üzüldüm snn adına canım ama nişanlın seni seviorsa ve değer veriorsa gerisi boş.parayla olucak işler zamnla olur.Kızlar slm.
Bu kadar güzel bir konu olabilir ancak tebrikler.
Benim okadar sorunum varki aslında ama korkularımı nişanlım bastırıyo galiba.Nişanlıma güvenmekten başka çare bulamıyorum.Tanışmamızda beraberliğimizde hiçbir sorun yoktu, taki aileler isteme için tanışana kadar. ıstemeyle benim korkularım başladı, Ailelerin adetleri uymadı, biraz oldu bittiye getirdiler herşeyi,nişanda dahil hiçbirşey istediğim gibi olmadı.bakalım düğün ve ev kurmada neler yaşarız.
Bütün sorunları kapatan nişanlımın iyi niyeti ve beni sonsuz sevdiğine önemsediğine beni inandırması
üzüldüm snn adına canım ama nişanlın seni seviorsa ve değer veriorsa gerisi boş.parayla olucak işler zamnla olur.
canım benm nişanlımla ve ailesyle bir sorunm yok şimdilik.herşey güzel gidior her istediğimi yapmaya çalışıolar ve yapıolarda.ama benm sorunum korkularım evlilk sonrası korkularım.
Canım bizdeki sorunda aynı aslında, şuanda problem yok.yani herşey benim istediğim gibi oluyomuş görünüyo.yani çok güzel gidiyo herşey ama bu içler acısı çünkü evlendikten sonra bunun yok olacağından eminim.
ailesi umrumda değil nişanlım şuanda davrandığı gibi kalsın başka birşey istemem
benimde korkularım vardı.ıster istemez insan evlenmeden önce bambaşka bir psikolojiye giriyor,ama eğer sevgisinden eminsen,kötü huylarınıda bilip,onlarla başa çıkabilirm diyorsan,(ki hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ) o zaman hiç korkmaya gerek yok.Evlendikten sonra nasılsa,şimdi de aynı,hatta daha da iyi,çünkü birbirine daha çok bağlanıyorsun,evlendikten sonra herşey daha güzel oluyor.
ya ne bilim hçi gtmek istemiorum anne evnden şidi herşey çok güzelle ve gelnce annemn evde olduğunu bliorum.biraz gecksn hemen arıorum annemi.ama evlennce offf bilmiyorumkismile
Kızlar slm.
Bu kadar güzel bir konu olabilir ancak tebrikler.
Benim okadar sorunum varki aslında ama korkularımı nişanlım bastırıyo galiba.Nişanlıma güvenmekten başka çare bulamıyorum.Tanışmamızda beraberliğimizde hiçbir sorun yoktu, taki aileler isteme için tanışana kadar. İstemeyle benim korkularım başladı, Ailelerin adetleri uymadı, biraz oldu bittiye getirdiler herşeyi,nişanda dahil hiçbirşey istediğim gibi olmadı.bakalım düğün ve ev kurmada neler yaşarız.
Bütün sorunları kapatan nişanlımın iyi niyeti ve beni sonsuz sevdiğine önemsediğine beni inandırması
kendimi görüyorum sanki sende benmiyim acaba deyip nickine baktım yok degilmişim.bazen korkuya kapılıyor.böyle iyi acaba evimden hiç ayrılmasammı diyorum.bazende bir an önce evleneyim çok seviyorum diyorum uzadı bile diye düşünüyorum.benimde nişa oldu bittiye geldi biraz sorun yasadık.nişan hiççççç istediğim gibi olmadı hatırlamak bile istemiyorum.düğünümde öyle olurmu diye çok korkuyorum.dedim ya ama genel itibariyle güzel gidiyor.ama insan ister istemez korkulara kapılıyor.
işte benim hikayem bu kadar kızlar.bu arada nişanlın nasıl derseniz dünya tatlısıdır benim sevgilim, bu hareketlere oda çok kızdı ama çoğundada yapacak birşey yoktu zaten,nişanlım dışarda büyümüş aileden uzakta pek bilmez adet falan. açıkçası birazda ben ona anlatmadım bunların çoğunu. huzurunu kaçırmayayım diye. boşverdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?