canım istemiyorsan tüplerini bağlattır o zaman.. bir gün geri dönmek istersen artık geri dönüş de mümkün..Olusmasin sonrasinda canim ben bidaha istemiyorum zaten gene büyük konusmayayim tabikide ama rabbim olmayana isteyene versin
canım istemiyorsan tüplerini bağlattır o zaman.. bir gün geri dönmek istersen artık geri dönüş de mümkün..
ayrıca her ay bu stresi yaşamaktan bence daha iyidir..
Arkadaşlar konu açamadım Nasıl açılıyor bende dertleşmem lazımmmmm yardımcı olun
mazektomi die bi operasyon iki minik delik açıp karından giriolar 1 gün dinleniosn sonra ayaktasın.. öyle kanlı bıçaklı bi ameliyat değil yani.. annem olmuştu yıllar önce ordan biliorm..Valla byle devam ederse düsnmüyo degilm de oda amelyatla oluyor sanirim
mazektomi die bi operasyon iki minik delik açıp karından giriolar 1 gün dinleniosn sonra ayaktasın.. öyle kanlı bıçaklı bi ameliyat değil yani.. annem olmuştu yıllar önce ordan biliorm..
Geri dönüş garantisi var mı??mazektomi die bi operasyon iki minik delik açıp karından giriolar 1 gün dinleniosn sonra ayaktasın.. öyle kanlı bıçaklı bi ameliyat değil yani.. annem olmuştu yıllar önce ordan biliorm..
eskiden geri dönüş yoktu annem yaptırdığında..Geri dönüş garantisi var mı??
Sankim eşya aliyom valla psikoloji diye bişe kalmadı
evet ben de karıştırmışım düzelttiğin iyi oldu.. erkeklerinki vazektomi kadınlarınki tüp ligasyonu..Tüp bağlatmanın adı mazektomi miymiş yazdım çıkmadı.google da
Vazektomi biliyorum ben o erkekler için ama
Salgınmış salgıninşallahhhhhh canım inşalllahh salgındırr
sen bir küçük test yap ne olur ne olmazz
hadiii gözün aydınnnnnSalgınmış salgınReglim geldi çok şükür
Teşekkür ederimhadiii gözün aydınnnnn
Canim implanon koruma orani en yuksek yontem korkma hic bende kullandim etkisi 99.9 dogru takildigi surece koruyacaktir
Ayrica kimde nasil adet duzensizligi yapacagi belli degil kimisinde adeti kesiyr kimsindede fazlalastiriyor ama bu bir sorun degil
Su an sana garip bir sekilde imrendim diyebilirim millet hamile kalabilmek için kırk takla atıyo sinir krizleri geciriyorKisaaca özetleyim bazilari bilir.
2014 ekimde dogum yaptim 2 ay sonra hamile kaldim.
2015 ekimde tekrar dogum yaptim.
Korktum arastirdim implanonu buldum deri alti koruma implanti.
Arastirdim takan yeri buldum saglik ocagnda ebeye bile sordum korumasi en yüksek olanlardan dedi.
40 im cikinca gittim taktirdim.
3 4 ay olacak doktor hic adet görmeyebilirsin demisti ama 3 aydir gördüm hatta not ediyordum.
17 kasim
12 aralik
20 ocak
Ee simdi olmadim nerdeyse 10 gün oldu olmadikca stres yaptim tekrar kalirmiyim diye arastirdim %0.1 kalma ihtimali yani binde bir .
Ama oda bana vurmaz heralde 3 gündr de gecmeyen bi bas agrim var bu implanon (nexplanonun)
Yan etkilerindede var bas agrisi ama stres yaptim gelsin diye dua ediyorum resmen.
Tekrar kalmis olamam dimi onu kaldiracak ne bünyem ne psikolojim yok zaten. Heralde kafayi yerim öyle birsey olsa.
Biz ultrosnmuyuz vs diyen yazmasin sadece bilenlerden yorum bekliyorum.
Birde bu hormonlu spiral gibiymis yani benim eltim hormonlu sprial taktirmisti oda 1 sene adet olmadi ama ben 1 sene olmasam her ay stres olurum.heralde
Su an sana garip bir sekilde imrendim diyebilirim millet hamile kalabilmek için kırk takla atıyo sinir krizleri geciriyor
Yok tabiki haklısın eleştirmek için söylemedim bende kolay hamile kalabilmek günüm birinde hamile kalmam inş diywbilmek isterdim eleştirmek için söylemedim kusura bakma seninde inş gönlüne göre versin AllahımEe niye imrendin ki anlamadim herkes bir olmuyor ki
Bende ilk cocukta ugrastm kirm takla atmisimdir yani ama sonrasi malum olunca insan mecbur korkuyor herkes cocuk ister ama kim 2 tane üst üste olmusken 3.yü isterki
Yok tabiki haklısın eleştirmek için söylemedim bende kolay hamile kalabilmek günüm birinde hamile kalmam inş diywbilmek isterdim eleştirmek için söylemedim kusura bakma seninde inş gönlüne göre versin Allahım
kanda ne çıktı sonuçYok cnm hani imrendim valla deyince ondan dedim insan istiyo istiyo tam oluyo iyi hos derken bianda bi bakiyosun dogum yapmissin 2 ay sonra hamilesin tabi soka giriyosun dogumun stresi falan.bide ben erken dogum yaptim küvezde yatti stres.falan sonrasinda 2.de doguyo oda tamam ha iyki dogurmsum 2.yi rabbim verdi o alir da tekrar 3.nünde olma ihtmali cildirtacak gbi oluyor insani o yzden korkuyo haliyle insan rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Olana ömür olmayana bebis nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?