- 20 Mart 2019
- 12
- 7
- Konu Sahibi sudaacancicek
insanlar neden yuva kurmuş insanların yuvalarını bozmak isterki ve bu neden hep anneler ve kız kardeşler olur ki ?eşimle 3 yıl oldu evleneli severek evlendik ve birlikte iken herşeyden keyif alıyorduk taki eşimin annesi ve kız kardeşi hayatımı alt üst edene kadar kayınvalidem nazlı yetişmiş biri kayınbabam onu el üstünde tutar oğulları ve tek kızı var oğulları alıp maaşlarını ona vermişler yıllar boyunca ben merkezli .ben ailesini tanımadan evlendim tanıştıranlar yoğurdumuz eşki demedi ki eşimi görünce nasip dedim kayınvalidem daha nişanlı iken annemin yanında bana öğüt ayağına göz dağı veriyordu başlarda anne kız gibiydik yani ben öle sanıyordum görümcem kıskançlık olayına girene kadar eşim benimle birlikte ilkleri yaşadı ilk hediye doğum günü beraber yaşadık ailesi de sürekli bir yere gitsek bir etkinlik yapsak arar olay çıkarırdı bu görümcem sayesinde olurdu son 1 yılda hepten kötü davrandılar şikayet etmeler her pazar çalıştığımız halde erken arayıp oraya gitmeler ben onlara kesinlikle saygısızlık yapmadım elimden geleni yaptım .kaynananmın bütün abraba çevresi gelinlerinin yanlarında övgü ile bahsederler benden onlara gidince kendi evim gibi temizlerim yardım ederim ailem nasılsa öle olsun istedim ama olmuyor eşimin yanında azarladılar hakaret ettiler ağzımı açmadım eşim farkındayım der ama susardı hamile iken annesinin bir yalanı yüzünden eşim ilk defa elini kaldırdı evi terk etmek istedim yapamadım aradan zaman geçti olaylar daha ağır hal aldı doğum yaptım daha 40 çıkmadan yine ağır tartıştık çocuğumu alıp evden gittim boşanmak üzere karar aldım özürler aflar barıştık beni seviyor biliyorum çünkü biz hiç para eşya yada başka bişey için kavga etmedik ne zaman annem dese olay çıkıyor görüşmüyorum onlarla o kadar canımı yaktılar ki adlarını duymak istemiyorum benle barışmak istediler herşeyi yaptıklarını anlattım gözümün içine baka baka yalan söylediler inkar ettiler eşim barıştık sanıp seviniyor ama şuan daha tehlikeli oldular eşimin yanında iyi davranıyolar sanki kötü benim onlar beni seviyormuş gibi ama bişey oluyor eşim durduk yere emrivaki yapıp olay çıkıyor onların yüzünden yuvamı yıkmak istemiyorum nasıl davranacam bilmiyorum her yolu denedim affedemiyorum onları eşim annem dese elim ayağım titriyor