• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

--------------------------------------------------------------------------------

Canım söyleseydinya modeli görsem daha iyi olur diye...
Hemen vermeleri gerekiyomu, beraber baksaydınız

bişi diemedm ama sölicem gerekrse gider değiştttirirm
ya buzmana kadar durmuşlar şimdi mal kaçırır gibi hemen almaya kalkıolar
daha 3 ay var 1 hafta kayıbı olsun ne olcak yaaa

neslhşahcım bende kirada oturucam ama bide şöyle düşünelim.
Bu kız hayatının sonuna kadar o evde oturucak, beğenmediği takdirse, sonra değişirim diye bişey söz konusu olamaz çünkü küçük eşyalar değil bunlar. Bence insan zevkine göre düzenlemeli.

yeni ev alıcaz ama kimbilir ne zaman ya dolapları gerçekten annadım
ama kapıları görmem gerekio içime sinmesi gerekio
bilmiorum ben böle düşünüorum

sölicem nişanlımada bi açsa teli aramıoda yogun herhalde.ii oluo aramadğı şuan zaten.çooook siinrliimmm.çok fena konusurum yoksa

BEN BU YAZILANLARIN ÇOGUNU YENı OKUYORUM BENıM PC DEMı SORUN VAR ACABA.HAFTA SONU YAZILANLARI YENı GÖRDÜM. GERı KALDIM SıZDENN. ÇOK ŞEY KACIRMISIM. H.SONU TAKıP EDEMıYORUMKı:1no2:

pcdende sorun sana gelen maili aşgaıya kadar oku.birini kontrol etmezse digerlerinide bilgilendirmeyiz yazıyor canım

bu haftasonu geliyor :))
malum askerya gelmesi zor, ama komutanından izin almış :))
ya bende içimden gelerek hediye almıştım versemmiki acaba yaa :uhm:
Off unutması herşeyi berbat etti :((

yeni gördüm canım üzülme. O gelince sen hediyesine ver yinede kırıldığını belli et ama fazla uzatma bence. Sen hediyesini verirsen emin ol o kendini neden uttum diye daha çok suçlayacaktır. Bu ona yeter bence

anında haberdar olmak istersen abone ol..
sayfa başında seçeneklerden canım.. mailine gelir oki

arkadaşlar aşkımla konustum öle bişi olmas biz beğenmeden kmse bişe sipariş veremez ben onlara söledm zaten onlar sana yanlış sölmeişlerdr dedi.dolap işinide kounşucaz bu akşam.
aşkım benm bitane

bir yanım bir an önce evlenp sevdiğimle beraber uyuyup uyanmak onun yanında olmak bütün dertlermizi birlkte aşmak istiorum ama bir yandanda böle ii evlenme boşver diorum kendime.

Merhaba,
bende nişanlıyım 5 ay kaldı düğünüme ama bende zaman zaman korkular elbette yaşıyorum...

Nişanlılık zor ama evlilik daha zor bence bunun bilincinde evlenmeli insan ki ona göre katlanmalı bazı şeylere...:kahve:

Allahın dediği olur, Allah hiçbirimizi utandırmasın inşallah.kaydirigubbakcemile5

Back