Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkuyorum yarın hsg fılmı cekılecek
- Konu Sahibi seherim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim Arkadaşim Biliyosun Bende çektirdim Sali Günü Hsg.ve Anestezi Yaptirmadim.sadece Bi Kaç Dk Adet Ağrisi Gibi Bi Ağri Oluyo.
O Kadar.çok Abartili Bi Aci Yok Yani.öncesinde Ağri Kesici Antibiyotik Falan Verdilermi. Bu Günden Kullanmaya Başliyosun.sonra Devam Ediyosun.canim Ya Bende öyle çok Korkuyodum Ki.o Masaya Yattiğimda Bütün Sevdiğim Insanlari Düşünmeye Başladim.ve Dua Ettim.sonra Dr Işlem Bitti Diyince Gülümsedim. Içimden Bu Kadar Mi Diye.tek Yapman Gereken Kendini Kasmaman.kendini Sikma.yeter Canim.sonuç Içinde Sana Dua Edicem Tatlim.rabbim Yardimcin Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.
O Kadar.çok Abartili Bi Aci Yok Yani.öncesinde Ağri Kesici Antibiyotik Falan Verdilermi. Bu Günden Kullanmaya Başliyosun.sonra Devam Ediyosun.canim Ya Bende öyle çok Korkuyodum Ki.o Masaya Yattiğimda Bütün Sevdiğim Insanlari Düşünmeye Başladim.ve Dua Ettim.sonra Dr Işlem Bitti Diyince Gülümsedim. Içimden Bu Kadar Mi Diye.tek Yapman Gereken Kendini Kasmaman.kendini Sikma.yeter Canim.sonuç Içinde Sana Dua Edicem Tatlim.rabbim Yardimcin Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.
sagol canım antıbıyotık dun gece 1 ıgne vuurdular o sedece, bugun 2 deydı fılm ondan oncede agrı keıscı ıctım 2 de fılme gırdım agrım biraz oldu ama dayanılmıycak kadar degıl zaten cok kısa sürdü kalktıkdan beş dakıka sonra gectı en önemlisi sonuclar temzi cıktı tıkanıklık yada yapışıklık yok fakat rahim ters doktora sordum o önemli degıl hamılelıgı etkılemez dedi bu ay dınlenmedeyım adet olunca gıdıcem yıne klomen verıcek sanırım hayırlısı artıkCanim Arkadaşim Biliyosun Bende çektirdim Sali Günü Hsg.ve Anestezi Yaptirmadim.sadece Bi Kaç Dk Adet Ağrisi Gibi Bi Ağri Oluyo.
sagol canım benım sen anestezı almışmıydın ben almadım agrım oldu bırazcanım filmin temiz çıktığına çok sevindim benimde 3,4 gün kanamam olmuştu ama oruç tutulurmu bilmiyorum
arkadaşlar korkulacak hiç bir şey yok, inanın yok... ben vajinal muayenede bile müthiş rahatsız olan biriyim (hatta masadan kalkıp gittiğim, muayene olamadığım bile oldu kaç kez). ama anestezisiz yaptırdım birkaç saat önce, gülümseyerek çıktım... kendinizi rahat bırakın ve rahat geçirmek için dua edin...