- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
Ya nasıl olacak bilmiyorum ? Vajinal olanı zor diye duydum .Değer yeterli ise vajinale gerek kalmaz.Ama karından için erken sanırım.
Değil ya korkmayın.Ya nasıl olacak bilmiyorum ? Vajinal olanı zor diye duydum .
1 hafta daha bekleyip karından ultrason mu yaptırsam :)Değil ya korkmayın.
En son kaçtı hcg? Ve ne zaman?1 hafta daha bekleyip karından ultrason mu yaptırsam :)
21 Aralık yani bu pazartesi 540 idi bugün yine yaptırdım ama sonuç yarın çıkacakEn son kaçtı hcg? Ve ne zaman?
Sağolun bilgi için bakalım artık nasıl olacak alışmam lazım bunlaraDoğum aşamasında vajinal pek çok işlem olacak malesef kendinizi rahat hissettiğiniz bir dr bulun ve bunları çok düşünmeyin. Acıyacak diye çekiniyorsanız ilişkiye girmekten çok daha kolay çünkü cihaza kayganlaştırıcı sürüyorlar anlamıyorsun bile.
Evet bu deperle gözükmez karından vajinal de belki. Bence de arkadaşın dediği gibi alışmaya çalışın.21 Aralık yani bu pazartesi 540 idi bugün yine yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak
Ben de çok gerilmiştim ama korktuğuna değmiyor emin ol canımSağolun bilgi için bakalım artık nasıl olacak alışmam lazım bunlara
Sağol canım iyi geldi söylediklerinBen de çok gerilmiştim ama korktuğuna değmiyor emin ol canım
Doğru diyorsun cnm sadece yanlış giden bişe olur diye korkuyorum ondan gitsem mi diye düşündümBen olsam 2 hafta daha bekler.
Gittiğimde kese ve kalp atışını bir arada alabilmek isterdim.
Pandemi zamanı sık sık gitmekten iyidir.
Hem de karindan görünür.
Doğru diyorsun cnm sadece yanlış giden bişe olur diye korkuyorum ondan gitsem mi diye düşündüm
21 Aralık yani bu pazartesi 540 idi bugün yine yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak
Canım sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini . Ya bu bilgiler iyi oldu aynen öyle yapayım şuan bi kanama pıhtılaşma falan yok bulantılarım var sadece bugün başladı kasık ağrımda geçti biraz daha sabredebilirim yarın yeni beta sonucumda çıkacak onu takip eder dediğin gibi o civarlara gelince giderimhayırlı olsuuunnnn
rabbim kucağına versin sağlıkla inşallah.
3000-4000 e ulaşınca karından görünüyor kese ama 4000 den önce zor demişti bana doktorum bizde şu an 6+1 iz bende 4. haftamda öğrendim vajinal baktı 2000 civarı net oluşmuş oluyor ve vajinalden görünüyor
kan pıhtılaşma gibi şüphen yok ise sabır edebiliyorsan hesapla 4000 e ulaşınca gidersin doktora eğer vajinal ultrason istemiyorsan ama güveniyorsan çekinme bence hem içerisinin sağlığını görmüş olur
zaten kayganlaştırıcı sürüyor ve ince bir makine merak etme korkulacak bir şey değil tatlım
amin canım benim inşallahCanım sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini . Ya bu bilgiler iyi oldu aynen öyle yapayım şuan bi kanama pıhtılaşma falan yok bulantılarım var sadece bugün başladı kasık ağrımda geçti biraz daha sabredebilirim yarın yeni beta sonucumda çıkacak onu takip eder dediğin gibi o civarlara gelince giderimçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?