korkuyorum. vajinamda birşey var

Ya zaten işin garibi kanamanın hala devam etmesi,ne olursa olsun nasıl kanama hala devam ediyor anlamıyorum,kafamı karıştıran zaten bu.Yani mantık olarak eğer sorun her neyse kanama belli bir süre sonra durması gerekiyordu.

üstüne işemiş zaten durmaması çok garip.

Bu arada şimdi baktım googledan, vajinal varis diye bir durum varmış, vajina dudaklarında olurmuş ve dışarıdan gözle de görülürmüş, damar gibi dediniz ya, böyle bir şey olmasın sakın? Gerçi genelde gebelik döneminde görülürmüş ve varis kanar mı onu da bilemedim.

Sağlık konusu olduğu için sanırım link atmamda sıkıntı olmaz.
http://www.varisistanbul.com/vajinada-varis.html

Bunu gönderiyorum ama yine de teşhisinizi kendiniz koymayın, sadece bilgi amaçlı bakın ve yarın doktora gidin mutlaka, olur mu?

K korktumay mutlaka doktora hatta şu an acile gidin diyebilirim.. elime ip gibi bi şey geliyo diyosunuz.. teyzeme olmuştu bu olay ve adını anmak istemediğim o kötü hastalık çıkmıştı.. elbette ki böyle bi şey olmayabilir sadece anlatım tarzınıza bakarak yorumluyoruz.. felaket tellallığı yapmak istemem ama bu tür şeyler çok önemli ve ciddidir asla ihmal etmeyin

Can'ım bence sakin ol.. Kanama devam ediyorsa acile git. Devam etmiyorsa yarın sabah erkenden iyi bir jinekolağa görün.. Vajinal siğil tarzı bişey de olabilir..

K korktumay mutlaka doktora hatta şu an acile gidin diyebilirim.. elime ip gibi bi şey geliyo diyosunuz.. teyzeme olmuştu bu olay ve adını anmak istemediğim o kötü hastalık çıkmıştı.. elbette ki böyle bi şey olmayabilir sadece anlatım tarzınıza bakarak yorumluyoruz.. felaket tellallığı yapmak istemem ama bu tür şeyler çok önemli ve ciddidir asla ihmal etmeyin

valla ben andım gayet adını, benzer belirtilerle doktora gittim yarın hematoloji sonuçlarını alacağım sevk edecekler duruma göre, ama hanımefendi hala ciddiyeti algılamıyor.

Gerçekten ilgilenenlere teşekkür ederim. Yarın mutlaka gideceğim. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Saçma sapan yorum yapıp dalga geçenlerede Allah bana olanı onlara ve hiçbir kimseye yaşatmasın diyorum

valla ben andım gayet adını, benzer belirtilerle doktora gittim yarın hematoloji sonuçlarını alacağım sevk edecekler duruma göre, ama hanımefendi hala ciddiyeti algılamıyor.
Umarım sonuçlarınız temiz çıkar.. Allah şifa versin.. yarın inşallah mesaj atıcam size iyi haberlerinizi alırım umarım..

Gerçekten ilgilenenlere teşekkür ederim. Yarın mutlaka gideceğim. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Saçma sapan yorum yapıp dalga geçenlerede Allah bana olanı onlara ve hiçbir kimseye yaşatmasın diyorum
Yarın mutlaka yazın inşallah bişey yoktur geçmiş olsun

Eveeettttt 10 sayfa boyunca kimler dalga geçti, kimler geyik yaptı hepsi çıkacak, size burada bir soru soruluyor değil mi?
Farz edelim konu sahibesi fake, farz edelim konuda gırgır için açılmış olsun, bu siz kuralları bilen hanımlara geyik yapma ve dalga geçme hakkı tanıyor mu? Kısa ve net, Hayır.
O zaman gelsin cımbız:KK14:

Şimdi canım idrarda yanma demişsin bide vahinada farklı bir şey gördün. Tabikide doktora git öncelikle onu söyliyim. Bahsettiğin benimde başıma geldi ve herpes tanısı kondu. Bendeki belirtiler idrarda yanma vajinada o küçük şey çıkıp aşırı kaşıntı ve yanma yapıyordu.ama yalnızca cinsel ilişkiyle bulaşan birşey diye biliyorum bir internetten bak istersen. Birde doktora herpes olabilirmi diye sorma ki doktor kendi belirlesin problemi kafası karışmasın

Back