Korkuyorum..

Suluportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
858
826
18
İyi günler Hanımlar
Adetim 5 gün geçtikten sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani dün yaptım bugün 6. Gün biraz daha bekleyip kan testi vermek istiyorum çünkü daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Ama şuan karın ve kasık ağrısı artı bel ağrısı var korkuyorum beklemeyip doktora gitmem gerekir mi

Gidip kan testi ver tabi artık her gebeliğine olumsuz gözle bakamazsın umarım güzel sonuç alırsın bekleme derim

Adetin geçmiş ,kan testi yaptır bence,takviye ilaç alman gerekir en azından önlemini almış olursun

Adetin geçmiş ,kan testi yaptır bence,takviye ilaç alman gerekir en azından önlemini almış olursun
Cuma günü kan testi yaptırıp hafta içi de doktora gitmeyi düşündüm geç mi kalırım.
Çünkü daha önce böyle bu zamanlarda kan verdim sonra ertesi gün gene verdim düşüş yaptı ve kimyasal gebelik geçirdim daha temkinli olmak istedim

Geçen ay benimkide kimyasaldı,biraz geçsin öyle gideyim demiştim ama olmadı kısmet değilmiş,,biz ne yaparsak yapalım kısmetten öteye geçemiyor,sen bilirsin ne zaman uygunsan o zaman git, inşallah güzel haberlerini alırız

Rabbim sizede en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. İnşallah vericem inşallah ❤

Ne değişecek canım hamile olduğunu biliyorsun Allah korusun biraz sonra kanaman başlasa üzülmeyecekmisin yine üzüleceksin koşa koşa hastaneye gideceksin. O yüzden fazla beklemeden git kontrol ol. Pozitif düşün olumlu ol. Stres yapma ki yavrun iyice tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…