Korkuyorum, adet dışı kanamam var

Geçen hafta ctesi günü adetimin 3. günüydü ve ben doğum kontrol hapıı kullanıyordum düzensizlikten dolayı doktorumun tavsiyesi ile yaklaşık 6 aydır.
Fakat bu hafta ilk 2 gün hapı içtim sonra içmeyi unuttum ve almaktan vazgeçtim 4 gün kullanmayı unutunca da.
Fakat adetim 5 gün önce son bulmuştu yani pazartesi bitmişti fakat az önce tuvalete girdiğimde koyu renkte cok sıvı olmayan yogun olan bir kanamam oldu. Bu neden olabilir?

İnternette baktım fakat net bişey yazmıyor rahim içi kanaması olabilir yazıyor.
Sizce neden olabilir? Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Yada dış gebelik düşük belirtisi gibi bişey olabilir mi bu ?

sorunun cevabi burada yatiyor aslinda,

dogum kontrol haplari kafaya göre pat diye birakilirsa hemde 2 gün ic sonra icme

böyle yapiyor..

dogum kontrol hapini 2 günde icip biraksan sonra 5 gün icerisinde adet olursun,bende ayni hatayi yaptim 1 ayda iki defa oldum

sonra belli belirsiz kanamalar tek sorun hapi yarida birakmamdi

Doğum kontrol hapı kullanırken böyle ara kanamalar olabileceğini demişti bana doktorum

Geçen hafta ctesi günü adetimin 3. günüydü ve ben doğum kontrol hapıı kullanıyordum düzensizlikten dolayı doktorumun tavsiyesi ile yaklaşık 6 aydır.
Fakat bu hafta ilk 2 gün hapı içtim sonra içmeyi unuttum ve almaktan vazgeçtim 4 gün kullanmayı unutunca da.
Fakat adetim 5 gün önce son bulmuştu yani pazartesi bitmişti fakat az önce tuvalete girdiğimde koyu renkte cok sıvı olmayan yogun olan bir kanamam oldu. Bu neden olabilir?

İnternette baktım fakat net bişey yazmıyor rahim içi kanaması olabilir yazıyor.
Sizce neden olabilir? Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Yada dış gebelik düşük belirtisi gibi bişey olabilir mi bu ?

Kanamam coktu dış gebelik ten kürtaj ve kist ameliyat i oldum ameliyat sonrası on gün birsey yok tu şimdi yine aşırı kanamam var korkuyorum yardimci olurmusunuz bnm gibi olan varmi

Back