- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka mi yapıyorsunnn hemen kos valla sigil olabilir ihmal etme bende hamileyken cikmisti kos kossssBenim de bu tarz ama farkli bi durumum vr iki toplu igne buyuklugunde et beni var.yaklasik 5 6 aydir
Korkuma gidemiyorum dr ains kotu bisi deildir
Açıp bakıcam şimdi orada böyle görünür derecede damar mı varmış.Muhtemelen çok kaşımıştır tahriş olmuştur,jiletle almıştır tahriş olmuştur yada dediğim gibi sivilce patlamıştır ama böyle buradan yazdığımız varsayımlarla olmaz tabii,konu sahibi doktora git.uzun damar gibi diyor valla ben anlamadım. doktora git diyoruz bana inanmıyonuz diye ağlıyor.
Ama evli degilim.oyle hpv falan imkansiz yani.Saka mi yapıyorsunnn hemen kos valla sigil olabilir ihmal etme bende hamileyken cikmisti kos kossss
Zorla isettiler seni![]()
Ama ben film izlicektim saat kac oldu kikirdiyorum hala :))) o gecmiai temizle istersen damgalanma :)))moralim bozuldu gece gece .
İnternet arama gecmisimi görsen sen bi şu an
Çok derin araştırmalar yapıyorum hangisi benimki gibi diye![]()
Açıp bakıcam şimdi orada böyle görünür derecede damar mı varmış.Muhtemelen çok kaşımıştır tahriş olmuştur,jiletle almıştır tahriş olmuştur yada dediğim gibi sivilce patlamıştır ama böyle buradan yazdığımız varsayımlarla olmaz tabii,konu sahibi doktora git.
Korkumdan gidemiyorum ne demek, yapmayın, gidin ki korkulacak bir durum olsa bile erkenden tedavi görün. Hoş batık, kıl dönmesi falan da olabilir ama siğil olma ihtimali de var ve kesinlikle acil olarak bir doktorun görmesi lazım ne olduğunun anlaşılması için. Vajinada siğil benzeri yapılar ihmale gelmez. Hele ki cinsel hayatınız varsa, hoş olmasa da önemli... Yani her koşulda gidin bir an önce.Benim de bu tarz ama farkli bi durumum vr iki toplu igne buyuklugunde et beni var.yaklasik 5 6 aydir
Korkuma gidemiyorum dr ains kotu bisi deildir
Jilet veya kaşınma sonucu olan yara gibi birşey değil. Enfeksiyon koku veya kıl dönmesi gibi bir olay değil. Çıktığı yer tüysüz bir bölgede be sicilce gibi değil sivilce uzun veya tutulmaz. Resmen ip gibi tutuluyor . Bugün farkettim kanama oldu bende şaşırdım bi baktım ki şaşkınlık içinde kaldım yeni fark ettim. Kesik vs değil
Neden kimse anlamiyo bunuuuu hpv cinsellik disinda da bulasabilir!! Pis bi wc bile bu sigili çıkarabilirAma evli degilim.oyle hpv falan imkansiz yani.
Su sinav gecsin dusunuyorum aslinda
Bin tane kisi doktora gidin demis. Bir tanesine de haklisiniz yarin sabah ilk is olarak dr a gidecegim demiyorsunuz. Takmissiniz ama neden alay ediyorsunuz diye. Daha detaylandirinca teshis mi koyacagiz? Amacin ne? Boyle biseyi ben de bilmiyorum hic duymadim bilen birisi de yok iste.Jilet veya kaşınma sonucu olan yara gibi birşey değil. Enfeksiyon koku veya kıl dönmesi gibi bir olay değil. Çıktığı yer tüysüz bir bölgede be sicilce gibi değil sivilce uzun veya tutulmaz. Resmen ip gibi tutuluyor . Bugün farkettim kanama oldu bende şaşırdım bi baktım ki şaşkınlık içinde kaldım yeni fark ettim. Kesik vs değil
Ne arattın çok merak ettimmoralim bozuldu gece gece .
İnternet arama gecmisimi görsen sen bi şu an
Çok derin araştırmalar yapıyorum hangisi benimki gibi diye![]()
Ya zaten işin garibi kanamanın hala devam etmesi,ne olursa olsun nasıl kanama hala devam ediyor anlamıyorum,kafamı karıştıran zaten bu.Yani mantık olarak eğer sorun her neyse kanama belli bir süre sonra durması gerekiyordu.ahkam kesicem biraz.
pedde belli bi markaya alerjim var, biliyorum yani, istediği kadar kaşısın öyle kanamaz. tahriş olur, idrar değerse yanar, ama o derece kanama yapmaz.
iç dudakta kıl olmadığı için sivilce, kıl dönmesi ve jilet kesiğini de eliyorum.
ha temizliğini yaparken tırnağıyla kesmiş olabilir, anca o ihtimal bence.