Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kimi insanlar abartmayı sever hiçte öyle korkulu birşey değil. ben hiç hissetmedim. benim kızıma 7 aylıkken sonda taktılar bebek ağlamadığına göre gerisini sen düşün kaydirigubbakcemile2
Arkadaslar korkulcak hıc bısy yok,bıranlık bı hıs duyuyosunuz,kı oda can yakıcı degıl okadar,sadece bıraz yanma yapıyor,amelıyat snrasıda hıssetmıyosunuz bıle,hatta hıc cıkmasa ıstıyosunuz,rahat oluyo yanı:))ee kolay degıl amelıyatın hemen pesınden egılıp dogrulmak,ıyı oluyo o yonden:):)
Arkadaşlar vajina ile idrar yolu aynı değil. Vajinadan idrar gelmez.
yha kızlar ben hep doğum hikayelerini okuyorum herkes sonda takılan anı hatırlamak istemiyor.ne ki bu sonda yaffkafamçokkarıştı?belki içinizde gülenler olacak ya da amma da saf kızmıs diyenler yine de soracam.neremize takacaklar bu sondayı??kaydirigubbakcemile3
sadece ilk takarlarken m i acıo?nedense bana her tuvaletin gittiğinde yanacakmıs gibi gelio yada hareket ettiğinde falan??işte insan ön yargılı olunca korkuo herseyden tabi birde milletin abartarak anlattıkları hikayeler...