• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Kuzenim doğurdu ikiz çok sagliklilar maşallah boyumuzu geçtiler, desenler ikiz 90yasina kadar yaşadılar maşallah, eşimin dayisinin çocukları ikiz sagliklilar on yaşına geldiler, ya risk her gebelikte var tekli gebelikler de çok risk olanlar var, sana "aa ikiz mı ya ikiz de kötü olur zor olur" diyene kendi işine bakmasini söyle, sana hayır dua etmeyip kötü yorum yapanı s.et ❣️

Arkadaşlar ikizler hakkında hep kötü sözler duyuyorum bıktım pskolojim berbat tt kimsem yook yardım edicekkk
Tek başına bakma konusunda mi endiseleriniz var?Tek bakmak aslında düzen oturtma açısından daha iyi.Bir şekilde büyüyecekler ve birbirleriyle oynadıklarını gördükçe hayranlıkla bakacaksınız.

Allah dağına göre kar verirmiş boş verin. O tarz insanlar tek de olsa laf ederdi emin olun. Bir de girince alışıyorsunuz zaten bir çocuk, iki çocuk fark etmiyor. Bazen kolaylıkları bile oluyordur, birbirleri ile oynayıp arkadaş olurlar, ne güzel tek hamilelikte kardeşleri olmuş oluyor. Stres olmayıp olumlu yanlarını görmeye çalışın.

Kuzenim doğurdu ikiz çok sagliklilar maşallah boyumuzu geçtiler, desenler ikiz 90yasina kadar yaşadılar maşallah, eşimin dayisinin çocukları ikiz sagliklilar on yaşına geldiler, ya risk her gebelikte var tekli gebelikler de çok risk olanlar var, sana "aa ikiz mı ya ikiz de kötü olur zor olur" diyene kendi işine bakmasini söyle, sana hayır dua etmeyip kötü yorum yapanı s.et ❣️
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun insanlar çok kötü. Bişeyler zorsa bile hamile bir insana moral verilir

Canım benim dünyanın en güzel şeyi senin nasibin olmuş. Sen kulağını herkese tıka. Saçma laflara fırsat verme. Sağlıkla buyuteceksin. Benim annem de iki büyüttü ve o da bazı laflarla uğraşmak zorunda kaldı ama ne oldu şimdi aslanlar gibi iki oğlu var. Çok güzel olacak hiç yüreğini yorma 😍😍😍💙🤍🧿🧿

Ayy boşver takma insanları. Doğan büyüyor derler hep. Gebeliğin riskleri açısından diyorsan da bu her gebelikte var tek çift yani bunları düşünüp üzme kendini

Senin hayatın bitti. Maddi manevi yetemezsin. 5 kişi zor bakarsın ( kimsem yok tek bakıcam) bu tarz laflar
Tövbe ya Rabbim 😌tevekküll

Allah var…
Rabbim nasibi bitenin ömrünü de bitirir siz aç kalmadığınız sürece onlarda kalmaz korkmayın .
Manevi olarak nie korkuyorsunuz kötü anne mi olacaksınız ?
Vallahi bi bakmışsın mum gibi bebelerin olmuş Haberın yok kendı kendıne büyüyor gidiyor unutma Allah kimseye kaldıracağından fazlasını yüklemez . Bende ikiz bekliyorum yardımda beklemiyorum kimseden ne olur birini emzirirken biri ağlar öbürünü uyuturken öbürü ağlar . Korkmayın ağlamaktan kimseye bisey olmaz . Gelmişim kaç yaşına daha ağlarım yaşıyorum ayaktayım 🤪🤪korkmayın dinlemeyın

Back