selam kizlar esimde hepatits b cikmisti ve cigerinden biopsi yapilcakti ve bir hafta önce yapildi,cigeri hepatitis b den cok yagdan zarar görmüs,esim biraz kilolu,doktor ilca falan yazmadi,diyet yapip zayiflamasi lazim 6 ay sonra tekrar gelin dedi,hemen tüp bebek meselesini söyledik tese yapilcagini,doktor sir sorun olmaz eger bulasma gibi bir durum olursa bebek dogu dogmaz asilanir ve bir zarar olmaz dedi,bugün tüp bebek merkezinde randevü aldi hem sonuclari bildirmek icin hemde prolaktini ölcdürcem ama korkuyorum her gitmemizde bir engel kötü haber aliyoruz,en son gitdigimde esimde sorunun genetik olabilecegini ve baska bir merkeze doktor arkadasina durumu yazdigini cevap beklenigini söylemisti ya yine olumsuz bir cevap geldiyse senağlama
burda olumsuz sonuc alirsak tr de deneyecegiz insallah iyi sonuclar aliriz,tabiki önce bizim sagligimiz,benim en cok zoruma giden etrafdakilerin ne zaman bebek yapacaksiniz canimi acitiyor,belki istemiyoruz belki sorun var bunu hic düsünmüyorlar birde onlara ne,yüce rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize
amin insallah canim,en kötüsü en yakin arkadasimin ikiz bebekleri oldu,cok tatlilar bazen oraya gitdigimde cok canim yaniyor,hele esim orda bebekleri severkene icim aciyor,rabbim büyük
amin insallah canim,siz nezamandir deniyorsunuz canim
hiç takma zaten ne geliyorsa başımıza bu takmaktan geliyor eşine geçmiş olsun stresten uzak dursun bolbol istirahat etsin kırmızı ete fazla yüklenmeesin birde kilo vermesi lazım tabi enginar karaciğerin dostu suyunu kendisini bol bol yesin eşinde sperm çıkmazsada üzülme şimdi dokulardan parça alıp sperm haline getiriyorlar erkek kısırlığı daha kolay tedavi ediliyor yeterki kafanız rahat olsun pozitif düşünün allah hayırlısını nasip etsin diyelim a.s.estagfurlah ne rahatsizligi canim esinede esim olsun,gercekten rabbim bizi siniyor,esime gecen sene tese yapilcak dedi doktor ama maddi yönden hemde esim korktu birden o yüzden yaptirmadik,tam nisanda niyetlendik hepatitis b cikti,cigerinden biopsi yapildi ve cigere hepatitden daha cok yag zarar vermis ve diyet yapilcak ve tüp bebek icin sorun yok dedi doktor ve ilac vermedi,en son tüp bebek merkeznde esimin kaninda genetik olma durumu cikti,nasil oluyor anlamadik ama artik hayirlisi,esimde canli sperm bulunsa cok rahatliyacam belki ozaman kafama cok takmam
cok sagol canim ah esim birde sebzeyi keske sevse hic sevmez yavas yavas zorla yediriyorum artik,kafam cok rahatdi icimde bir kipirdi varsi taaki doktor genetik olabilir diyene kadar hayatim karardi resmen,bide esimin ailesinde herkesin cocugu var nasil genetik ihtimali var anlamadim o anki sokla doktora soramadim bile,yanliz gitmistim ogün dondum kaldim,bide ben herseyi takan biriyim saclarim bembeyaz oldu bu yasta,rabbim büyük diyorum birgün bizimde yüzümüz güler insallah,rabbim diledigine verir olmazlari oldurur