- Konu Sahibi AdayAnneyim
Merhabalar anneler,
nasil yazacagimi veya nasil kendimi anlatacagimi bilmiyorum ama bu lohusalikla mi alakali bir$ey bilmiyorum payla$mak istedim.
Bebegim dogali 2 hafta oluyor ve evde yalniz kaldigimda bende bir korku ba$liyor yani sanki bir$eyler ters gitcek bebegimle ilgilenemeyecekmi$im gibi o aglayinca susturamayacakmi$im gibi...
Bilmedigim bir slklntl...![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ben yalnizim yanimda kimse yok e$im ak$am i$e giden ve gece gelen birisi Allah'tan saatleri öyle gece uyumak bilmediginde e$im eve gelmi$ oluyor ve onun biraz kucagina alip bebegin gazini çikarmasi veya o an ihtiyacim olan herhangi bir$eyi bana getirmesi bile içimi rahatlatiyor...
Ha, kötü bir$eyler oluyormu? Hayir olmuyor ama içimde o farkli hissi kaybedemiyorum anlamadim gitti.![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Bir de hergün hergün her$ey ayni gidiyor... yatiyorsun bir agit sesiyle uyaniyorsun bebeginin altini temizliyorsun, emziriyorsun, gazini çikariyorsun, yatiriyorsun, ...
Firsat bulabilirsen uyanmazsa yatiyorsun.
Hep böyle mi gidecek? Içinizden " Eeeh, annelik öle kolay bi$ey degil ali$caksin!" felan diyenleriniz olabilir. Bende kolay oldugunu dü$ünmüyordum zaten sirf bu yüzden hep bekledim 30uma girmeden de çocuk sahibi olmak istedigimden hamile kaldim zamani geldi artik diye ama bazen bunalima giriyorum sanki.![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Örnegin hep böle mi olacak? Kipirdamaya korkuyorum gözüm saatte kaçta yatirdim, kaçta kalkti, kaç saat uyumali, kaçta kalkmali?.. bunlarin hesabini yapiyorum.
Ilerde ben çali$cam, zaman olcakki birlikte di$ari ali$veri$e veya biryere gitmemiz gerekecek ozaman napacam? Nasil uyku saatlerine mi denk getiricem hadi düzenini bozarsam? Uykusu felan kari$irsa ozaman ne olcak?....
2hafta olmu$ $imdiden pes mi ediyosun felan diyenleriniz olmasin sakin.
nasil yazacagimi veya nasil kendimi anlatacagimi bilmiyorum ama bu lohusalikla mi alakali bir$ey bilmiyorum payla$mak istedim.
Bebegim dogali 2 hafta oluyor ve evde yalniz kaldigimda bende bir korku ba$liyor yani sanki bir$eyler ters gitcek bebegimle ilgilenemeyecekmi$im gibi o aglayinca susturamayacakmi$im gibi...
Bilmedigim bir slklntl...
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ben yalnizim yanimda kimse yok e$im ak$am i$e giden ve gece gelen birisi Allah'tan saatleri öyle gece uyumak bilmediginde e$im eve gelmi$ oluyor ve onun biraz kucagina alip bebegin gazini çikarmasi veya o an ihtiyacim olan herhangi bir$eyi bana getirmesi bile içimi rahatlatiyor...
Ha, kötü bir$eyler oluyormu? Hayir olmuyor ama içimde o farkli hissi kaybedemiyorum anlamadim gitti.
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Bir de hergün hergün her$ey ayni gidiyor... yatiyorsun bir agit sesiyle uyaniyorsun bebeginin altini temizliyorsun, emziriyorsun, gazini çikariyorsun, yatiriyorsun, ...
Firsat bulabilirsen uyanmazsa yatiyorsun.
Hep böyle mi gidecek? Içinizden " Eeeh, annelik öle kolay bi$ey degil ali$caksin!" felan diyenleriniz olabilir. Bende kolay oldugunu dü$ünmüyordum zaten sirf bu yüzden hep bekledim 30uma girmeden de çocuk sahibi olmak istedigimden hamile kaldim zamani geldi artik diye ama bazen bunalima giriyorum sanki.
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Örnegin hep böle mi olacak? Kipirdamaya korkuyorum gözüm saatte kaçta yatirdim, kaçta kalkti, kaç saat uyumali, kaçta kalkmali?.. bunlarin hesabini yapiyorum.
Ilerde ben çali$cam, zaman olcakki birlikte di$ari ali$veri$e veya biryere gitmemiz gerekecek ozaman napacam? Nasil uyku saatlerine mi denk getiricem hadi düzenini bozarsam? Uykusu felan kari$irsa ozaman ne olcak?....
2hafta olmu$ $imdiden pes mi ediyosun felan diyenleriniz olmasin sakin.