korkularınız varmı sizinde?

slm kızlar yeni gelebildim, nasılsınız, herkese iyi haftalar dilerim.
Bugün doğum günüm ve sözlüm kutlamadı (
Çok üzgünüm, hemde ilk doğum günüm, hiç umrunda değil...

heeepppppiiiiyyyy bböööörrrttttdddeeeyyyyy tttuuuuuu yyyuuuuuu
heeepppppiiiyyyy bböööörrrtttttddeeeeyyyyy tttuuuuuu yyyuuuuuu

opuyorumnanaktan

üzülme tatlım süpriz yapacaktır bekle bakalım

canım sabırlı ol yaaa.
sende benm gibi hemen kendini üzüosun.ben sevgililer gününde sabırsızlığım yüsünden mahvettm herşeyi kaydirigubbakcemile3 ama şu erkeklerde yapıcaksa bi süprz günün sonuna saklıolarya deli oluorum

nese canım sabret biraz daha

sinir şey ağlattı beni yaa, hiçbişey demicem zaten.
Aslında sözlümde öyle durup durup öyle bir sürpriz yapıyorki şaşırıp kalıyorum, ummadığım beklemediğim şeyler yapıyor.
Ama bugün için hiç umudum yok nedense, çünkü böyle konulara pek önem vermiyor, haftaya gelmeyi düşünüyorum dedi, eminim geleceği zaman hediyesini getirecektir, ama gelene kadar da bişey yapacağını zannetmiyorum (
Kapriste yapmak istemiyorum, çünkü sırf ben istiyorum diye bişeyler yapsın istemiyorum, içinden gelerek yapsın istiyorum.
Aslında bunları şimdiden gösterdiği iyi oluyor, evlilikten sonra değişti demem, önceden de odundu hala odun derim en azından (

doğum günün kutlu olsun canım üzülme belki gelince güzel bir süprizi vardır sana.yani öyle ümid ediyorum en azından.

canım ya nie ağlıosnki dicem ama.diyemiorum çünkü anlıorum seni.bende çoooook ağlamıştım senağlama
hem bak ne diosun hiç beklemedğin bir anda süprizler yapıomus belkide yne aynı şeyi yapıcak.baştan seni üzerek ümitsizliğe düşmeni sağlıo sonrada büyük bir süprzle karşına çıkıcak yada ne bilim onun gibi bişiler.

güzelim erkekler böle çünkü.ben bunu annadım. alsanaalsanasmile

cimcimecim doğum günün kutlu olsunzemuszemus
sağlıkla mutlukla nice yıllara inşllh
sözlünde arar belki cnm ya da yoğundur unutmuştur takma kafana

yok bee, gece msj attı, sabah ben günaydın dedim, spordaymışlar 2 saat sonra günaydın msjı attı (
Alacağı olsun onun, bide bana özle günlere ne çok öenm verdiğimi biliyo (

cimcicem üzülme ya baktın bişi yapmadı unuttu aynısnı sende ona yaparsın unutmus gibi davranırsın.nasıl olumos görsün.şahsen ben öle yapıcam :jeyyar:

bide geçenlerde hediye almıştım ona gelince verecektim (
Çikolatayı çok seviyor, kutunun içine çikolata koyacaktım, hayallerimde gitti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…