korkuyorum

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
merhaba öncelikle lütfen konum taşinmasin , çünkü diğer forumlara konu açdigim zaman cevap alamiyorum. Bende pcos var yani regl im baya duzensiz. 2. çocuk icin zayifladim fazlaliklarim vardi 8 kilo verdikden sonra regl oldum ama 1 aydir kanamam var lekelenme şeklinde dr a gittim rahim kalinlaşman var icini temizlicez dedi o kanama durmazsa kanama oldu için smar de alinamiyor. çok korkuyorum kotu huylu seye cevire bilir dedi ben başina boyle bir sey gelen varmi diye merak ediyorum yada rahim kalinlaşmasi olan adetlerim duzensiz diye kalinlasma oluyor demişdi başka bi dr da ve çocuk da istiyorum yani içimi temizlemeden hamile kalamami mi bu durum kotu bi durummudur randevu aldim baska bi dr da gidicegim bu arada okuyup cevap yazanlara simdiden tesekur ederim.

Rahim kalınlaşması adet öncesi dönemde görülebilir.
Uzun süre adet görmeyende yahut adeti düzensiz olanlarda da görülür.
Hemen rahim kanseri oldun demek değildir.
Doktor değilim ancak fizyolojimize de bu kadar yabancı değilim.
Pimpiriklenmeyin ve başka bir doktorla daha görüşün.

Öncelikle Allah sifa versin canm böyle bi durum yasamadim fakat durumuna cok üzüldüm canm bende 3 ayda 1 adet oluyorum adet oluncada 1 ay boyunca toplamda 2 hafta normal adet ve sonrasinda 2 haftada lekelenme yasiyorum cok sukur suan 2 buvuk yasinda bi oğlum var darısı seninde ve senin gibi isteyen herkesin başına canım ❤ diyeceğim odur ki hersey Allahtandir benimde 3 yıl cocugum olmadı özel bi hastanede 2 yıl tedavi gordum en son tüp bebege karar verdik rahim filmi icin hersey tamamdi cekmeden bi test yapim dedim şükürler olsunki hamileydim. Rabbim yeterki istesin insAllah Rabbim sanada sifa versin kucağını bos birakmasin canm

çok tesekur ederim iyi dualarin için

dr cok korkuttu beni normalde sakin bi insanim başka bir dr a daha görunecegim tesekurler

Rahim kalınlaşması, uzun süredir adet görmediğinizden veya düzensiz olduğunuzdan dolayı olması normaldir. Şimdi vücudunuz kalınlaşan bu tabakayı atabilmek için devamlı kanama yapıyor. Yapılacak işlemle bu tabakanın atılmasını ve kanamanızın kesilmesini sağlarken, aynı zamanda alınan parçaların patolojik incelemeside yapılarak, incelenir. Devamında adet döngünüzün düzenli olması için tedavide başlanır. Korkmayın. Yaşadığınız hormonal dengesizlikten kaynaklıdır. İnşallah patoloji sonucunuzda temiz gelecektir. Önerilen işlemi yaptırmanızı ve tedaviyi uygulamanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

çok tesekur ederim acaba bitki caylari cok icdim ve hizli birden kilo verdim 1 ayda 8 ondan vucud rahatladimi attiyor acaba dediniz gibi geçer ins

Bitki çayı dediğiniz çayı alıp doktora götürün. Genelde içerisinde bir dünya kimyasal oluyor

Aynısını yaşadım kanama durmuyor ameliyatla kürtaj oldum rahim kalınlığını temizlediler 1 sene sonra hamile kaldım bende tümör vardı iyi huyluydu şükür

Aynısını yaşadım kanama durmuyor ameliyatla kürtaj oldum rahim kalınlığını temizlediler 1 sene sonra hamile kaldım bende tümör vardı iyi huyluydu şükür
annemde de aynısı vardı , onun da rahim kalınlaşmasını kürtajla temizlediler, sonra bir ilaç tedavisi gördü regli düzene soktu sonra düzeldi rahmi.çocuk istese olurdu hatta doktoru sormuştu.

Evet çocuk için sorun olmadığını söylemişti doktorum benim reglim düzenliydi yani her ay olurdum sadece günüm geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…