• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum gene kaybetmekten..

angelatwo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
151
0
96
Isparta
Aşk mı hırs mı konu başlığında bi konu açmıştım ve gene ben :)
Naptım ettim çocukla tekrar buluşuyorum.Buluşcağım için de mutluyum bulusmayı da çok istiyorum yani yok bunun ötesi.Konser var burda ama daha 2 hafta falan var konsere.en yakın arkadaşım da olcak yanımda o da olcak.yoksa tek mi gitmeliyim acaba neyse kafamçokkarıştı
dün bizim okuldan bi kız beni cocukla 5 dkka öle konusuken gördü.Dün dediğim cumartesi okul falan yok yani.yanımda arkadasım da vardı gerci ama yanlış anlamış ve agzında bakla ıslanmayan bi kıza yetiştirmiş.Kız geldi bana kapağı saglam yere atmıssın demesin mi! basımdan asagı kaynar sular döküldü yok öle bsey dedm cıkıo musunuz fln ddi cıkmıyoruz takılmıoruz da falan dedim.seni yemişler flan dedim güldüm ama inanmadı dogal olrak ..
simdi de cok korkuyorum herkese yetiştirmesinden çocuk da duyulmasını istemiyor ben de.çünkü çıkmak gibi bir durum ortada yok belki olmıcak belli degil yani..
Sizce napmalıyım da bu kızı susturmalıyım? Çocuk zaten son sınıf aşka ayrcak vakti yok etkileme fırsatım olmadan cayabilir.zaten arkdsları da beni fazla sevmiyorlar bi de üstüne bütün okula cıkıyoruz diye yayılırsa tuz biber olur.Yani her açıdan durum negatif.vazgeçmesi icin baya sebep bile var denilebilir.5 ay öneceki denememizde de trip atmıstım 5 gün fln ben yapamıcam galiba derslerm var deyip çekip gitmişti :( Belki siz seni isteyen her halukarda ister bırak bu cocugu da bu işleri de takma diceksiniz ama olmuyor istiyorum.. hem bu cocuk benle kafayı bozmuş olsaydı zaten buluşmak için ta 14 gün beklemezdik ve yayılması da onun icin bişey ifade etmezdi kısaca beni hoş buluyor takılmak istiyor ama aşık ya da bağlanmış değil henüz
Benm icin su anda 3 secenek var
a)Her şeye arğmen ne olursa olsun gidip cocuga anlatmak
b)Bu kızın düşmanı olan çocukla iş birliği yapmak (onunla da yakınız daha onceden samimiyetimiz var)
c)Bu seçenek de sizin önerileriniz olsun vereliniortak
He bi de göze nazara karşı okuncak bildiğiniz sureler falan varsa söleyiverin hayrına.
ben nas felak ve ayetel kürsi okuyorum bu işin olmaması için bakan gözlerden sakınmak adına :ecrin_bebek:

cnm nazar ayetide var ama tam olarak nasil hangi sure icinde fln bilmiyorum ama nazar ayeti diye aratirsan cikarvereliniortak
gelelim diger konuya, bence bu kiz eger sanada brz giciksa onu tutamazsin gecmis olsun diyorum..
ama onun dusmaniyla is birligi demissin nasl bsy yapabilirsin ki?

Bence git , arkadaşına anlat durumu . Sınavların geçen kadar kimseye söylemeyelim , sınadan sonra söyleriz dersin . Hem böylece , ona ; arkadaşlığınızın dewam etmesini istediğini belli edersin .

cnm nazar ayetide var ama tam olarak nasil hangi sure icinde fln bilmiyorum ama nazar ayeti diye aratirsan cikarvereliniortak
gelelim diger konuya, bence bu kiz eger sanada brz giciksa onu tutamazsin gecmis olsun diyorum..
ama onun dusmaniyla is birligi demissin nasl bsy yapabilirsin ki?

Düşmanı bize bi ara bu kızın biriyle birlkte oldugunu falan söylemişti bu ıspartada çok ters bi durum adı çıkarsa onun için çok kötü olur.aslı astarı var mı öğrenirsem o benm olayımı yayarsa ben de onunkini yayarım mesela? ya da ikimznkini de yaymayız diye konuşuruz. malesef kız bana gıcık!
YA da çocuga gidip açık açık şu kız öğrenmiş aramızda bişey oldugunu düşünüyor bir de sen konuşsan ben inandıramadım felan mı desem? bilmiyorumkismile
Allaha hayırlısıyla şu işi halledebilmek için ne kadar dua ediyorum bi bilseniz!
[/COLOR[/B]]

Bence git , arkadaşına anlat durumu . Sınavların geçen kadar kimseye söylemeyelim , sınadan sonra söyleriz dersin . Hem böylece , ona ; arkadaşlığınızın dewam etmesini istediğini belli edersin .
sınav dediğim ygs lys falan yani geçtikten sonra üniye gitcek pek de bi işe yaramaz da şu aralar yayılması çok yaş çocuk baglanmamışkn alışmamışken bu işten cayma yüzdesi artıyor.. bilmiyorum napcağımı benim içimden de konuşsam iyi olacakmış gibi geliyor ama malesef onu çok iyi tanımadığım için bi fikrim yok bu konuda..

Son düzenleme:
Düşmanı bize bi ara bu kızın biriyle birlkte oldugunu falan söylemişti bu ıspartada çok ters bi durum adı çıkarsa onun için çok kötü olur.aslı astarı var mı öğrenirsem o benm olayımı yayarsa ben de onunkini yayarım mesela? ya da ikimznkini de yaymayız diye konuşuruz. malesef kız bana gıcık!
YA da çocuga gidip açık açık şu kız öğrenmiş aramızda bişey oldugunu düşünüyor bir de sen konuşsan ben inandıramadım felan mı desem? bilmiyorumkismile
Allaha hayırlısıyla şu işi halledebilmek için ne kadar dua ediyorum bi bilseniz!
[/COLOR[/B]]

bence git cocukla konus canim oda konussun bi kizla
yok olmuyosa o zaman kisasa kisas yaparsinlülülülülülü

bence git cocukla konus canim oda konussun bi kizla
yok olmuyosa o zaman kisasa kisas yaparsinlülülülülülü

Saol tatlım yorumun için bu arada başka kişiden de öğrendiğime göre duyduklarım büyük ihtimal doğru.. kaydirigubbakcemile2 ve şok olacaksın biliyorum ama o kız benim şu an elde ettiğim çocuga bi aralar yazmış sanırım hatta teklif flan etmiş!! :oklava: oha dedim kız manyak daha önceden de başkalarına teklif ettiğini duymuştum.Tam bir şırfıntı ya allahım bu yaşta böyleleriyle muhattap olmak da varmış demek alsanaalsanasmile Bi de bunu çocuktan dinlicem bakalım.benim olayımda asla ben çocuga gitmedim çocuk bana geldi sevdiğini falan söyledi
Acaba diyorum konser gününü beklesem mi ki? çoçuk sonuçta bizden bi devre büyük yani kulağına gitmeyebilir.konserde hakkımızda dedikodu yapılsa ne düşünürsün diye sormayı planlıyordum aslında.takıp takmadığını burdan anlayabilirim yani çocuğa çıkıyo musunuz diye gelenlere evet çıkıyrz ya da siize ne ya da hayır çıkmıyrz falan demesinden anlaşılabilir bana karşı ne hissettiği beni ne kadar taktığı.. CADIARZU

Saol tatlım yorumun için bu arada başka kişiden de öğrendiğime göre duyduklarım büyük ihtimal doğru.. kaydirigubbakcemile2 ve şok olacaksın biliyorum ama o kız benim şu an elde ettiğim çocuga bi aralar yazmış sanırım hatta teklif flan etmiş!! :oklava: oha dedim kız manyak daha önceden de başkalarına teklif ettiğini duymuştum.Tam bir şırfıntı ya allahım bu yaşta böyleleriyle muhattap olmak da varmış demek alsanaalsanasmile Bi de bunu çocuktan dinlicem bakalım.benim olayımda asla ben çocuga gitmedim çocuk bana geldi sevdiğini falan söyledi
Acaba diyorum konser gününü beklesem mi ki? çoçuk sonuçta bizden bi devre büyük yani kulağına gitmeyebilir.konserde hakkımızda dedikodu yapılsa ne düşünürsün diye sormayı planlıyordum aslında.takıp takmadığını burdan anlayabilirim yani çocuğa çıkıyo musunuz diye gelenlere evet çıkıyrz ya da siize ne ya da hayır çıkmıyrz falan demesinden anlaşılabilir bana karşı ne hissettiği beni ne kadar taktığı.. CADIARZU

kimse kendi hakkinda dedikodu yapilmasini istemez , onunda bu tarzda bi cvp verecegini dusunuyorum..

sen bilirsin konsezre 2 hafta var demissin o zamana kadar baskasindan duymayacagindan eminsen bekle hem ortamda rahat olr fln..
ama baskasindan duyma ihtimalinide goz ardi etme derim ben..
hem kiz bu cocugada teklif ettigine gore ondan hoslaniyo ve fesat biriyse aranizi bozmak icin elinden geleni yapar..dikkat et

Son düzenleme:
kimse kendi hakkinda dedikodu yapilmasini istemez , onunda bu tarzda bi cvp verecegini dusunuyorum..

sen bilirsin konsezre 2 hafta var demissin o zamana kadar baskasindan duymayacagindan eminsen bekle hem ortamda rahat olr fln..
ama baskasindan duyma ihtimalinide goz ardi etme derim ben..
hem kiz bu cocugada teklif ettigine gore ondan hoslaniyo ve fesat biriyse aranizi bozmak icin elinden geleni yapar..dikkat et

saol tatlım çok doğru şeyler yazmışsın katılıyorum ben de aynı böyle düşünüyorum.. :delphin:

Back