Korku ve endişe

papatya _fal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
64
1
28
Geceleri çok sık uyanıyorum ve olumsuz düşünceler içinde oluyorum misol 100 mg kullanıyorum .Hep bir korku endişe duyuyorum .

Bir de karaciğer enzimlerinize, hormonlarının baktırmanızı tavsiye ederim.

Yatmadan bir saat önce tv telefondan uzak durun. On dakikalık bi esneme nefes egzersizi meditatif bir etki yapar ayrıca ben kafam çok dolu olduğunda güzel sürükleyici bi kitap açıyorum sesli kitaptan. Ondan başka düşünce kalmıyor kafamda

Hiç magnezyum kullanmayı denediniz mi hem rahat uyutur hemde psikolojinize iyi gelir.
Merhaba konu sahibine ayip olacak kendisinden ozurdilerim ama ben size sorayim hamileler kullansa olurmu bende hem migren var hemde olumsuz dusunceler endise korku bendede var sadece dogum hamilelik degil hep genel olarak var yani

Merhaba konu sahibine ayip olacak kendisinden ozurdilerim ama ben size sorayim hamileler kullansa olurmu bende hem migren var hemde olumsuz dusunceler endise korku bendede var sadece dogum hamilelik degil hep genel olarak var yani
Tabiki kullanabilirsiniz. Bana hamileyken Doktorum kullandırıyordu. Siz kendinize uygun olanı kullanın. Doktorunuza mutlaka danışın ama..

X