- 5 Ekim 2024
- 117
- 5
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Geceleri çok sık uyanıyorum ve olumsuz düşünceler içinde oluyorum misol 100 mg kullanıyorum .Hep bir korku endişe duyuyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede vardı hemde aşırı kötü artık dayanamıyordum birgün aşık oldum herşey düzeldiGeceleri çok sık uyanıyorum ve olumsuz düşünceler içinde oluyorum misol 100 mg kullanıyorum .Hep bir korku endişe duyuyorum .
Bendede vardı hemde aşırı kötü artık dayanamıyordum birgün aşık oldum herşey düzeldi
Merhaba konu sahibine ayip olacak kendisinden ozurdilerim ama ben size sorayim hamileler kullansa olurmu bende hem migren var hemde olumsuz dusunceler endise korku bendede var sadece dogum hamilelik degil hep genel olarak var yaniHiç magnezyum kullanmayı denediniz mi hem rahat uyutur hemde psikolojinize iyi gelir.
Tabiki kullanabilirsiniz. Bana hamileyken Doktorum kullandırıyordu. Siz kendinize uygun olanı kullanın. Doktorunuza mutlaka danışın ama..Merhaba konu sahibine ayip olacak kendisinden ozurdilerim ama ben size sorayim hamileler kullansa olurmu bende hem migren var hemde olumsuz dusunceler endise korku bendede var sadece dogum hamilelik degil hep genel olarak var yani
merhaba magnezyum değerim tahlil sonucumda normal çıktı. bende aşırı yorgunluk var. sağlıklı besleniyorum ama bu yorgunluğum kas ağrım geçmedi, özellikle sabahları oluyor bu durum. değerim normalken magnezyum kullansam sorun olur muHiç magnezyum kullanmayı denediniz mi hem rahat uyutur hemde psikolojinize iyi gelir.
Aslında kan hücrelerinden değerlere bakmaları lazımmış. Magnezyum Malat size iyi gelecektir. Annemin diz ağrılarına bile iyi geldi.merhaba magnezyum değerim tahlil sonucumda normal çıktı. bende aşırı yorgunluk var. sağlıklı besleniyorum ama bu yorgunluğum kas ağrım geçmedi, özellikle sabahları oluyor bu durum. değerim normalken magnezyum kullansam sorun olur mu
magnezyum değerim kan tahlilimde normal görünüyor. kullansam bir şey olmaz değil mi? kan hücrelerinde bakmayı ilk defa duydum. teşekkür ederimAslında kan hücrelerinden değerlere bakmaları lazımmış. Magnezyum Malat size iyi gelecektir. Annemin diz ağrılarına bile iyi geldi.