• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

[tatlım bunun gibi daha bissürüsü var nikahşekerimiz.com diye bir site var harika şeyler var biz bunu seçene kadar canımız çıktı.ama bunu beğendiysen tabiki alabilirsin ne mutluki bana beğenmişsin
/QUOTE]

tşk ederm canım bakim bi neler varmış

Bu linkten bakabilirsin canım .. Hatta nişanlımın fotosuda var *** NiSa YksL ***'s gallery

çok güzel canım hepsi ii iş çıkarmışın yerimseniben

[tatlım bunun gibi daha bissürüsü var nikahşekerimiz.com diye bir site var harika şeyler var biz bunu seçene kadar canımız çıktı.ama bunu beğendiysen tabiki alabilirsin ne mutluki bana beğenmişsin
/QUOTE]

tşk ederm canım bakim bi neler varmış

çok güzel canım hepsi ii iş çıkarmışın yerimseniben

Teşekkürlerr hepsi yok zaten burda arada aklıma geldikçe yüklüyorum :1rolleyes:

ay asker yolumu bekliyosun..,allah kavuştursun senin yaş kaç canım

evet hemde 2 asker :(
Kardeşim yarın Hakkari'ye gidiyor usta birliğine, sözlümde Edirne Keşan'da gerçi sözlüm çok rahat sürekli telefon ve msnde görüşüyoruz ama yüzyüze görüşemiyoruz yaa çok özlüyorum onu...

Asker yolu muuu zor işşş Allah kolaylık wersinn fisfisfis

Amiinn...Umarım kardeşimde hemencecik bitirip döner, şuan sözlümden çok onu düşünüyorum. Çünkü gittiği yer pek iyi değil

uf bilirim bende bekledim..ama şafak 0 oluyorya çok hoş oluyor ozaman
benim kardeşimde haftaya kayseriye gidiyor..üzülüyorum..acemilik onunki

ıyimiş kayseri yaa, oradan doğuya gitmez merak etme.
Bide annem kardeşin gelmeden düğün yapmam diyo, kardeşimde seneye martta gelecek, sözlümde pek uzatmak istemiyor, bizim işler baya karışık anlıcanız.

Back