İnşallah sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum.kızımda uyumuyor oda korktu.şimdi bebeklerini aldı gecenin 2 sinde yatağın icinde onlarla oynuyorBişey olmaz rahat olun...
7 yaşında 18 kgKızın kaç yaşında ve kaç kilo?
7 yaşında 18 kg
2 saatSon soru son dozu aldığının üzerinden kaç saat geçti?
Tamam Meyra paniğe gerek yok hesapladım toksik bir doz değil, sen şimdi evde yoğurt varsa 2 çorba kaşığı yoğurdu güzelce yedir kızına, yoksa eşin bir yerlerden bulmaya çalışsın. Bol bol da su içirin. Eğer huysuzlanma, ağlama, uyuşukluk,karın ağrısı gibi bir belirti görürsen o zaman acile götüreceksiniz serum tedavisi uygulayacaklar. Bu arada ilaçları ya babası versin ya sen, diğer türlü karışıklık oluyor.2 saat
İlacı hep ben veriyorum.çok yorgun olduğum icin ilk defa esimden ve çocuktan önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.ders olsun diyorsunuzda ben okadar dikkatliylen başıma bu geldi.kimin neyle karşılacağını kimse bilemez.illaki insanlar bilmedende olsa hataya düser.Iyi de bir ilaci bir kisi versin birbirinize sormadan olurmu ders olsun size
Tabiki dusebilir de yine hata esinizde o zaman sizi uyandirip sormaliydi ders cikariyoruz hatalarimizdan ama Allah gostermesin ciddi bir durumda olabilirdi.İlacı hep ben veriyorum.çok yorgun olduğum icin ilk defa esimden ve çocuktan önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.ders olsun diyorsunuzda ben okadar dikkatliylen başıma bu geldi.kimin neyle karşılacağını kimse bilemez.illaki insanlar bilmedende olsa hataya düser.
Tamam Meyra paniğe gerek yok hesapladım toksik bir doz değil, sen şimdi evde yoğurt varsa 2 çorba kaşığı yoğurdu güzelce yedir kızına, yoksa eşin bir yerlerden bulmaya çalışsın. Bol bol da su içirin. Eğer huysuzlanma, ağlama, uyuşukluk,karın ağrısı gibi bir belirti görürsen o zaman acile götüreceksiniz serum tedavisi uygulayacaklar. Bu arada ilaçları ya babası versin ya sen, diğer türlü karışıklık oluyor.
Sağol canım dikkate alıp araştırıp, yorum yaptığın icin tesekkür ederim.ilacı hep ben veriyorum bugünde verdim.ama yorgun oldugum icin bugün esimdende çocuktanda önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.kızım şuan uyudu.sağol canım icimi rahatlattın.Tamam Meyra paniğe gerek yok hesapladım toksik bir doz değil, sen şimdi evde yoğurt varsa 2 çorba kaşığı yoğurdu güzelce yedir kızına, yoksa eşin bir yerlerden bulmaya çalışsın. Bol bol da su içirin. Eğer huysuzlanma, ağlama, uyuşukluk,karın ağrısı gibi bir belirti görürsen o zaman acile götüreceksiniz serum tedavisi uygulayacaklar. Bu arada ilaçları ya babası versin ya sen, diğer türlü karışıklık oluyor.
Yani sizinki hemde antibiyotik.insallah dediginiz gibi birsey olmaz.2 saat gecti aradanyani cocukla kıyaslanmaz tabi de ben bi kere unutup 2 tane 1000 mg antibiyotik içmiştim .s bişey olmamıştı bence bişey olmaz
Sağol canım dikkate alıp araştırıp, yorum yaptığın icin tesekkür ederim.ilacı hep ben veriyorum bugünde verdim.ama yorgun oldugum icin bugün esimdende çocuktanda önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.kızım şuan uyudu.sağol canım icimi rahatlattın.
Kızım niye babana demedin dedim.unuttum anne dedi.daha cok üstüne gidemedim korkudan titremeye başladı.bu seferde rahatlatmaya çalıstırdım.şuan uyuyor kızım bende yattım yanına onu seyrediyorum.arada atıyor kendini ,acaba ilacın etkisindenmi yoksa korktu onun etkisindenmi anlamadım.merak etmeyin alerji ilacı ,bende kullandım bazı durumlarda sabah akşam bile içiliyor ,uykusuzluk yapar biraz ,
aslında kızınız artık büyümüş ,tembihleyin bugün içtim desin bir daha sefere geçmiş olsun ,bol bol su içsin
Acile gitseydiniz keskeKızım niye babana demedin dedim.unuttum anne dedi.daha cok üstüne gidemedim korkudan titremeye başladı.bu seferde rahatlatmaya çalıstırdım.şuan uyuyor kızım bende yattım yanına onu seyrediyorum.arada atıyor kendini ,acaba ilacın etkisindenmi yoksa korktu onun etkisindenmi anlamadım.