• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum :( Gebelik hakkında

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Kızlar 4+5 hamileyim aile hekimine gittim vitamin falan verdi yarında İlk defa kadın doğuma gidicem ama korkuyorum vajinal ultrason yapmasından . Karından ultrasonda görür mü acaba bilmiyorum deneyimi olanlar paylaşabilir mi ? Dua edin herşey yolunda gitsin hayırlısı ile Rabbim herkese nasip etsin ben daha tam sevinip ailelere bile söylemedim burda o kadar çok olumsuz şey okudum ki . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Değer yeterli ise vajinale gerek kalmaz. 🤷🏻‍♀️ Ama karından için erken sanırım.

Doğum aşamasında vajinal pek çok işlem olacak malesef kendinizi rahat hissettiğiniz bir dr bulun ve bunları çok düşünmeyin. Acıyacak diye çekiniyorsanız ilişkiye girmekten çok daha kolay çünkü cihaza kayganlaştırıcı sürüyorlar anlamıyorsun bile.

Doğum aşamasında vajinal pek çok işlem olacak malesef kendinizi rahat hissettiğiniz bir dr bulun ve bunları çok düşünmeyin. Acıyacak diye çekiniyorsanız ilişkiye girmekten çok daha kolay çünkü cihaza kayganlaştırıcı sürüyorlar anlamıyorsun bile.
Sağolun bilgi için bakalım artık nasıl olacak alışmam lazım bunlara

Ben olsam 2 hafta daha bekler.
Gittiğimde kese ve kalp atışını bir arada alabilmek isterdim.
Pandemi zamanı sık sık gitmekten iyidir.
Hem de karindan görünür.

21 Aralık yani bu pazartesi 540 idi bugün yine yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak

hayırlı olsuuunnnn :anneadayı:

rabbim kucağına versin sağlıkla inşallah. :nazar:

3000-4000 e ulaşınca karından görünüyor kese ama 4000 den önce zor demişti bana doktorum bizde şu an 6+1 iz bende 4. haftamda öğrendim vajinal baktı 2000 civarı net oluşmuş oluyor ve vajinalden görünüyor

kan pıhtılaşma gibi şüphen yok ise sabır edebiliyorsan hesapla 4000 e ulaşınca gidersin doktora eğer vajinal ultrason istemiyorsan ama güveniyorsan çekinme bence hem içerisinin sağlığını görmüş olur

zaten kayganlaştırıcı sürüyor ve ince bir makine merak etme korkulacak bir şey değil tatlım

hayırlı olsuuunnnn :anneadayı:

rabbim kucağına versin sağlıkla inşallah. :nazar:

3000-4000 e ulaşınca karından görünüyor kese ama 4000 den önce zor demişti bana doktorum bizde şu an 6+1 iz bende 4. haftamda öğrendim vajinal baktı 2000 civarı net oluşmuş oluyor ve vajinalden görünüyor

kan pıhtılaşma gibi şüphen yok ise sabır edebiliyorsan hesapla 4000 e ulaşınca gidersin doktora eğer vajinal ultrason istemiyorsan ama güveniyorsan çekinme bence hem içerisinin sağlığını görmüş olur

zaten kayganlaştırıcı sürüyor ve ince bir makine merak etme korkulacak bir şey değil tatlım
Canım sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini . Ya bu bilgiler iyi oldu aynen öyle yapayım şuan bi kanama pıhtılaşma falan yok bulantılarım var sadece bugün başladı kasık ağrımda geçti biraz daha sabredebilirim yarın yeni beta sonucumda çıkacak onu takip eder dediğin gibi o civarlara gelince giderim 🌸çok teşekkür ederim

Canım sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini . Ya bu bilgiler iyi oldu aynen öyle yapayım şuan bi kanama pıhtılaşma falan yok bulantılarım var sadece bugün başladı kasık ağrımda geçti biraz daha sabredebilirim yarın yeni beta sonucumda çıkacak onu takip eder dediğin gibi o civarlara gelince giderim 🌸çok teşekkür ederim
amin canım benim inşallah

aklına takılan bir şey olursa seve seve yardımcı oluruz :anneadayı: :nazar: :KK51:

Back