- 4 Kasım 2024
- 12
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bebekannesi12
Arkadaşlar ikizler hakkında hep kötü sözler duyuyorum bıktım pskolojim berbat tt kimsem yook yardım edicekkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek başına bakma konusunda mi endiseleriniz var?Tek bakmak aslında düzen oturtma açısından daha iyi.Bir şekilde büyüyecekler ve birbirleriyle oynadıklarını gördükçe hayranlıkla bakacaksınız.Arkadaşlar ikizler hakkında hep kötü sözler duyuyorum bıktım pskolojim berbat tt kimsem yook yardım edicekkk
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun insanlar çok kötü. Bişeyler zorsa bile hamile bir insana moral verilirKuzenim doğurdu ikiz çok sagliklilar maşallah boyumuzu geçtiler, desenler ikiz 90yasina kadar yaşadılar maşallah, eşimin dayisinin çocukları ikiz sagliklilar on yaşına geldiler, ya risk her gebelikte var tekli gebelikler de çok risk olanlar var, sana "aa ikiz mı ya ikiz de kötü olur zor olur" diyene kendi işine bakmasini söyle, sana hayır dua etmeyip kötü yorum yapanı s.et
Ne gibi şeylerArkadaşlar ikizler hakkında hep kötü sözler duyuyorum bıktım pskolojim berbat tt kimsem yook yardım edicekkk
Senin hayatın bitti. Maddi manevi yetemezsin. 5 kişi zor bakarsın ( kimsem yok tek bakıcam) bu tarz laflarNe gibi şeyler duyuyorsunuz sizi korkutan nedir
Tövbe ya Rabbim tevekküllSenin hayatın bitti. Maddi manevi yetemezsin. 5 kişi zor bakarsın ( kimsem yok tek bakıcam) bu tarz laflar