• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum yarın hsg fılmı cekılecek

seherim

MELEKLERİM BENİMLE
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.713
11
116
40
Bursa
arkadaşlar yarın rahim fılmım cekılecek ve anestezi almıycam acıkcası korkuyorum aslında en cokta fılm kötü cıkarsa diye korkuyorum inşallah iyi sonuclar alırım allah hepimizin yardımcısı olsun

sagol canım ya inşallah kolay gecer sonuc iyi olsunda ben acısına razıyım

Canim Arkadaşim Biliyosun Bende çektirdim Sali Günü Hsg.ve Anestezi Yaptirmadim.sadece Bi Kaç Dk Adet Ağrisi Gibi Bi Ağri Oluyo.
O Kadar.çok Abartili Bi Aci Yok Yani.öncesinde Ağri Kesici Antibiyotik Falan Verdilermi. Bu Günden Kullanmaya Başliyosun.sonra Devam Ediyosun.canim Ya Bende öyle çok Korkuyodum Ki.o Masaya Yattiğimda Bütün Sevdiğim Insanlari Düşünmeye Başladim.ve Dua Ettim.sonra Dr Işlem Bitti Diyince Gülümsedim. Içimden Bu Kadar Mi Diye.tek Yapman Gereken Kendini Kasmaman.kendini Sikma.yeter Canim.sonuç Içinde Sana Dua Edicem Tatlim.rabbim Yardimcin Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.

Canim Arkadaşim Biliyosun Bende çektirdim Sali Günü Hsg.ve Anestezi Yaptirmadim.sadece Bi Kaç Dk Adet Ağrisi Gibi Bi Ağri Oluyo.
O Kadar.çok Abartili Bi Aci Yok Yani.öncesinde Ağri Kesici Antibiyotik Falan Verdilermi. Bu Günden Kullanmaya Başliyosun.sonra Devam Ediyosun.canim Ya Bende öyle çok Korkuyodum Ki.o Masaya Yattiğimda Bütün Sevdiğim Insanlari Düşünmeye Başladim.ve Dua Ettim.sonra Dr Işlem Bitti Diyince Gülümsedim. Içimden Bu Kadar Mi Diye.tek Yapman Gereken Kendini Kasmaman.kendini Sikma.yeter Canim.sonuç Içinde Sana Dua Edicem Tatlim.rabbim Yardimcin Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.
sagol canım antıbıyotık dun gece 1 ıgne vuurdular o sedece, bugun 2 deydı fılm ondan oncede agrı keıscı ıctım 2 de fılme gırdım agrım biraz oldu ama dayanılmıycak kadar degıl zaten cok kısa sürdü kalktıkdan beş dakıka sonra gectı en önemlisi sonuclar temzi cıktı tıkanıklık yada yapışıklık yok fakat rahim ters doktora sordum o önemli degıl hamılelıgı etkılemez dedi bu ay dınlenmedeyım adet olunca gıdıcem yıne klomen verıcek sanırım hayırlısı artık

ya kzılar şimdi bu fılmden sonra kanamam oluyorya o oruc tutmamı engellermı ana adet kanaması degıl adet dün bitti bugun fılme gırdım 2-3 gun kanaman olur dedi ben bu arada orucumu tutabılırmıyım

canım filmin temiz çıktığına çok sevindim benimde 3,4 gün kanamam olmuştu ama oruç tutulurmu bilmiyorum

Geçmiş Olsun Canim. Tüplerin Açik Olduğuna Sevindim. Ayrica Ters Rahmi Olup Hamile Kalanlar Var... Allah Gönlüne Göre Verir Inşallah.
Canim Istersen Bir Süre Oruç Tutma, Kazasini Tutarsin..

Canim Arkadaşim çok Sevindim Filmi Rahat çektirmiş Olmana Sonuçlarinin Temiz çikmasina .inşallah Bebişine Bir Adim Daha Yaklaştin.en Kisa Zamanda Hamiş Olduğun Müjdesini De Verirsin Inşallah.allaha Emanet Ol.

imdak kızlar yarın hsg cektiriyorum beni rahatlatın lütfen birde ssk da cektiren varmı

fisfisfisfisfisfisfisfisfisssk da cektirenler cvbınızı bekliyorum teşekkür ederim

ya arkadaşlar nasıl acısı yok ben ölüyordum sancıdan agrıdan az kalsın doktoru dövüyordum ben hayatımda okadar acı görmedım valla cektıreceklerede acırım allah yardımcılar olsun

Arkadaşlar bencede korkmanıza gerek bende dün çektirdim gayet rahat geçti ve işlem çok kısa sürüyor zaten

arkadaşlar korkulacak hiç bir şey yok, inanın yok... ben vajinal muayenede bile müthiş rahatsız olan biriyim (hatta masadan kalkıp gittiğim, muayene olamadığım bile oldu kaç kez). ama anestezisiz yaptırdım birkaç saat önce, gülümseyerek çıktım... kendinizi rahat bırakın ve rahat geçirmek için dua edin...

Back