni anlıyorken yani sen ağır basıyoken naap et geçerli bi neden bul o evden taşın imkansız deme aynısını bende yaptımki benimki çok daha imkansızdı ora kendi evinizse kiraya verin başka yerde kirada otur daha iyi uzak ol yoksa her akşam iş dönüşü kocanın önünü kesip ağlamalar hastalanmalar başlayacak aman dikkatli ol

dua etki eşin şuan seni anlıyor o kaynana boş durmayacak zamanla eşinin kafasını öyle bi ütüleyecekki eşinin içine acaba yı sokacak ve iş te ozaman başlayacak problem hepsini bizlerde yaşadık akıllı imişsinki hemen mesafeni koymuşsun ama şuan eşin seni anlıyorken yani sen ağır basıyoken naap et geçerli bi neden bul o evden taşın imkansız deme aynısını bende yaptımki benimki çok daha imkansızdı ora kendi evinizse kiraya verin başka yerde kirada otur daha iyi uzak ol yoksa her akşam iş dönüşü kocanın önünü kesip ağlamalar hastalanmalar başlayacak aman dikkatli ol

ayyy valla aynı duruma bende gelirim göz yumsam hatta altlı üstlüyü bırk onlara kalsa aynı evde yaşıycaz ben temizlikçileri olucam

sen aynı apartmanda dibinde oturduğun sürece alışmayacaktır soktuğu lafların eşine söylediklerinin dozajını artıracakdır çünki şuan sen kaynanın eline düşmüş bir kekliksin çalışabilirsin yorulabilirsin onun umurunda deilki bunlar sen ayrı bi annenin babanın kızısın eşinle hayatını birleştirdin mutlu olmak yuva kurmak için evlendin ama kaynanana göre sen ağına takılmış bir yavru ceylansın:27:evinin işini yaptıracak misafirler gelince hizmet edeceksin hatta onun bunun yanında sana emir verecek sen tabi sultanımmm diyip eğileceksin hatta banyosunu bile sen yaptıracaksın ayaklarına sırtına masaj yapacaksın egosunu tatmin edecek o izin verirse ancak eşinin yanına geleceksin sen ver o ister sen ne kadar yaparsan yap onu asla memnun etmeyeceksin ve yakınında oturduğun sürece böyle düşündüğü için her geçen gün sana ulaşmak için yaptıklarının dozajını artıracak ben masterimi kaynana bilimi üzerine yaptım arkadaşım ayağını yere sağlam bas :27:

ayyy valla aynı duruma bende gelirim göz yumsam hatta altlı üstlüyü bırk onlara kalsa aynı evde yaşıycaz ben temizlikçileri olucam

bak sizi bilmiyorum ama ben dışardan bakıldığında aile gelenek göreneklerine hatta gelin sıfatına bile uymayacak zıpır görünümünde biriyim beni hiç bi akrabamız oğluna yakıştırmadı mesela hep kardeşimi uygun gördüler :27:şimdi düşün yani benim gibi birisi insani duygularına yenik düştü ve kayın peder hasta diye yardımı yakın davranmayı kabul etti baktımki kolum bacağım yok hepsini çekmiş sökmüş kaynana şuan başka bi şehirdeyim aile apartmanına gelinlikle girer kefenle çıkardın öle bi kuralları vardı :D benden sonra eltim komple kaçtı evini sattı hatta o :27:

birde birlikde yaşamak istemelerini asla anlamam sanki başka evde yaşayacak imkan yok savaşdan kaçıp aynı eve sığışan 3 5 aileler olurya balık istifi bakıyosun kayın peder var evde çalışıyo kayın var evde çalıyo eş çalışıyo kadın çalıyo herkes çalışıyo ama bir evde oturmaya çalışıyolar heryerden adam çıkıyo evin ayağa kalksan çarpışacan bu psikopatlık arkadaş maddi durumun vs olmaz bazı nedenlerden oturursun da bende o hatayı yaptım kaynanamı aldım eve yalvar yakar oldu tamam dedim 2 hafta sürmedi gırtlak gırtlağa gelmemiz bu arada ev aldıkdan 3 gün sonra akrabalarından örnekler vermeye başladı ooo filancanın gelini öyle iyi öyle iyikiii kaynanasıyla giriyolar kızkardeş gibi yatağa çüşşş dedim artık yani anlatabiliyormuyum arkadaşlar aynı evde yaşasan kafanın üstüne oturtsanda soruunlar istekleri bitmiyor bukezde aynı yatağa girmeye çalışıyolar ben bunu bizzat yaşadım siz tedbirinizi alın

bak sizi bilmiyorum ama ben dışardan bakıldığında aile gelenek göreneklerine hatta gelin sıfatına bile uymayacak zıpır görünümünde biriyim beni hiç bi akrabamız oğluna yakıştırmadı mesela hep kardeşimi uygun gördüler :27:şimdi düşün yani benim gibi birisi insani duygularına yenik düştü ve kayın peder hasta diye yardımı yakın davranmayı kabul etti baktımki kolum bacağım yok hepsini çekmiş sökmüş kaynana şuan başka bi şehirdeyim aile apartmanına gelinlikle girer kefenle çıkardın öle bi kuralları vardı :D benden sonra eltim komple kaçtı evini sattı hatta o :27:

oooooo :D sizinki baya olaylıymşş yok bende tam tersi çok kuralcı çok saygılı çok hizmetkarımdır sürekli yemekler tatlılar yaparım ev temizlerim falan :D ama iyiki evlenmeden tanışmışız ailesiyle yani istemeden falan önce şimdiden geerçk yüzünü gördüm mesafemi koydum baktım ki tanıştıktan sonra temizliğe çağırmalar iş yaptırmalar hastayım diyip baktırmalar aman aman dedim artık hiç arayp sormuyorum :D

oooooo :D sizinki baya olaylıymşş yok bende tam tersi çok kuralcı çok saygılı çok hizmetkarımdır sürekli yemekler tatlılar yaparım ev temizlerim falan :D ama iyiki evlenmeden tanışmışız ailesiyle yani istemeden falan önce şimdiden geerçk yüzünü gördüm mesafemi koydum baktım ki tanıştıktan sonra temizliğe çağırmalar iş yaptırmalar hastayım diyip baktırmalar aman aman dedim artık hiç arayp sormuyorum :D

ben ilk kaynanamla tanıştım oo barbi bebek bu dedi sonra topluca bi yemek vardı benide davet etti ikinci görmem mutfakda yemek koyuyorum ev kalabalık alah bu işde hol de benim arkamdan zehir zemberek konuşuyo bi akrabasına saçlara bak ığğ tipe bak hiç kız tipi varmı bunu alacak işte neler neler ama yüzüme karşı nasıl iyi kalkıp kalkıp öpüyo sarhoşlar gibi hiç bozmadım o memlekete gitti yanına gittim ziyaretine eşimle geldim anneme gittik eşimle istedim kendi kendimi yüzük taktık 1 ay sürmedi otururken evlenelim dedik evlendim düğünümde kaynanam yoktu :27:düğün fotolarımı yolladım sonra dozajı artırmaya çalıştı tabiii duygu sömürüsü hastalıkla şimdi herkeees ne olduğunu anladı

mesafee mesafeeeeeeee :ssz:
altlı üstlü oturuyorum ayda yılda inmem .. :51:
sıkı fıkı olup kötü olacağıma baştan mesafee :34:

Halla halla ya bu nasıl bir zihniyet.Gelin almayı köle almak sanıyorlar.Kimse kimsenin misafirine hizmet etmek zorunda degilki.Bende çok yaşadım bunları ve tavrımdan hiçbir zamanda ödün vermedim.Bırak o konuşssun dursun umursama sen.Gitmek istemiyorsan gitme.Sen sevdigin adamla evlisin sülalesiyle degil sonuçta.

Back