korkuyorum. vajinamda birşey var

bana dediysen, şu an kanser taraması yapılıyor, ve sebeplerden biri de vücudumda kendiliğinden yaralar oluşması. sinirlenmem normal değil mi?

Kimse de demiyor ki vajina dudağıyla işediğin yerin ne alakası var allasen yahu?

Bayağı bayağı işsizce düşündüm. Değmiyor mahmut abi

Kanama var diyor, orada açık bir yara varsa enfeksiyon kapıp o enfeksiyonun yayılma ihtimali var. Tabiki ilk olarak idrar yollarına bulaşacaktr o enfeksiyon da. Zaten birbirinden cok uzak yapılar degiller. Cok da alakasöz bir seyden bahsetmis gibi gelmiyor bana dolayısıyla.

Dudakların üzerinde diyor. Büyük dudaklar ya da küçük dudaklarda olabilir.
Küçük dudaklarda kanama olursa fark etmek zordur..
Bir de vajinada bir enfeksiyon olsa kötü kokmaz mı?
Konu sahibi yazmamış.

Bana her türlü erkek gibi geldi de neyse.

Labium majorden bahsediyor büyük ihtimalle. Onun icin dudak ifadesi kullanılıyor halk arasında.

Kötü kokması muhtemel tabi ama koku duyusu zayıf olabilir bu kisinin farkinda olmayabilir.

Erkek olsa bu tarz bisey acmazdı fikrimce, daha renkli daha cafcaflı bir konu beklerdim ben. :)

Mantar enfeksiyonu yaşadığımız zamanlarda mantar vajina girişinde olur ve tuvaletimizi yaptıkça canınız yanar sistik gibi olur. Ben size olayımı izah etme çabasındayım fakat sizler sadece gır gır için dalga geçmek için burada gibisiniz. Ben gerçekten kk uyeliğinin bayanlara dayanışma için birlik beraber destek amaçlı olduğuna inanıyordum ama siz resmen dalga geçmek için uğraşıyorsunuz

Ya nasıl değmiyor bi kaç kişi yazmış degmiyor diye benimki niye değiyor

doktora git diyoruz daha ne diyelim? fotoğraf çek koy o zaman.

Sen yarın hemen doktora git tatlım. Bir problemin başında müdahele edilirse tedavisi de cok kolay olur. Ama vakit kaybetme olur mu baska yerlere de sirayet etmesin.

Ya nasıl değmiyor bi kaç kişi yazmış degmiyor diye benimki niye değiyor

Ne nereye degiyor defne

Nasıl bi şey tam anlamadım ki
Bi yere resim filan çizerek anlatamaz misin

Sen yarın hemen doktora git tatlım. Bir problemin başında müdahele edilirse tedavisi de cok kolay olur. Ama vakit kaybetme olur mu baska yerlere de sirayet etmesin.

Ne nereye degiyor defne
Ya cis oralara değmez diyorlar iç dudakla alakası bile yok diyolar afedersiniz ama ben yaptığım zaman ic dudak dis dudak her yere değiyor ben mi fazla yapıyorum anlamadım ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…