Geçen hafta ctesi günü adetimin 3. günüydü ve ben doğum kontrol hapıı kullanıyordum düzensizlikten dolayı doktorumun tavsiyesi ile yaklaşık 6 aydır.
Fakat bu hafta ilk 2 gün hapı içtim sonra içmeyi unuttum ve almaktan vazgeçtim 4 gün kullanmayı unutunca da.
Fakat adetim 5 gün önce son bulmuştu yani pazartesi bitmişti fakat az önce tuvalete girdiğimde koyu renkte cok sıvı olmayan yogun olan bir kanamam oldu. Bu neden olabilir?
İnternette baktım fakat net bişey yazmıyor rahim içi kanaması olabilir yazıyor.
Sizce neden olabilir? Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Yada dış gebelik düşük belirtisi gibi bişey olabilir mi bu ?
Ara kanaman olabılır kormana gerek yok zaten dogum kontrol hapını bı alıp bı almamıssın unutmussun ıste her neyse hormon dengenı alt ust edıyosun bu durum gayet normal
Bıde ada cayı yesıl cay tuket gunluk ıkı bardagı kesınlıkle gecmesın
Hapı kullanma sebebın korunmak mı. Yoksa adet duzensızlıgımı ya da polıstıktık over fılan mı
Bıde sıgara kullanımımvar mı
Adet düzensaizliği için kullanıyordum en başta o amaçla vermişti doktor,sonra korunmak için kullanmaya başladık.
Evet sigara kullanıyorum ve şu sıralar aşırı kola tükettim. O yüzden olabilir mi. Bir de şey diyeceğim böyle afedersin ama yogun ve kahve gelmiş. Yani kurumuş kan gibiydi sanki.
Biz adetimin son günü adetim bitti sanıp eşimle birlikte olmuştuk fakat bitmemiş devam etti bi kaç gün daha sonra da böyle oldu
Enfeksiyon mu kaptım acaba, bilmeden davrandık. Ben de şimdi hapı kullanmaya devam ediyorum korktum gebe kalmak istemiyorum henüz
Pazartesi doktora gidersin.
Yada özellerde bugünde kadın doğumcu oluyor.
İhmal etme derim.
Doktorum kesınlıkle sıgara kullanımı olan kısılere zararı olucanı yıllar once soylemıstı zaten ılac prospektusunde de yazıyor
Adet duzenın ıcın sana cıvan percemı macunu tuket
Hemde ıyı gelıcektır
Her ılıskı sonrası dusa gırmeden once Ilıskı sonrası ıdrara cık enfeksıyon rıskın azalıyor
Bence enfeksıyonda olabılır derdım
Ama ılıskı sonrası olup hemde hapı duzensız kullanmana baglıyorm ben yaklasık 4 sene kllandım cunku
Bir de sık sık sistit oluyorum ben. Yaklaşık 8 ay önce bartolin apsesi operasyonu geçirmiştim ama üstünden çok geçti.
Geçen hafta ctesi günü adetimin 3. günüydü ve ben doğum kontrol hapıı kullanıyordum düzensizlikten dolayı doktorumun tavsiyesi ile yaklaşık 6 aydır.
Fakat bu hafta ilk 2 gün hapı içtim sonra içmeyi unuttum ve almaktan vazgeçtim 4 gün kullanmayı unutunca da.
Fakat adetim 5 gün önce son bulmuştu yani pazartesi bitmişti fakat az önce tuvalete girdiğimde koyu renkte cok sıvı olmayan yogun olan bir kanamam oldu. Bu neden olabilir?
İnternette baktım fakat net bişey yazmıyor rahim içi kanaması olabilir yazıyor.
Sizce neden olabilir? Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Yada dış gebelik düşük belirtisi gibi bişey olabilir mi bu ?
Anladım cok tesekkurler peki gebe kalma olasılığım nedir bu durumda, adetimin son günü birlikte olduk ve ben ilişkiden sonra hapımı içtim ertesi gün de içtim.
Diyorum ki acaba gebe kaldım da düşük mü oluyor 2 kez hap aldığım iin :s cok tecrübesizim bu konularda ve pek bilgim de yok.
Eşim şu an idrar testi almaya gittiÇocuk istemiyoruz şu sıralar ve maddi ve manevi olarakta hazır değiliz.
Umarım enfeksiyondur dediğiniz gibi şimdi 3 hafta bekleyeceğiz tekrar adetimin gelmesiniiBu enfeksiyonu ben bitkisel yolla nasıl atabilirim ?
sıstısıne fılan da cok ıyı gelır muhakka gunlk bıtkı cayı tuket ve ılıskı sonrası ıdrara cık
Doktorum kesınlıkle sıgara kullanımı olan kısılere zararı olucanı yıllar once soylemıstı zaten ılac prospektusunde de yazıyor
Adet duzenın ıcın sana cıvan percemı macunu tuket
Hemde ıyı gelıcektır
Her ılıskı sonrası dusa gırmeden once Ilıskı sonrası ıdrara cık enfeksıyon rıskın azalıyor
Bence enfeksıyonda olabılır derdım
Ama ılıskı sonrası olup hemde hapı duzensız kullanmana baglıyorm ben yaklasık 4 sene kllandım cunku
Merhaba canım varsayımlarla konuşulursa çok şey var ama ilacı duzensız kullanınca da ara kanama olabılıyor sana tavsıyem dogum kontrol hapını bırak adet duzensızlıgı ıcın dogal yollara basvur ben Yas.n adlı ılactan sonra 1 bucuk yıldır dusuk yapıyor hamıle kalamıyorum ama ılle de doktor yontemı dıyorsan ve hamılelıhgı dusunmuyorsan sanırım adetı duzenleyen hormonlu sprallerden var onlardan taktır umarım duzelır durumun ara kanamalar normalde polip yanı bır et parcasından da olabılıyormus hatta ara kanama ve adet duzensızlıgıne bıle yol acabılıyormus doktora mutlaka gıt ıhmal etme ıyı geceler.
Çok ama çok teşekkür eerim şu an evde adaçayı yok balli limonlu çay içtim hemen böyle olunca soğuyorum eşimden hiç birlikte olasım gelmiyor ya. Ama sağolsun hiç o da yardımını ilgisini eksik etmiyor. Hep problem çıkıyor benimle ilgili bir şekilde. Gecenin bu saati taa nereye test almaya gitti ben rahat edeyim diye. 1 hafta geçti üstünden daha belli olmaz diye düşünüyorum ama elimde olmuyor kötü bişey oldugunda bana hem de cinsellikten dogan bir problem de soguyorum cinsellikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?