- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten işin garibi kanamanın hala devam etmesi,ne olursa olsun nasıl kanama hala devam ediyor anlamıyorum,kafamı karıştıran zaten bu.Yani mantık olarak eğer sorun her neyse kanama belli bir süre sonra durması gerekiyordu.
K korktumay mutlaka doktora hatta şu an acile gidin diyebilirim.. elime ip gibi bi şey geliyo diyosunuz.. teyzeme olmuştu bu olay ve adını anmak istemediğim o kötü hastalık çıkmıştı.. elbette ki böyle bi şey olmayabilir sadece anlatım tarzınıza bakarak yorumluyoruz.. felaket tellallığı yapmak istemem ama bu tür şeyler çok önemli ve ciddidir asla ihmal etmeyin
mutlaka gideceğim. Gerçekten çok tedirgin oldum. Allahım umarım kotu birşey değildir
Umarım sonuçlarınız temiz çıkar.. Allah şifa versin.. yarın inşallah mesaj atıcam size iyi haberlerinizi alırım umarım..valla ben andım gayet adını, benzer belirtilerle doktora gittim yarın hematoloji sonuçlarını alacağım sevk edecekler duruma göre, ama hanımefendi hala ciddiyeti algılamıyor.
Umarım sonuçlarınız temiz çıkar.. Allah şifa versin.. yarın inşallah mesaj atıcam size iyi haberlerinizi alırım umarım..
Yarın mutlaka yazın inşallah bişey yoktur geçmiş olsunGerçekten ilgilenenlere teşekkür ederim. Yarın mutlaka gideceğim. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Saçma sapan yorum yapıp dalga geçenlerede Allah bana olanı onlara ve hiçbir kimseye yaşatmasın diyorum
Geçmiş olsun pofuduk, inşallah temiz çıkar sonuçların.Mune rica ediyorum beni cımbızlama, hematoloji sonucu bekliyorum ben.