korkularınız varmı sizinde?

Merhaba arkadaŞlar benımde 3 ay sonra dÜĞÜnÜm var aynı korkular bende de var. Bır anda tÜm hayatım deĞıŞecek. En Çokta annemı daha az gÖrecek olmam ÜzÜyor benı. Rabbım kolaylıĞınıda nasıp eyler ınŞallah hepımıze..

canım hemşerim nereye gelin gidiosun.

canımcımmm önce doğum günü olayına el atayım bilmiyorumkismile
çocuk asker anladığım kadarıyla yani başında 40 bin tane dert vardır çocuğun. unutması normal. biz 10 yılı devirdiğimiz için artık sıkıldık her sene kutlama falan vazgeçtik valla, heralde birazda ruhsuzuz bu konularda :umursamaz:

günaydın kızlaar...
ıto'cum hatasını telafi edecek :))
Bu haftasonu inşallah burada aşkım çok mutluyum, ne kadar kızsamda seviyorum bu adamı :))

Bende aşığım bendeeee hemde deliler gibiii dün akşam bi kez daha aşık oldum nişanlımaaaa :asigim::asigim:

offf aşkımı öslediiiimmmm nese bu akşam konsere gidicez aşkımla zorla götürüorum ama nese
gideceğimiz konser türk halk müziği konseri olunca biraz istemeyerek gidio benmkisi :lepi:

bende geçtiğimiz pazar bikez daha aşıııkk oldum bitaneciğimeeee :asigim: çok güzelllllddddiiiiiiii :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…