- 18 Eylül 2014
- 341
- 81
- 43
Başta herşey normal gidiyordu. normal doğum a hazırdım ve sağlığım zayifligim herşey normali gösteriyordu ..doğumdan bir hafta önce köydeydim ,kasık sancılarmi doğum sancısı sandim bayramın ilk günüydü. hastaneye gittik eşyaları alıp apar topar :) hastaneden daha çok var diye gönderdiler acilma bile yok dedi,tekrar köye kaynanamggle döndük. bir hafta sonra kendi evimdeyken gece su geliyor ama emin olamadım eşimi de uyndirmadim saat 3gibi felan sanırım ..aldırmadım .sabaha karşı kanamam oldu ama öyle böyle değil kesinlikle emin oldum sancım yoktu ama.esim köye kaynanami almaya gitti.hastaneye gittik gene. bir cm acilma var dedi doğuma hazırlayın dedidoktor..bana suni sancı verdiler.fitil ,daha birçok şeyden sonra .sancımi beklerken nst ye bağladılar derken ortalik kalabalıklastı ,doktorlar geldi hemsire bağırıyor kalbi durdu bebeğin fazlasını hatirlamiyorum . doktora ne oluyor ddddm bana oksijen veriyorlar,alttan üstten birşeyler yapıyorlar.neyse doktor bebek fitili kaldırmadı ameliyathaneyi hazırlayın acil dedi ,saniyelerle yarısıyorlardi..gittiğim hastane sadece doğum üzerine ,son gelen doktor yeni mezun bebeğimi kurtardı..başka biri vardı ameliyathane de doktor acil değil diye onu kaldirdi.aldılar ben ağlayarak çıkıyorum eşimi gördüm daha çok ağladım.kaynanam düşmüş yere anne mi aramış ağlayarak.babam annem korkmuşlar ya kızımiza ya bebeğe birşey oldu diye.ben ciktigim da herkes kapıdaydi.ben ümidi kestim ilk doğum um ama hicbirsey umrumda değildi.9 ay onu beklemiştim ,o benim kurtuluşm olacaktı.doğumda belden uyustum ,o sesi duyana kadar ağladım beni teselli eden biri vardı sürekli teselli ediyordu.neyse ki bir aglama sesi geldi dedim benim mi o ?şükür ki evet kelimesine bu kadar sevindim ..gosterdiler bir daha bir daha ağladım dışarı çıkardılar bebeği eşime vermişler herkes bana birşey oldu sanmış bende ciktim şükür. ve Rabbime şükür ki şimdi kucaggmda..O günü hiç unutamam ,ilktı ama zordu .Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ...:-( her baktığım da gözüm doluyordu bu zamana kadar.neyse çok uzattım zor doğum hikayem bu ,biraz karışık olsa da..