• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku bipolar hastalik korkusu

Hayatha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
9
2
1
34
Merhabalar , su aralar cok korkuyorum bipolar bozuklukmu var diye.
6 aydir zooloft kullaniyorum 50mg
Depresyon , panik atak icin yazdi doktorum.
Ama.ben yine bi cökkünlük hissediyorum ve korkularim cok bipolarmiyim hic gecmeyecekmi diye kendimi bitirdim buna benzer seyler yasayan varmi nasil bas ediyorsunuz 2 cocugum var evliyim ve esimle bu komulari.asla.konusamiyorum anlamiyor beni o yüzden napacagimi.sasirdim
Artik depresyondan kurtulmak.istiyorum basaran varmi?
Lütfen ciddi anlamda anlayip cevap verirseniz sevinirim.
Tessekürler

Endişe haliniz akıllara bipoları değil anksiyeteyi getiriyor. Hem bipolar olsanız ne olacak? Ben senelerdir bipolarım. Çalışıyorum, evliyim, hayatımı düzenimi kurdum. Korkulacak bir şey yok.

Merhabalar , su aralar cok korkuyorum bipolar bozuklukmu var diye.
6 aydir zooloft kullaniyorum 50mg
Depresyon , panik atak icin yazdi doktorum.
Ama.ben yine bi cökkünlük hissediyorum ve korkularim cok bipolarmiyim hic gecmeyecekmi diye kendimi bitirdim buna benzer seyler yasayan varmi nasil bas ediyorsunuz 2 cocugum var evliyim ve esimle bu komulari.asla.konusamiyorum anlamiyor beni o yüzden napacagimi.sasirdim
Artik depresyondan kurtulmak.istiyorum basaran varmi?
Lütfen ciddi anlamda anlayip cevap verirseniz sevinirim.
Tessekürler
Merak etme bende bunları çok yaşadım şükür şimdi depresyon ilacı felan almıyorum major depresyondu benimki bipolarmı olacam diye bende çok korkmuştum anksiyete seninki biraz

Endişe haliniz akıllara bipoları değil anksiyeteyi getiriyor. Hem bipolar olsanız ne olacak? Ben senelerdir bipolarım. Çalışıyorum, evliyim, hayatımı düzenimi kurdum. Korkulacak bir şey yok.
Cevap verdiginiz icin tessekürler. Bilmiyorum korku halindeyim bu hastaliktan cok korkuyorum dün mesela kendimi iyi hisettim ve aradan 1 saat gecti tekrar korku basladi bu kez kesin nipolar karma dönemi dedim korkudan uyuyamadim 2 cocuk annesiyim nasil bas edicem gecicimi bU durum diye korkuyorum

Merak etme bende bunları çok yaşadım şükür şimdi depresyon ilacı felan almıyorum major depresyondu benimki bipolarmı olacam diye bende çok korkmuştum anksiyete seninki biraz
Benim depresyon tehsisi konuldu ama tekrarliyor en son 6ay önce tekrarladi simdi ilaca ragmen kötü hisediyorum kendimi cünkü coook korkuyorum bipolar olmaktan
Siz bir kez mi gecirdiniz major Depresyon. Tekrarladimi korkulari nasil yendiniz bipolar korkusunu

Benim depresyon tehsisi konuldu ama tekrarliyor en son 6ay önce tekrarladi simdi ilaca ragmen kötü hisediyorum kendimi cünkü coook korkuyorum bipolar olmaktan
Siz bir kez mi gecirdiniz major Depresyon. Tekrarladimi korkulari nasil yendiniz bipolar korkusunu
yoo bikaç defa geçirdim major depresyon merak etme delirecem diye korkanlar delirmiyor bana bunu hoca söylemişti aynısı bendede oldu sabahın 7 sinde doktoru arıyordum ben fenayım diye ilaçlarımı düzenli kullandım şükür şimdi hiç bişey kullanımyorum 10-15 yıldır hayatın akışına bıraktım kendimi rahatla derin nefes al ve emin ol geçecek tecrübeyle sabit belki ilacının dozu artırılabilir benimde öyle olmuştu

Siz bir kez mi gecirdiniz major Depresyon. Tekrarladimi korkulari nasil yendiniz
yoo bikaç defa geçirdim major depresyon merak etme delirecem diye korkanlar delirmiyor bana bunu hoca söylemişti aynısı bendede oldu sabahın 7 sinde doktoru arıyordum ben fenayım diye ilaçlarımı düzenli kullandım şükür şimdi hiç bişey kullanımyorum 10-15 yıldır hayatın akışına bıraktım kendimi rahatla derin nefes al ve emin ol geçecek tecrübeyle sabit belki ilacının dozu artırılabilir benimde öyle olmuştu
Cok tessekür.ederim öyle bir korku ki bu anlatilmiyor ya öyleysem ya delirirsem diye ya ömür boyu böyle yasarsam gecmez ise bu korkularla baa etmek cok zor
Siz nasil basardiniz ilacsiz bir sekilde yasamaya bende kurtulmaI cok istiyorum

Siz bir kez mi gecirdiniz major Depresyon. Tekrarladimi korkulari nasil yendiniz
Nasil basardiniz ilacsiz uzun bir süre ilacsiz tebrik ederim banada yardimci olurmusunuz paylasirmisiniz nasil atlattiniz

Nasil basardiniz ilacsiz uzun bir süre ilacsiz tebrik ederim banada yardimci olurmusunuz paylasirmisiniz nasil atlattiniz
valla canım hayatın akışına kapılınca gitti şükür ev çocuk iş derken yani depresyon lüks oldu birazda boş durmaktan üretememekten galiba bunalıma girmişim arkadaşlarımla görüşmeyi artırdım gezdim bişeylerle uğraştım örgü temizlik yemek lütfen sakin ol ve kendini sıkma bana doktor aynı bunu demişti emin ol ben kafayı yiyecem deliriyorum diyerek gelen kimse delirmedi diye

aslında seni sıkıntıya sokan saçma fikirler benim ailemdede bipolar olan var ben ondan etkilendim bendemi olacam diye ama baktım diğer kardeşlerimde var onların böyle bi korkusu yok demekki herkes bipolar olacak diye bi kaide yok kendimde delilik bipolar belirtileri aradığım yoğun bi dönem vardı kendime zehir etmiştim hayatı sınavlara girdem memur oldum çalıştım evlendim kızım var şükür şimdi hayat koşturmacası insanı alıp götürüyor üstelik çok sorunlu bi evliliğim var bu durumda ben kafayı yemiyorsam kolay kolay yemem o zamanki şeylere şimdi gülüyorum

birde kesinlikle artık bu hastalığı araştırıp durmayacaksın ve seni sıkacak panikletecek konuları okuma gerek yok herkesin bünyesi genleri farklı bendemi şu olacam bendemi bu olacak mesela şunu söyleyim beynimize günlük yüzlerce saçma fikir gelirmiş ama beyin bunları süzermiş üstünde durmazmış sen bunlara takılmaya başladıkça bu defa süzgeçten geçmeyip beynini meşgul etmeye başlıyor bana doktor eğer günlük aklımızdan geçen saçma fikirlere takılsak oohhhoo zaman yetmez demişti

Cok te
birde kesinlikle artık bu hastalığı araştırıp durmayacaksın ve seni sıkacak panikletecek konuları okuma gerek yok herkesin bünyesi genleri farklı bendemi şu olacam bendemi bu olacak mesela şunu söyleyim beynimize günlük yüzlerce saçma fikir gelirmiş ama beyin bunları süzermiş üstünde durmazmış sen bunlara takılmaya başladıkça bu defa süzgeçten geçmeyip beynini meşgul etmeye başlıyor bana doktor eğer günlük aklımızdan geçen saçma fikirlere takılsak oohhhoo zaman yetmez demişti

Cok tessekür ederim korkudan tüm günüm zehir oluyor cocuklarimun yüzüne gülüp arkasundan agliyorum cok korkuyorum bu hastaliktan cok ve busefer uyku bozuklugu yasiyorum.
Dün bi kac saat iyiy hisettim kendimi ardindan tekrar perisan halde beynimin kurdugu düsüncelere daldim ve IycE korktum bipolar karma dönemi mi acaba diye kendimi tutamayip arastiriyorum :(

Cok tessekür ederim korkudan tüm günüm zehir oluyor cocuklarimun yüzüne gülüp arkasundan agliyorum cok korkuyorum bu hastaliktan cok ve busefer uyku bozuklugu yasiyorum.
Dün bi kac saat iyiy hisettim kendimi ardindan tekrar perisan halde beynimin kurdugu düsüncelere daldim ve IycE korktum bipolar karma dönemi mi acaba diye kendimi tutamayip arastiriyorum :KK43:
Hayır emin ol öyle değil mutlaka bi doktordan yardım al ve ilacını düzenli kullan sonra zaten iyi olunca yavaş yavaş bırakırsın ilacını benim kulağımda sürekli çınlama oluyordu çınlamadan uyuyamıyordum düşün adımı bile unuttuğum panik anları yaşadım şizofrenmi olacam bipolarmı olacam diye emin ol aynı senin yaşadığını yaşadım hiç korkma güzel bi depresyon hapı verir doktor onu kullanınca zaten beynin normale dönecek sonra doktor yavaş yavaş bıraktırır

korkulcak bı yanı yok kendinle savaşmayı öğrenmelisin ama bipolardan daha çok anksiyete gibi duruyor

Back