- 24 Aralık 2014
- 5.170
- 6.969
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Şöyle başlayayım evliliğimin 1 yıla yakın zamanı vajinismus ile geçti tedavi oldum.Tedaviden 2 ay sonra hemen hamile kaldım bebeğimi kaybettim 3 ay sonra tekrar hamile kaldım pıhtılaşmadan şüphelendi doktorum oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı. Şu an 7 aylık hamileyim doğuma az kaldı ama 7 ay bana hiç kolay geçmedi sürekli evhamlandım bu bebeğimi de kaybeder miyim öyle mi böyle mi korkusu had safhada.Çevremde kimi duysam sezaryen olmayı hiç isteme normali dene diyor gittiğim hastanede ikisi doğum da aynı fiyat.Bende doğumdan korkmak değil de içeride bebeğin kalp atışı duracak ya da oksijensiz kalacak sıkışıp kalacak korkusu çok baskın iğne doğumdan 24 saat önce bkrakılıyor ya o 24 saat içinde doğmazsa pıhtı atarsa diyorum kafam çok doldu her kafadan başka ses çıkıyor.Bana kalsa direkt sezaryen diyeceğim günümü doldurup günlerce beklemek beni korkutuyor ama ya çevrem haklıysa sezaryen cidden zorsa pişman olursam ağrıdan sızıdan bebeğimle ilgilenemezsem gerçekten em kolayı normal doğumsa diyorum.Vajinismus geçmişim de var muayeneydi oydu buydu derken hortlar diye ödüm kopuyor.Doktorum daha fikir vermek için erken diyor bende vajinal varis varmış o ilerlerse normal yaptıramam diyor siz benim yerimde olsanız bu kadar evhamlı olsanız yine de normali dener miydiniz ?