• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularimdan nasil kurtulabilirim

hulya4106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
2
0
1
48
Slm arkadaslar yeni uyeyim sizlerle paylasmak istedigim konu korkularim herseyden korkuyorum mesela gokgurultusu evde aksamlari yanliz kalmaktan her hangi ani seslerden ozellikle kedi ve kopeklerden cok korkuyorum ve bu korkularim yuzunden esimle tartismalarimiz cok oluyor hem kendimi hem esimi cok bunaltiyorum yagmur yagdigi zaman kendimi kapali yerlere kapatiyorum yani gokgurultusu oldugu zamanlarda kalbim durcak gibi oluyo yenemiyorum dr gittim ilac verdi az kullandim zaten kiloluyum daha fazla kilo aldim ne yapicagimi bilmiyorum yardimlariniza ihtiyacim var tesekurler simdiden

canim eminim senin bu korkularin ozguvenini kaybetmenede neden olmustur ve buda esinle aranizda sorunlara yol acar bu kadar korkma herseyden.unutmaki hersey Allahtan.yani sen yalniz olmasan yaninda biri olsa bile basina gelecek sey degismez kaderinde ne varsa o olur.o yuzden bence kendinide esinide bunaltma bu hayat size bir kez daha verilmeyecek...

Sanırım korksan da üstüne gitmekten başka çaren yok canım.

Back