Korkuyorum

Esmerkadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
39
20
3
34
Merhaba hanımlar
8 yıllık evliyim. 2 tane dünyalar tatlısı evladım var. Biri 6 yaşında 1. Sınıfa gidiyor. Maşaallah çok akıllı derslerini ödevlerini severek yapıyor. Küçüğüm ise 5 aylık Cook tatlı evliliğim ise çok şükür herşey yolunda bundan 2 hafta öncesinde biz ailecek grip olduk atlattik. Bende ise bu gripten sonra kanlı balgam oluştu. Öksürük yok. Durduk yere ağzıma geliyor. Çok korkuyorum. Randevu salı günü Dr.a gidicem. Çok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan varmı veya grip sonrası normal mi i

Bogazinizda tahriş hissi acı yok mu muhtemelen tahriş olmuş mümkün olduğunca konuşmamaya bogazinizi yormamaya çalışın sıcak soğuk içmeyin ılık içecekler ılık yiyecekler tavsiye ederim

Evet canım benimde 12 gündür aşırı öksürüğüm var ve dün resmen kan kustum tabi koşa koşa hastaneye meğer boğazım öksürmekten tahriş olmuş kan ordan geliyormus . Öksürük olmasa bile boğaz enfeksiyonu olduğunda dahi kanlı balgam oluşuyor

Sigara içiyor musunuz veya benim de çok yoğun sinüzitim var geniz akıntısı yapıyor grip geçse bile. Doktor antibiyotik verir bence

Geçmiş olsun

Hanımlar çok teşekkür ederim. Bu arada hepimize geçmiş olsun. Rabbim dermansız dert vermesin Kaç gündür hep üzülmekten bitap düşmüş durumdayim. iyi ki burasa sizlerle paylasmisim. Psikolojik olarak çok rahatlamış durumdayım. Allah razı olsun herkesten sevgilerimle

Büyük ihtimalle boğazınız tahriş olmuştur
Sakin olun google bakmayın
Ona göre sayılı günleriniz kalmıştır büyük ihtimaalle
evet her baktigimda surundurucu ölüm sonları goruyorum bakmayacm dedikce bakip en hafif olanini seciyorum.
Konu sahibinin bogazinda tahris oldugunu dusunuyorum. Kucuk bir yara belki. Muayende belli olur. durduk yere olsaydi belki korkusu normaldi ama grip sonrasi olabilecek seyler.

Hayatinda cok buyuk hastaliklar gecirmeyenler boyle seylerde cok panik oluyorlar normal olarak bence tahriş ya da diş eti kanamaniz falan oluyodur tukurunce o geliyodur gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…