Korkuyorum nöbetteyim

Eşim abarttığımı düsünüyor.eczacı bise olmaz demis.ben evham yapıyormusum.kendi ilacı sormadan verdi.şuan horul horul uyuyan o nöbette olan ben
Ya anneler iste boyle sabaha kadar size uyku olmaz benim esimde oyle abartiyorsun der evhamlisin der kendileri rahat..Allahin izniyle bisey olmaz insallah..

Ya anneler iste boyle sabaha kadar size uyku olmaz benim esimde oyle abartiyorsun der evhamlisin der kendileri rahat..Allahin izniyle bisey olmaz insallah..
İnşallah Allaha emanet evlatlarımız.aynen dediğin gibi olan anneye oluyor.babalar devrilip uyuyor.kafada rahat.ben burda diken üstünde uyku uyuyamıyorum.ohh beyfendi horluyor.

biraz korkmuştur ,ilacı fazladan içtiği için ,
Ayrıca ilacı kullanan biri olarak fazla rüya görüyoruz ,alerji ilaçları malesef uyku kalitesini bozuyor ,

biraz korkmuştur ,ilacı fazladan içtiği için ,
Ayrıca ilacı kullanan biri olarak fazla rüya görüyoruz ,alerji ilaçları malesef uyku kalitesini bozuyor ,
Evet benim kızımda uyurken çok konuşuyor.alerji ılaclarını icmeye başladı başlayalıda cok kabus görüyor.içmezsede alerjik riniti ve alerjik astımı nüksediyor.buna bir çare yokmuymuş.

Evet benim kızımda uyurken çok konuşuyor.alerji ılaclarını icmeye başladı başlayalıda cok kabus görüyor.içmezsede alerjik riniti ve alerjik astımı nüksediyor.buna bir çare yokmuymuş.
malesef keşke olsa ,bademciklerimi aldırınca iyice fena oldu en ufak şey akciğere iniyor o yüzden kontrol altında tutmk en iyisi ,örneğin bende sigara dumanı ,akarlar ve toz sorun yaratıyor ,asla çamaşır yumaşıtıcı ve bazı deterjanları kullanmıyorum tıkanmamak için ,sizde kızınızın nelere hassas olduğunu takip ederseniz biraz rahatlatırsınız ,
çok geçmiş olsun yavrucağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…