korkuyorum. vajinamda birşey var

Ya cis oralara değmez diyorlar iç dudakla alakası bile yok diyolar afedersiniz ama ben yaptığım zaman ic dudak dis dudak her yere değiyor ben mi fazla yapıyorum anlamadım ki şimdi

Yani sen cok yavas ve az basınçla yaparsan cisini degebilir tabi oralara sızabilir. Cümleme bak ya

Saka bi yana bu konu hakkında bir bilgim yok sanırım suan farkettim, bi ara acıp bakıym bu konuya, tamamen fizik kurallarina gore düşündüm.

Siz neden ısrarla size inanilmayan mesajlarla uğraşıyorsunuz. Diğer mesajlara cevap yazın laf yetistireceginize.

Tuvalete gidiyim ben . Nolur siz de gidince soyleyin bana orayi kompleks yapmak istemiyorum Hayır ya

Hayır özellikle ayna yardımı ile baktım . Gerçekten birşey var orada . Damar gibi diyorum sizde haklısın yardım edemiyorsunuz ama daha ne şekilde açıklayabilirim inanın düşünemiyorum. Vajina girişine yakın şekilde ama iç dudak uzerimde birşey . Kanamada oluyor.

Kanamanız sürekli ve fazla ise acile gidin bence beklemeyin

Ya gerçekten ben sizi anlamış değilim burada ben ciddi bir konudan bahsediyorum. Siz hala ilin alayındasınız yazık.
Size tavsiyem, dalga geçmek amaçlı yorum yazanlara cevap vermeyin, yok sayın o yorumları, polemiğe girmeyin, sizin konunuz da kapanır yoksa. Ama her yorumun altında bir K.I.B. linki vardır, hakaret vs içeren yorumların altındaki bu linki tıklayarak yorumu şikayet edebilirsiniz, uygun görürse yönetim ceza da verir yorum sahiplerine. Yeni üyesiniz, bilmiyorsunuzdur belki diye üyeliğinizin aktif kalması için polemiğe girmeyin diye uyarmak istedim.

Ve konunuz için de ben de tabi ki yarın ilk iş doktora gidin diyorum. İhmal edilecek konular değil bunlar. Buradan ne olduğunu bilen biri çıkabileceğini pek sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Hala kanama devammı ediyor yani,regli kanaması bile bu kadar ısrarlı kanamaz.Bir doktora gidin bence,burada yardımcı olamayız.

Yeni mi çıktı bir anda ?
Yoksa buyudu mu ?
Nasıl damar gibi ayrıca ya ? Bi yere kestirmediniz demi ?

Benim de bu tarz ama farkli bi durumum vr iki toplu igne buyuklugunde et beni var.yaklasik 5 6 aydir

Korkuma gidemiyorum dr a ins kotu bisi deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…