• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum… Anksiyete

cans16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
3.487
2.888
63
28
Herkese merhaba yaşadığım şeyleri başka yaşayanlar var mı merak ediyorum bu belkide içimi rahatlatacak.. bundan yaklaşık iki ay önce çarpıntılarım ve resmen beynimin uyuşması şikayetiyle kardiyolojiye gittim 1 saat incelemelerde bulunda bakmadığı şey kalmadı ama hiç birşey çıkmadı ve anksiyete olduğunu söyledi.. çok düşük doz bir ritim düzenleyici yazdı ve onu kullanıyorum. Çok şükür çarpıntılar bitti ama şimdide ara ara resmen biri beynimi sıkıyor gibi hissediyorum bir hafta oluyor 2 hafta olmuyor bu ama garip bişey kulaklarımda anlımda gözlerimde bazen ensemde basınç hissediyorum ve bu beni daha çok endişelendiriyor bayılacak gibi hissediyorum ama hiç bayılmadım bu güne kadar. Bunları yaşayan var mı aranızda ?

Herkese merhaba yaşadığım şeyleri başka yaşayanlar var mı merak ediyorum bu belkide içimi rahatlatacak.. bundan yaklaşık iki ay önce çarpıntılarım ve resmen beynimin uyuşması şikayetiyle kardiyolojiye gittim 1 saat incelemelerde bulunda bakmadığı şey kalmadı ama hiç birşey çıkmadı ve anksiyete olduğunu söyledi.. çok düşük doz bir ritim düzenleyici yazdı ve onu kullanıyorum. Çok şükür çarpıntılar bitti ama şimdide ara ara resmen biri beynimi sıkıyor gibi hissediyorum bir hafta oluyor 2 hafta olmuyor bu ama garip bişey kulaklarımda anlımda gözlerimde bazen ensemde basınç hissediyorum ve bu beni daha çok endişelendiriyor bayılacak gibi hissediyorum ama hiç bayılmadım bu güne kadar. Bunları yaşayan var mı aranızda ?
Bende bayılacak mışım hissini yaşıyorum anksiyete bendede var aynı şekilde testler yaptırdım bir çok bölüme gittim birsey çıkmadı çözümde bulamadım bu şekilde yaşamaya devam ediyorum çocuğum oldu ikiye katlandı

Bende bayılacak mışım hissini yaşıyorum anksiyete bendede var aynı şekilde testler yaptırdım bir çok bölüme gittim birsey çıkmadı çözümde bulamadım bu şekilde yaşamaya devam ediyorum çocuğum oldu ikiye katlandı
Of gerçekten çok zor birde bebek düşünüyoruz bilmiyorum ya

öncelikle yaşadığınız şeylerin dozu artmadan psikoloğa gitmelisiniz. duruma göre sizi psikiyatriste yönlendirir. ömür boyu ilaç kullanacaksınız demek değil bu, grip olduğunuzda aldığınız basit bir ilaç olarak düşünebilirsiniz.
gebelerde güvenli ilaçlar var, içiniz rahat olsun.
muhtemelen aile hekiminiz bilgilendirme yapmıştır, bebek düşünüyorsanız folik asit takviyenizi ihmal etmeyin 💐

Su anda ilaclari braktim icin ayni seyler bende de var kulaklarimda basinc kafamda ensemde ve sanki kulaklarimda ses patlamasi c
çınlama.patlamasi.gibi anlatilmaz yani

mutlaka psikoloğa ya da psikiyatra gidin bence. Panik atak yaşamıştım benzer şeyller bu uyuşmalar ve kalbimin hızla çarpması bende de oluyordu

Back