Korkuyorum nöbetteyim

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
Kızıma her akşam levmont 2,5/4 çiğneme tableti veriyorum.bu akşam yanlışlıkla benim arkamdan 2 saat sonra eşimde vermiş.kızlar birşey olurmu.eşim nöbetci eczaneyi aramış.bazı durumlarda 5 mg alan var demis.birsey olmaz demis.ama ben netten baktım 5 mg 15 yaş üstü kullanılıyor.korktum uyku tutmuyor gözüme .aynı zamanda kızımda uyumuyor.bu gece nöbetteyim inşallah eczacının dedigi gibi birsey olmaz.

yani cocukla kıyaslanmaz tabi de ben bi kere unutup 2 tane 1000 mg antibiyotik içmiştim .s bişey olmamıştı bence bişey olmaz

Tamam Meyra paniğe gerek yok hesapladım toksik bir doz değil, sen şimdi evde yoğurt varsa 2 çorba kaşığı yoğurdu güzelce yedir kızına, yoksa eşin bir yerlerden bulmaya çalışsın. Bol bol da su içirin. Eğer huysuzlanma, ağlama, uyuşukluk,karın ağrısı gibi bir belirti görürsen o zaman acile götüreceksiniz serum tedavisi uygulayacaklar. Bu arada ilaçları ya babası versin ya sen, diğer türlü karışıklık oluyor.

Iyi de bir ilaci bir kisi versin birbirinize sormadan olurmu ders olsun size
İlacı hep ben veriyorum.çok yorgun olduğum icin ilk defa esimden ve çocuktan önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.ders olsun diyorsunuzda ben okadar dikkatliylen başıma bu geldi.kimin neyle karşılacağını kimse bilemez.illaki insanlar bilmedende olsa hataya düser.

merak etmeyin alerji ilacı ,bende kullandım bazı durumlarda sabah akşam bile içiliyor ,uykusuzluk yapar biraz ,
aslında kızınız artık büyümüş ,tembihleyin bugün içtim desin bir daha sefere geçmiş olsun ,bol bol su içsin

Tabiki dusebilir de yine hata esinizde o zaman sizi uyandirip sormaliydi ders cikariyoruz hatalarimizdan ama Allah gostermesin ciddi bir durumda olabilirdi.

Sağol canım dikkate alıp araştırıp, yorum yaptığın icin tesekkür ederim.ilacı hep ben veriyorum bugünde verdim.ama yorgun oldugum icin bugün esimdende çocuktanda önce uyudum.esimde vermedigimi düsünmüs.kızım şuan uyudu.sağol canım icimi rahatlattın.

Reactions: KV_
yani cocukla kıyaslanmaz tabi de ben bi kere unutup 2 tane 1000 mg antibiyotik içmiştim .s bişey olmamıştı bence bişey olmaz
Yani sizinki hemde antibiyotik.insallah dediginiz gibi birsey olmaz.2 saat gecti aradan

Rica ederim, haberdar edersen sevinirim.

Kızım niye babana demedin dedim.unuttum anne dedi.daha cok üstüne gidemedim korkudan titremeye başladı.bu seferde rahatlatmaya çalıstırdım.şuan uyuyor kızım bende yattım yanına onu seyrediyorum.arada atıyor kendini ,acaba ilacın etkisindenmi yoksa korktu onun etkisindenmi anlamadım.

Acile gitseydiniz keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…