• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

Kızlar bende
uyku seti
elk. süpürge
ütü+masa
battaniye
yatak örtüsü alıcam.
Mutfak eşyalarım tamam sayılır, günlük kaşık çatal alıcam sadece.
Aslında daha çok eksik var :((

Kızlaar bişe sorcem, dün akşamdan beri dargınımya hiçbir msjına cvp vermedim, arayıncada sinirli konuşup kapattım. Şimdi bişey sorcam msj atsammı acaba, aşkım desemmi...
Yoksa biraz daha trip atsammı??

ya canım senn doğum gününü nasıl unutur dicem ama yangına körükle gtmek istemiorum kötükedihüso
ama unutmamalıydı en azından msj çekip kutlamalıydı.
bilmiorum canım ya ben olsam baya bi trip atardım.kırılırdım

ooo dünden beri ne tripler attım, özür diliyo habire, 1 aydır plan yapıyorum ama bugün unuttum diyo.
Gerçektende plan yapıyodu biliyorum, zaten hayal kırıklığına uğratan o oldu.

ya canım benm bir aydr plan o gün için plan yapan bir insan ogün gelince nasıl unutur anlamıorum.
şu erkkleri hakketen anlayamıorum ben.
nese canım ya boşver fazla uzatma.aranız iice açılmasın

benimki böyle bişiy yapsa gözlerünü şişürürdüm he :)
ama gerek kalmazdı unutmaz oo :)
üzüldüm canım durumuna fazlada takma ne diyim

bu haftasonu geliyor :))
Malum askerya gelmesi zor, ama komutanından izin almış :))
Ya bende içimden gelerek hediye almıştım versemmiki acaba yaa :uhm:
Off unutması herşeyi berbat etti :((

ya kzlar şimdi kaynanam aradı ''kızım mutfak dolaplarının ölçüsünü almaya geliolar normal fırınmı alcan ankastremi ne bilim anne dedm ama normal alaırım herhalde dedim.neymiş şimdiki kullandıkları mutfak dolabına ek yaptırcaklarmış aynısı olucak yani.
onuda geçtim
''kzıım kapıları nasıl istiosun ben beyaz amerikan kapı düşünüodum diğerlernn modası geçti artık.sen nasıl istersn bende öle istiorum anne ama modeli falan nasıl dedm işte vercem ben siparişini dedi

:oklava: :oklava: :oklava:

ya şuan sinirimden yermde duramıorum

hadi dolapları anladık da kapıları görmem gerekmiomu yaa arkdaşlar

ay canım neden böyle şeylere takılıyorsunuz ya olmayanlar var burda ya :(
ooh senin sonuçta şükür et bence..ben şimdilik kiracı olucam mesela..

nişanlımı arıorum açmıo işi var herhalde.nie benm haberm yok nie benm kullanıcağım eşyaları ben görmeden siparişini veriolar bi işe kalkışıolar nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back